Kobo Glo HD: de eReader met de hoogste resolutie 9 eReader Kobo Glo HD: de eReader met de hoogste resolutie
Artikelen, Gadgets, Lifestyle, Winkelen

Kobo Glo HD: de eReader met de hoogste resolutie

Het lijkt mij een raar idee om geen echt boek in je hand te hebben, maar qua leesbaarheid lijkt mij zo een eReader ideaal. Mijn bedlampje (ik heb een wake-up light) geeft weinig licht en dan hel ik altijd naar mijn nachtkastje over om een paar regels te kunnen lezen. Als ik zo de informatie lees, handig, handig. Zou ik niet de sensatie en de geur missen van een boek? Ik weet het niet, maar deze zet ik wel op mijn hebbe-hebbe lijstje…

 

kobo_glo_hd-e-reader

Voor de hartstochtelijke lezer bij wie lezen een belangrijke plaats inneemt in hun leven heeft Kobo een nieuwe eReader ontwikkeld. De Kobo Glo HD beschikt over het scherm met de hoogste resolutie op de markt, voor de laagste prijs. Het is een lichte en handzame manier om een gehele bibliotheek tot wel 3.000 boeken mee te nemen. Met een 300 ppi scherm, dat minstens zo goed leest als een boek, een lage adviesprijs, gemakkelijke registratie en een persoonlijke assistent is de Kobo Glo HD de beste keuze, zowel voor liefhebbers van het gedrukte boek die geïnteresseerd zijn in eReading als voor digitale enthousiastelingen.

Boeken zoeken, kopen en openen

Beginnen met lezen is eenvoudig: lezers kunnen binnen enkele minuten boeken zoeken, kopen en openen. Voor mensen die tips willen voor hun eReading-avontuur helpt Kobo Welcome, de gratis en exclusieve persoonlijke assistent voor de Kobo Glo HD lezer, met installatie, eBook-aanbevelingen op basis van persoonlijke voorkeuren, en scherpe aanbiedingen.

Kobo heeft iets voor iedere lezer in de catalogus op Kobo.com, met meer dan 4,7 miljoen titels variërend van romance tot thrillers, biografieën, non-fictie en literaire fictie.

Kobo Glo HD beschikt over een E Ink-scherm met de hoogste resolutie op dit moment. Met 300 ppi (1448 x 1072) lijkt het 6″ Carta E Ink HD-touchscreen het meest op een boek en genieten boekliefhebbers van ultieme helderheid. Met een ingebouwd ComfortLight is lezen in het donker mogelijk zonder anderen te storen met felle bedlampjes.

De 1 GHz processor zorgt ervoor dat de bladzijden snel omslaan, zodat je geen vertraging hebt bij het lezen van spannende verhalen. En verder kunnen gebruikers dagenlang lezen zonder dat het nodig is om de eReader op te laden – de batterij houdt het tot twee maanden vol, op basis van 30 minuten lezen per dag waarbij ComfortLight en Wi-Fi beide zijn uitgeschakeld.

Kobo Glo HD is verkrijgbaar in het zwart en kost 129,99 euro (adviesprijs) online en in de winkel. De eReader is vanaf 1 juni verkrijgbaar in Nederland.

Bron : Kobo

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette - Ann Ages Gracefully

Ik heb sinds een jaar een ereader en vind het super! Er gaat niets boven de geur van een nieuw boek maar het is ook een dure hobby. Met ebooks betaal je vaak toch een heel stuk minder dus het geld van de reader heb je er zo uit. Sommige boeken van mijn favoriete schrijver blijf ik kopen in boekvorm maar voor de rest ebooks it is. En heel fijn met leeslampje 😉

chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

Dat is handig en het gesleep van boeken is verleden tijd 😉