keek op de week
Artikelen, Food & Drinks, Keek op de Week, Lifestyle, Medisch cosmetische behandelingen, Overhangende oogleden

Keek op de Week 4: Soundtrack, serie, soep en een stouterd

Weer een nieuwe Keek op de Week! Wat gaat dat snel, alweer week 4 in deze reeks.

Zoveel producten nog te reviewen, maar het gaat nu lekker vlot. Ik ben weer helemaal ‘de oude’. Voor zover je dat kan zeggen, natuurlijk. We gaan weer eens een keekje nemen, keken jullie weer mee?

 

keek op de week

Reviews

Jakkes, wat is dit nu?

Ik heb dit masker van Argiletz getest. Het ziet er hier uit als modder of meer als chocolade? Ik ga jullie binnenkort natuurlijk vertellen wat ik ervan vind!

argiletz rode klei masker.gezicht

Eten

Nee, het broodje pulled porc (of wat het pulled chicken?) heb ik laten staan. Bij mijn nichtje thuis smaakte het zo lekker… nee, even niet. Die saus die erbij hoort was ook erg dik en zwaar.

soep en pulled porc

Muziek

Door de serie Peaky Blinders ben ik helemaal verknocht aan het nummer die je aan het begin hoort. De serie is ook echt een aanrader en de muziek past er perfect bij. Serieus wauw!

 

Peaky Blinders is a gangster family epic set in Birmingham, England in 1919, just after the First World War. The story centres on the historic Peaky Blinders gang and their ambitious and highly dangerous boss Tommy Shelby (played by Cillian Murphy). The gang comes to the attention of Chief Inspector Chester Campbell (played by Sam Neill), a detective in the Royal Irish Constabulary sent over from Belfast (where he’d been sent to clean up the city of the IRA, gangs, and common criminals). 

 

Beauty

Ik ben voor de tweede keer in het plaatsje Best geweest voor mijn nog ‘geheime’ beautybehandeling. Er zijn foto’s gemaakt en het wordt even slikken om die straks te plaatsen. Nee, ik heb niet echt een strak lijf. Maar ach, alles voor de wetenschap.

Vriendje

Vriendje bijt helaas nog steeds in onze handen, soms trekt ie keihard aan het vel. Au, au, au!

Maar hij wordt ook steeds gezelliger. Nu gaat ie ‘s avonds op de salontafel spelen. Wij leggen dan allemaal prulletjes voor hem neer, maar ho maar… hij pakt liever dingen zoals de afstandsbediening om te slopen!

Het is me ook een kereltje, al paraderend op de tafel. En drinkt liever water uit mijn glas of flesje dan in zijn kooi.

Er is deze week verder niet veel gebeurd eigenlijk. Ik heb, behalve een doosje haarverf van €5 verder niets gekocht. (en die kleur… mocca bruin is veel te donker…grrr)

Doe eens een gok, met wat voor beauty behandelingen denk je dat ik bezig ben en hoe was jullie week?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

Leuke foto’s 😉
Gelukkig gaat het weer beter met je.

Debbie
6 jaren geleden

Ben blij dat je je weer beter voelt Babs! Ik heb vroeger ook zo’n vogeltje gehad en mij beet hij nooit, maar andere gezinsleden helaas wel. Zit toch een beetje in die beestjes denk ik?

Astrid
6 jaren geleden

Hey Babs,

Leuk om te lezen! Haha jouw masker ziet er apart uit ja haha, ben hier wel erg benieuwd naar!
Jaaaa peaky blindersss zo leuk om te zien dat je hem nu ook kijkt en die muziek is echt master he, hij kwam me al bekend voor toen ik hem voor het eerste hoorde en ben het toen gaan opzoeken. Aaah Nick cave, vandaar dat ik hem al kende haha. Ik luister wel vaker muziek van hem. Geweldige muziek! Oh ik ben ook wel benieuwd naar jouw ‘geheime behandeling’. 🙂 .

Fijne zondag!

Liefs!

YuSt
YuSt
6 jaren geleden

Heerlijk een maskertje,… Straks ook even pakken!
En secret,… Mijn oren zijn gespitst nu! Iets met buikvet en lostrillen?

Annette
6 jaren geleden

Dat moddermasker ieuw ziet er niet al te feestelijk uit. Ik ben wel heel benieuwd naar je secret behandeling. Als ik moet gokken ga ik voor iets met warmte/infrarood ofzo, geen idee waarom gokje dus 🙂

Annelies
6 jaren geleden

Wat een fijn liedje heb je tussendoor geplaatst!!