JULIETTE ARMAND APOCALYPSIS PHYTOPEELING PURE
Anti- aging, Artikelen, hannah, Huidverzorging, Merken

Nieuwe professionele salonbehandeling in Nederland: Juliette Armand Apocalypsis Therapy Phytopeeling

Een openbaring van de natuur voor een medium-diepe kruidenpeeling op een non-invasieve, 100% natuurlijke wijze!

Het najaar is dé ideale periode om de huid een grondige dieptereiniging én krachtige celvernieuwende boost te geven, middels een professionele peeling. Het Griekse merk Juliette Armand introduceert met de nieuwe Phytopeeling een 100% natuurlijke peelingmethode. Hiermee kunnen dezelfde resultaten worden bereikt als met een diepe chemische peeling, waarbij de celvernieuwing in plaats van met ‘chemie’ echter wordt gestimuleerd met behulp van krachtige exfoliërende werkstoffen van uitsluitend natuurlijke oorsprong!

JULIETTE ARMAND APOCALYPSIS PHYTOPEELING PURE (1)

 

Juliette Armand biedt geavanceerde behandeltherapieën die de natuurlijke regeneratiekracht benutten van de eigen huidcellen en heeft hiertoe het ‘anti-surgery system’ met diverse ‘Skin Booster Therapies’ ontwikkeld. De naam ‘Skin Boosters’ geeft het effect van de lijn perfect weer: het zijn producten met dynamische, complexe en technologisch geavanceerde formules welke de huid krachtig ‘boosten’ om haar natuurlijke herstelcapaciteiten optimaal te benutten. Daar waar de plastische chirurgie haar eigen, vaak invasieve behandelmethodes hanteert, biedt Juliette Armand geavanceerde salonformules met een maximale effectiviteit, echter volledig vrij van scalpels, gaasjes en pijnlijke herstelperioden.

 

Apocalypsis Therapy, een openbaring van de natuur binnen de wereld van de professionele cosmetica!

De nieuwe Phytopeeling van Juliette Armand is een onderdeel van de ‘Apocalypsis Therapy’.

Dit is met recht een openbaring van de natuur binnen de wereld van de professionele cosmetica!

Deze professionele peelingmethode, die door een daarvoor opgeleide huidexpert wordt uitgevoerd in de salon, heeft namelijk weliswaar het effect van een diepe chemische peeling, echter op een geheel natuurlijke wijze en zónder gebruik van sterk invasieve (en voor de huid vaak agressieve) peelingwerkstoffen.

Dit behandelprotocol is erop gericht om huidverkleuringen, pigmentvlekken, littekens (specifieke littekens na acne) en rimpels te bestrijden op basis van uitsluitend natuurlijke werkstoffen.  Deze unieke, natuurlijke peeling zorgt voor een verbluffend snel resultaat  op een veilige en verantwoorde manier en voorkomt dat de cliënt gedurende langere periode na de peeling niet representatief is.

JULIETTE ARMAND APOCALYPSIS PHYTO AHA LOTION 120ML (1)

De  natuurlijke exfoliërende kracht van zoetwatersponzen en alfahydroxyzuren

De Juliette Armand Phytopeeling is een non-invasieve manier om de celvernieuwing van de huid op een krachtige, natuurlijke wijze te stimuleren door middel van een medium-diepe peeling. De Phytopeeling bevat hiervoor natuurlijke werkstoffen afkomstig uit grote zoetwatermeren in Rusland en Canada, zoals de zoetwatersponzen Spongilla Lacustris, Spongilla Fragilis (Leidy) en Ephydatia Fluviatilis. Dit, in combinatie met alfahydroxyzuren (AHA’s) met een concentratie van maximaal 40% en een pH-waarde van 2,5. De kalmerende werking van o.a. panthenol in de nabehandeling van de Phytopeeling vermindert ongewenste huidirritaties, welke vaak gepaard gaan met het uitvoeren van een intensieve dieptepeeling. De Phytopeeling kan tevens worden aangebracht als masker voor het effectief bestrijden van acne.

Revolutionaire, opzienbarende huidverbetering op diverse fronten

De Phytopeeling stimuleert op een krachtige wijze de celvernieuwing en verwijdert gedegenereerde huidcellen, terwijl het ontstaan van oppervlakkige verklevingen en verkleuringen worden voorkomen. De vitaliteit van de huid wordt geactiveerd.

Onregelmatig huidweefsel wordt aangepakt, waarbij de stevigheid, elasticiteit en de natuurlijke glans van de huid worden hersteld.

Een onregelmatige verhoorning van de huid wordt hersteld en de talgafscheiding wordt gereguleerd.

De doorbloeding wordt intensief gestimuleerd. Hierdoor wordt het cellulair metabolisme verbeterd, hetgeen resulteert in een verhoogde aanmaak van huideigen collageen, elastine, fibronectine en hyaluronzuur.

Deze revolutionaire peeling zorgt ervoor dat er op een compleet natuurlijke manier een maximaal huidverbeterend resultaat op meerdere fronten bereikt kan worden!

 

Perfecte synergie tussen 100% natuurlijke werkstoffen en de natuurlijke herstelkracht van de huid

 

De formules van Juliette Armand zijn stuk voor stuk uitgebreid onderzocht in het laboratorium van het merk, waarbij uit de testresultaten blijkt dat het doel wordt bereikt: mensen zichzelf weer goed te laten voelen in hun eigen huid! De uitdaging hierin is om de producten effectief en vooral op een non-invasieve wijze te laten werken op die gebieden, waar de plastische chirurgie haar eigen, invasieve methodes hanteert.

Met de nieuwe Phytopeeling bewijst het merk dat voor een medium-diepe peeling een perfecte synergie kan worden bereikt door gebruik te maken van de rijkdom aan werkstoffen die de natuur te bieden heeft in combinatie met de natuurlijke regeneratiekracht van de huidcellen. Deze unieke peelingbehandeling helpt de huid om haar jeugdige, gezonde en stralende uiterlijk terug te krijgen op een 100% natuurlijke wijze!

 

Meer informatie:

De producten van Juliette Armand zijn exclusief voor de specialisten in huidverbetering van hannah® Skin Improvement.Research Company BV (hannah SIRC).

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® SIRC via telefoonnummer: 0342-476160.

Voor meer informatie is er de website: www.juliettearmand.nl

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
BoTh Cosmetics
1 jaar geleden

Interesse in deze exclusieve beautyproducten van Juliette Armand met haar wereldwijde Skinboosters bestsellers? 
Breng dan zeker een bezoekje aan onze gespecialiseerde webshop http://www.bothcos.com
Regelmatig kunt u er van mooie aanbiedingen profiteren! 
We versturen binnen heel Europa en dit aan slechts 4.5 EUR, en zelfs helemaal gratis vanaf 60 EUR!

chucky1012
6 jaren geleden

Dit lijken wel pareltjes hihihihi die de huid van het gezicht vele jaren jonger doen lijken en de huid weer laten stralen.
Maar hoelang kan men deze producten gebruiken.
In tijd en dagen of weken?
En moet men het gezicht afspoelen na de producten in gewerkt te laten hebben.
Ik zou bang zijn om als ik thuis zelf zo een peeling product zou gebruiken het veel te lang op mijn huid zou laten zitten en dat het dan rood is van overgevoeligheid.
Verstand heb ik er niet van.

chucky1012
6 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Dank je voor de tips!

Annelies
6 jaren geleden

Je hebt mijn aandacht wederom! Dat lijstje met producten die ik nog weleens wil testen is veeeeel te lang. Ik kan helemaal niet kiezen haha