Rimmel Rita Ora
Artikelen, Nagels, Nieuws

Farah test: De Rita Ora collectie van Rimmel

Rimmel London heeft weer een nieuwe nagellak collectie. Deze keer laat Rita Ora, het nieuwe gezicht van Rimmel London, onze nagels stralen. Rimmel omschrijft deze collectie als ‘Een ware explosie van energieke, felle knalkleuren!’. Ik laat mij dat niet twee keer zeggen, dus ik ging gelijk de collectie in de winkel bewonderen.
De mooiste kleurtjes uit de collectie rekende ik af en nam ik op de foto. Kijken jullie even mee?

Rimmel Rita Ora

Op alle foto’s draag ik twee lagen.

Rimmel Rita Ora

613 Midnight rendezvous

Rimmel Rita Ora
Midnight rendezvous

Een mooie donkerblauwe kleur, die het zoals de naam al zegt goed doet voor een nachtelijke afspraak.

853 Pillow talk

Rimmel Rita Ora

Pillow talk

Dit is een erg mooie licht baby blauwe kleur met een lichte shimmer erdoorheen. Om deze lak nog mooier over te laten komen op je nagels, raad ik aan om 3 laagjes te lakken.
Deze kleur gaat het zeker goed doen in de zomer!

313 Rita rouge

Rimmel Rita Ora
Rita rouge

Een super donkere bordeauxrode kleur. De lak lijkt haast zwart, maar toch weer niet. Een erg mooie kleur die chique oogt.

303 Raw as night

Rimmel Rita Ora
Raw as night

Dit vind ik een erg leuke kleur! Deze fel rode nagellak kleur, springt uit mijn rood tinten nagellak in stash. Raw as night is een erg aanwezige rode kleur. Leuk!

873 Breakfast in bed

Rimmel Rita Ora
Breakfast in bed

Dit vind ik ook een erg mooie lichte kleur. Deze kleur lijkt heel erg op 303 Pillow talk, alleen deze kleur neigt meer naar licht groen en 303 Pillow talk naar blauw. Een heel groot verschil zie je niet, maar het is er wel! Zoals bij de andere kleur, zou deze lak het ook erg goed doen in de zomer. Kleurt lekker fel bij de huidskleur.

Rimmel Rita Ora
White hot love

703 White hot love

Eerlijk gezegd heb ik een haat-liefde relatie met witte nagellak. Ik krijg deze kleur nooit mooi op mijn nagels. Deze keer heb ik toch maar weer een poging gewaagd. Helaas is het eindresultaat niet zoals ik het wilde. Desondanks vind ik witte nagellak wel super mooi! Bij de meeste witte nagellak krijg ik de rillingen, omdat ze nooit goed dekken, maar deze lak overtreft echt mijn verwachtingen! Ondanks mijn ongeduld zijn mijn nagels wel volledig gedekt. Ik vind het een erg mooie lak!

Dit is een erg leuke nagellakcollectie. Rimmel London komt de laatste tijd met veel leuke make-up collecties uit, dus het is elke keer een kijkje waard. Bij deze collectie wordt je zelfs verrast door de prijs. De lakjes kosten namelijk maar €3,99. Dit is echt het proberen waard!
Zoals ik al zij, heb ik de leukste lakjes uit de schappen gehaald en op de foto gezet. In totaal telt deze nagellakcollectie 11 lakjes. Op Rimmellondon.com kan je meer informatie vinden over deze nagellakcollectie.

Rimmel 60 Seconds Rita Ora Nail Polish is vanaf mei 2014 te koop bij de drogist.

Liefs, Farah

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
july
8 jaren geleden

Breakfast in bed is leuk!