lapis-lazuli
Artikelen, Accessoires, Kaya sieraden, Lifestyle, Webshops, Win!

Mijn prachtige ketting van KAYA en win!

Kaya verkoopt mooie sieraden. Niet zomaar ringen, kettingen en bedels, maar deze sieraden hebben allemaal een heel persoonlijk tintje. En Kaya schenkt ook nog eens bij iedere verkoop een bedrag aan een heel mooi doel. Je kan de sieraden nog persoonlijker maken door ze te laten graveren. Ik mocht een sieraad uitkiezen en ik vind dat ik een mooie keuze heb gemaakt!

kaya pakket

 

 

Ik koos voor een ketting met een prachtige steen, de Lapis Lazuli.

De Egyptische priesters zagen de Lapis Lazuli als de Hemelse steen. Lapis Lazuli is een prachtige blauwe steen met gouden pyriet spikkeltjes, soms met witte vlekjes.

Ik denk dat iedereen het (doden) masker van Toetanchamon kent  De  strepen die je tussen het goud ziet is dus lapis lazuli. De helende steen …(al heeft Toet daar niet zoveel meer aan) En Rembrandt gebruikte de lapis voor die mooie blauwe verf!

De helende kracht van de Lapis Lazuli…

  • Hoofdpijn
  • Vermoeidheid
  • Eczeem
  • Depressies
  • Ontspannend
  • Een vriendschapssteen, waardoor de waarheid gezegd mag worden en uw intenties beter overkomen.
  • Zorgt voor harmonie tussen lichaam, ziel en geest.

 

De mensen die mij al langer volgen, begrijpen vast wel waarom ik nu juist deze steen koos. Maar hij is natuurlijk ook beeldschoon. Als je deze ketting besteld kan je kiezen uit 6 edelstenen zoals de Maansteen, Rozenkwarts, Amethist, Calcedoon mintgroen, Calcedoon rood/paars en natuurlijk de azuur/donkerblauwe lapis!

 

De ketting werd geleverd met een schattig buideltje en zilver poetsdoekje.

 

kaya-buideltje-en-poetsdoek

Ik ben ook heel blij met poetsdoekje, direct mijn oude zilveren sieraden opgepoetst!

 

Zilveren Ketting ‘letter & edelsteen & hartje ♥

Gladde schakels in een ketting vind ik altijd het mooist. Veel glans en glim *(love it!), De ketting valt heel soepel om je hals omdat de schakels over elkaar heen vallen.

kaya-sieraden

 

Je kan kiezen welke letter je eraan wil hangen, bijvoorbeeld van iemand die je dierbaar is. Ik heb gekozen voor de letter T, van mijn zoon Tom. Je kan ook optioneel meer letters toevoegen.

 

letter-t

 

En een zilveren hartje, ik weet het, het is heel zoet. En toch vind ik deze prima bij mij passen. Niet over de top, een heel beschaafd, lief hartje. Het zilver is van het eerste gehalte (925)

 

lapis-lazuli

 

Ik heb de grootste maat ketting gekozen ( 45 cm) en die zit perfect. Ik hou niet zo van heel lange kettingen, die zie je vaak niet zo goed. Deze valt netjes hoog bij mijn hals zonder dat ie strak zit. Je kan hem strakker maken want er zitten 2 extra schakels bij. Handig en leuk als je deze ketting aan een kindje cadeau wilt doen!

 

schakels

 

Kijk gewoon even op webshop van Kaya sieraden . Je ziet heel veel leuke en betaalbare items.. Kindersieraden, sieraden die met het geloof te maken hebben (doop, communie) 3 generaties sets, parels of wat denk je van een mama ketting? Mijn nichtje en een paar lieve bloggers die ik ken zijn ongeveer rond dezelfde tijd uitgerekend en ik heb even gekeken… die kettingen zijn zo mooi!
Wat ik zeker toejuich is dat Kaya een bedrag doneert zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).

Deze foto heb ik in de auto gemaakt onderweg naar iets heel bijzonders. De kans bestaat dat je mij en mijn ketting terugziet op televisie! Ik ga je binnenkort daar alles over vertellen 🙂

kaya-ketting-zon

Grappig, je ziet in de schaduw mijn camera… het is altijd even mikken omdat ik geen uitklapbaar schermpje heb..

 

Win dezelfde ketting t.w.v €39,95!

Wil je ook zo een mooie lapis lazuli om je hals dragen? Dat kan, ik mag er een verloten!

Wat moet je ervoor doen?

Ik hou het dit keer simpel, maar ik zeg altijd dat ik het heel leuk vind als je mij ook op andere social media kanalen gaat volgen!

Dat is alles!

Op 24 september maak ik de winnaar bekend!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Grete Karina
Grete Karina
5 jaren geleden

Wat mooi, ik likede KAYAsieraden.nl al op FB, dus hoef verder niets te doen.
En ik loot natuurlijk heel graag mee.
Nu maar duimen…..
Fijn weekend en groeten.

Hilde
Hilde
5 jaren geleden

Geliked en ik doe mee 🙂

Lifeaholic.nl
5 jaren geleden

Geliked en uiteraard doe ik graag mee met deze mooie winactie! 🙂

Life
Life
5 jaren geleden

Geliked en uiteraard doe ik graag mee met deze mooie winactie! 🙂

Will
Will
5 jaren geleden

Prachtig ketting met mooie blauwe steen !
Blauw is echt mijn kleur.
Graag doe ik mee met deze winactie.
Ik zit om privéredenen niet op Facebook, maar volg je altijd op Bloglovin.
Hopelijk is dat voldoende om mee te doen.

MarliesS
MarliesS
5 jaren geleden

ik maak heel erg graag kans op deze mooie ketting

Chantalle
5 jaren geleden

Wauw wat een prachtige ketting! Ik doe heel graag mee aan je winactie. Ik heb alle stappen gedaan en ik volg je ook via alle social media kanalen.

Anita Gussinklo
Anita Gussinklo
5 jaren geleden

Erg mooi,ik loot graag mee en heb deze actie ook gedeeld op Facebook.

Melike
5 jaren geleden

Ik kende de steen ook, maar ik wist even niet meer waar hij goed voor was. Ik vind het altijd heel leuk als er zulke verhalen achter een steen zitten. Of het echt waar is weet ik niet, maar het is alleen al leuk om te weten;) Ik vind de ketting echt prachtig en de kleur van de steen vind ik echt bijzonder. Bijna een beetje magisch. Ik doe heel graag mee!