Philips MoistureProtect haardroger
Artikelen, Haarverzorging, Winkelen

Nieuw: Philips innovatieve haardroger en stijltang

Innovatieve haardroger en stijltang voor gezond en glanzend haar

Philips vult de MoistureProtect serie van haarverzorgingsproducten aan met een stijltang die innovatieve technologie combineert met een geweldig styling-resultaat en een elegant productdesign.

De serie bestaat uit de Philips MoistureProtect haardroger en de Philips MoistureProtect stijltang die allebei zijn ontworpen om de natuurlijke vochtbalans van het haar in stand te houden. Eenvoudig en effectief stylen resulteert daarbij in glanzend, gezond haar.

Philips MoistureProtect haardroger

De Philips MoistureProtect stijltang zorgt voor een prachtig stijl resultaat zonder dat de vochtbalans van het haar wordt aangetast. De innovatieve Philips MoistureProtect Sensor meet de warmte van het haar, zodat de natuurlijke vochtbalans van het haar behouden blijft.
Wanneer dat nodig is, geeft de sensor een seintje aan de stijltang om binnen drie seconden de temperatuurinstelling automatisch met 30°C aan te passen. Dat zorgt voor een gezonde, gladde haarstijl.

Philips MoistureProtect stijltang

De Philips MoistureProtect haardroger is ontworpen om vrouwen een geweldig resultaat te bieden, terwijl de vochtbalans van het haar tijdens het stylen wordt behouden. De temperatuur van het haar wordt actief gemeten met de slimme infrarode Philips MoistureProtect Sensor in de haardroger, zodat de temperatuur automatisch wordt gereduceerd zodra het haar te warm wordt.

http://www.youtube.com/watch?v=ixsYqGiOJZY

Bron : Philips Consumer Lifestyle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *