etos sunny breeze 5
Artikelen, Etos, Merken, Parfum, Reviews, Winkelen

Review- Etos Sunny Breeze, de nieuwe frisse en fruitige geur

Ontdek dé nieuwe frisse, fruitige zomerse geur ‘Sunny Breeze’ van Etos. Een mix van sensueel amber, gouden citrus, fruitige abrikoos en sprankelende cassis roept direct het verlangen op van een exotische strandvakantie. Klinkt heerlijk zomers, toch?

etos eau de toilette

 

Etos Sunny Breeze is één van de weinige parfums die je tijdens het zonnen kunt dragen, zonder schade aan je huid aan te richten. Vlekken en uitslag behoren tot het verleden wat dit parfum ook zeer geschikt maakt voor de gevoelige huid.

 

etos sunny breeze 1

In de zomer dragen de meeste vrouwen geen zware geuren, liefst een frisse (citrus)geur. Ik ben in eerste instantie nooit zo dol op citrus-achtige geuren, maar gelukkig heeft Etos Sunny Breeze ook andere geurnoten die heel goed naar boven komen!

De belangrijkste geurnoten zijn: citrus, cassis, abrikoos, amber.

etos sunny breeze

 

De eau de toilette zit in een lange hoekige glazen fles met vierkante dop. De fles is niet bijzonder qua ontwerp, wel heel praktisch om vast te houden.

Deze eau de toilette vind ik heerlijk om rijkelijk mee te sprayen als het warm is. Wetende dat je geen vlekken in je nek ervan krijgt maakt dat je je geen zorgen hoeft te maken voor vreemde (pigment)vlekken of ander ongemak.

De geur is zacht bloemig, niet te zoet gelukkig voor de zomer. anders ben ik altijd bang dat ik een legertje wespen achter mij aan krijg. En voor het geld hoef je het niet te laten!

500ml/ 9,99

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 jaren geleden

Klinkt als een fijne geur! Ik houd persoonlijk wel heel erg van geuren waar citrus in zit, dus ben wel benieuwd geworden. Ik ga hem bij mijn eerstvolgende bezoek aan Etos zeker even besnuffelen.

Rory
4 jaren geleden

Klinkt goed! Ik moet je eerlijk bekennen dat ik één van die vrouwen ben, die juist wèl dol is op de wat meer zwaardere geuren (Flowerbomb bijvoorbeeld van Victor&Rolf, al kan ik No.5 ook heerlijk vinden). Dit is wel een hele fijne prijsklasse. En interessant dat dit een eau de toilette is die je wèl mag dragen in de zon.

Annette
4 jaren geleden

Ik ga even snuffelen, je zag mijn vlek van de week hahaha

Vanessa
4 jaren geleden

Klinkt als een heerlijke geur! Op zo’n momenten vind ik het jammer dat wij geen Etos hebben.

Kayla
4 jaren geleden

Dit lijkt me een heerlijk parfum! Fijn dat hij niet té zoet is 🙂

chucky1012
chucky1012
4 jaren geleden

Mooie verpakking en ik ben hier zo benieuwd naar….
Het staat al op mijn shoplist.