beauty-kitchen-2
Artikelen, Beauty Kitchen, Huidverzorging, Huisdieren, Lifestyle, Merken

Beauty Kitchen zet zich in voor neushoorns in Uganda en geeft twee fantastische rhino-reizen weg

100% maakt het verschil: 100% natuurlijk, 100% effectief, 100% betaalbaar én 100% ethisch. Dit gedachtegoed laat Beauty Kitchen niet alleen tot uiting komen in haar producten, verpakkingen en keuze van ingrediënten, maar ook in de zorg voor onze aarde. Oprichtster Jo-Anne heeft in het bijzonder een grote liefde voor dieren, die naadloos aansluit bij de filosofie van Beauty Kitchen. Om die reden zet het natuurlijke beautymerk zich dan ook met veel passie in voor het Ziwa Rhino Fund in Uganda, met als doel de neushoorn een beter toekomstperspectief te geven. 

beauty-kitchen

 

Ziwa Rhino Sanctuary

In 1997 is het Ziwa Rhino Sanctuary opgezet met als doel het uitsterven van de neushoorn in Uganda tegen te gaan. Ziwa begon met vier geschonken neushoorns maar inmiddels is de ‘rhino populatie’ uitgegroeid tot vijftien neushoorns; de enige wilde neushoorns die in Uganda leven. In het reservaat staat alles in het teken van een beter leven voor de neushoorns: de dieren worden 24 uur bewaakt en beschermd tegen stropers. Beauty Kitchen is een lange termijn commitment met het Ziwa Rhino Sanctuary aangegaan en doneert jaarlijks minimaal 10% van haar netto winst.

22 september: World Rhino Day

22 september is door dierenwelzijnsorganisatie Annamaticus uitgeroepen tot World Rhino Day. Die dag staat het welzijn van de neushoorn wereldwijd in de belangstelling. Beauty Kitchen blaast de bijzondere World Rhino Day meer leven in door twee geweldige, onvergetelijke reizen weg te geven!

 

‘NAME THE RHINO COMPETITION’

Op 11 juni jongstleden is een babyneushoorntje geboren! Het kalf kwam om 06:00 uur lokale tijd ter wereld. Moeder en kalf maken het goed. De baby rhino dient nog een naam te krijgen en hiervoor roept Beauty Kitchen op 1 september op Facebook de actie ‘name the rhino competition’ uit. Deelnemers kunnen meedoen door te stemmen op één van de namen voor de neushoorn waarmee zij kans maken op een vijfdaagse trip naar Uganda mét bezoek aan het Ziwa Rhino Sanctuary.  De winnaar wordt op 22 september bekend gemaakt.

rhino

 

Timings:

  • 22 september 2016 eindigt de competitie en wordt de winnaar bekend gemaakt

 

Meer informatie over het geweldige werk van Ziwa is te vinden op: www.ziwarhino.com.

 

‘WIN A TRIP TO UGANDA TO MAKE A CONSERVATION FILM’

Ook deze competitie wordt uitgeroepen op Facebook en gaat van start op 22 september. Deelnemers aan de actie kunnen een filmpje in te sturen waarin zij duidelijk maken wat dierenwelzijn voor hen betekent. Op die manier maken zij kans op een onvergetelijke trip naar Uganda om ter plekke een film over dierenwelzijn te maken. De jury zal een lijst van finalisten samenstellen waarna deze worden geïnterviewd. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door middel van een stemming op social media.

 

Timings:

  • 22 september 2016 start de competitie
  • 31 december 2016 eindigt de competitie
  • 9 januari 2017 worden de finalisten bekend gemaakt en start de stemming
  • 27 januari 2017 eindigt de stemming
  • 30 januari 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt
  • De reis vindt in de lente van 2017 plaats

 

Beauty Kitchen is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen/Essenza) in Nederland en België. Voor informatie, vestigingen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl

 

 

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
4 jaren geleden

Wat super leuk en goed dat ze zich hiervoor inzetten. Altijd mooi als een merk ergens voor staat. Ik ga denk ik wel even een gokje wagen. Nu nog een naam bedenken hihi. Ik ben ook zo benieuwd naar de Balm die ik heb gewonnen, nogmaals super bedankt;)

chucky1012
chucky1012
4 jaren geleden

Prachtige dieren en zo schattig.

Mariska
4 jaren geleden

Had het persbericht gekregen. Schattig neushoorntje en goede actie!