artdeco eyeshadows magnetisch en eyeliner
Artikelen, Eyeliner, Make-up, Oogschaduw, Reviews

Oogschaduw magneetjes van ArtDeco, handig! Review & Look

Na de kerstcocktail bij Care Cosmetics kregen wij een feestelijke adventskalender en een pakketje van ArtDeco mee. Daarin zaten allemaal losse magnetische oogschaduw doosjes in, een houder plus een prachtige eyeliner. Ik had wel al van ArtDeco gehoord, maar nog nooit zo een magneetjes systeem in handen gehad. Ik laat ze aan jullie zien!

artdeco (10)

Zelf jouw favoriete oogschaduw palette samenstellen is ideaal omdat je alleen die kleuren hoeft te kopen die je werkelijk het mooist vindt en het meest gaat gebruiken. Je kan natuurlijk mono oogschaduw doosjes kopen, maar alle tinten bij elkaar in één palette is natuurlijk handiger. Het komt ook vaak voor dat als je een kant en klaar palette koopt je maar een paar kleuren ervan gaat gebruiken en vaak zijn de lichte tinten ook nog eens nauwelijks zichtbaar op je huid. Best zonde dus.

artdeco

Powder eyeshadows in matt, natural colors: Thanks to their new, particularly smooth and silky quality, the matt colors adhere perfectly to the eyelid and can be applied especially even. The brown shades are ideally suited for the accentuation of the eyebrows.

artdeco

Je haalt de oogschaduw uit het doosje en klikt het in de magnetische houder.

Het zijn allemaal matte kleuren, de pigmentatie is redelijk. Ik vind ze wel heel poederig. De koele bruine kleur kan ik ook eventueel gebruiken voor mijn wenkbrauwen.

artdeco swatches

ArtDeco High Precision Liquid Eyeliner

Ik ben verslingerd aan mijn eyeliner van PUPA. Door het handige rollertje/wieltje vlieg ik niet meer zo snel “uit de bocht” dus was ik benieuwd hoe deze van ArtDeco zou bevallen. De eyeliner heeft een een viltstiftpunt en in het verleden heb ik dit soort eyeliners vaker gebruikt, al was de een net iets beter of slechter dan de andere. Soms kan zo een punt te flexibel zijn waardoor ik niet netjes een strakke lijn kan zetten of hij is veel te stijf en dat werkt ook niet voor mij. Deze stift is precies goed, de pigmentatie is ook top. Een lijntje trekken gaat wonderwel heel gemakkelijk! Ik was best verbaasd hoe snel ik dat deed, je wilt niet weten hoe vaak ik uitschieters weg moet poetsen. En het zit daarna als een huis, loopt niet door en smudged ook niet!

artdeco high precision liquid liner (3)

De look met de oogschaduw en eyeliner…

Heel mooi, rustige kleuren die ook mooi met elkaar matchen. Zeker een aanwinst!

artdeco 5

De oogschaduw magneetjes kosten zo rond de €4,50 per stuk en er zijn zo een 134 kleurnuances.

Hoe zou jij je palette samenstellen, warme, koele tinten of ga je voor shiny kleurtjes?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Natascha - Beautyopinie
Natascha - Beautyopinie
3 jaren geleden

Handig setje he!? Ik gebruik ‘m echt elke dag!

Deb
3 jaren geleden

Mooi zo’n palette dat je helemaal naar je smaak kunt samenstellen. Wel jammer dat de oogschaduws een beetje poederig zijn. Ik zou zelf vooral voor warme shimmery tinten gaan, met een goede matte kleur om mee te blenden en een champagnekleurige highlighter erbij. Ik zal er eens voor kijken. De eyeliner ziet er ook interessant uit. Fijn dat ie jou zo goed bevalt!

Annette
3 jaren geleden

Altijd beter om zelf iets te kunnen samen stellen want in de meeste palettes zitten toch wel kleurtjes die je toch niet gebruikt.

Evelien
3 jaren geleden

Wat handig zo’n syseem, meteen alle kleurtjes in één verpakking! Lijkt me ideaal, niet meer op zoek in je hele eyeshadow stash op zoek naar dát ene kleurtje 😆 Die eyeliner ziet er ook mooi uit! Fijn dat ‘ie ook niet smudged, ik háát als dat gebeurt 😒

Rory
3 jaren geleden

Heel handig! zo hoef je echt alleen maar de kleuren te kiezen die je mooi vindt en gaat gebruiken. In mijn geval: ik gebruik nagenoeg geen oogschaduw. Daar is nu verandering in aan het komen sinds ik de prachtige kleuren van Babor gebruik (ja, een ‘vast’ palette, maar toevallig wel met hele mooie donkere kleuren, gecombineerd met goud en glitter). Ik ben wel van de smokey-achtige eyes (ik kan het zelf natuurlijk bij lange na niet zo goed als een MUA).

jamey
3 jaren geleden

Leuk he dat je zo zelf een pallet kan samenstellen! Ik hou er wel van!

Tessa
3 jaren geleden

Wat een handig systeem! Ik zou denk ik voor warme kleuren. Im Duitsland heb ik dit merk gezien maar nooit gekocht. Misschien moet daar maar snel verandering in komen!

bychristiana
3 jaren geleden

Ik blijf dit altijd een leuk systeem vinden; zo kies je alleen de kleuren die je echt mooi vind en graag gebruikt. De kleuren die ze erbij gedaan hebben vind ik zelf ook allemaal mooi.

chucky1012
3 jaren geleden

Prachtige look 😉
Mooi en o zo handig is de palette…
Fijn merk.

Xoxo