Swisse Beauty: Schoonheid van Binnenuit- Review Collageen & Haar Huid Nagels tabletten 9 swisse beauty Swisse Beauty: Schoonheid van Binnenuit- Review Collageen & Haar Huid Nagels tabletten
Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging, Merken

Swisse Beauty: Schoonheid van Binnenuit- Review Collageen & Haar Huid Nagels tabletten

Ik kreeg een 10-daagse (shot) kuur met Collageen, Collageen en Haar Huid Nagels tabletten van het merk Swisse Beauty en zoals jullie weten vind ik dat je ook van binnenuit je huid kan verbeteren door goede supplementen te kiezen. Je kan soms crèmes smeren tot je een ons weegt, maar crèmes komen nooit zover in de huid als je zou willen. Dus extra collageen via een tablet is na je 25ste geen overbodige luxe, wil je je huid zo lang mooi en jong houden. Ik moet erbij zeggen dat ik het wel altijd lastig vind om het resultaat van supplementen te beoordelen; ziet mijn huid er nu beter uit, zijn mijn nagels eindelijk gegroeid?

Swisse Beauty: Schoonheid van Binnenuit- Review Collageen & Haar Huid Nagels tabletten 11 swisse beauty Swisse Beauty: Schoonheid van Binnenuit- Review Collageen & Haar Huid Nagels tabletten

Collageen en hyaluronzuur samengevoegd

Collageen en hyaluronzuur zijn dé toverwoorden voor een elastische huid! Wanneer de huid veroudert is dit deels te wijten aan een tekort aan hyaluronzuur en een steeds tragere vernieuwing van collageen. De conditie van de huid blijft goed door het collageen en hyaluronzuur niveau in de huid te verhogen. Deze ingrediënten hebben beide hun eigen voordelen, maar daarnaast versterken ze elkaar!

Swisse maakt gebruik van Verisol®, dit branded ingrediënt is gehydrolyseerd (in stukjes geknipt) collageen, ook wel collageen peptiden genoemd. Deze moleculen zijn daardoor goed opneembaar door de huid. Het ingrediënt hyaluronzuur is in staat om grote hoeveelheden water aan zich te binden, het kan maar liefst 6000 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden. Hyaluronzuur werkt vochtinbrengend zoals geen ander ingrediënt dat doet. Het verfrist ook de bovenste huidlagen, waardoor je huid er zachter, gladder en stralend gehydrateerd uitziet. Samen met verschillende antioxidanten in de Swisse Beauty supplementen zorgen collageen en hyaluronzuur voor een flexibele en stralende huid.

De Swisse Beauty Collageen+ shot kuur is een echt anti-aging product die de zichtbare tekenen van het ouder worden na vier tot acht weken vermindert.

“Bij een gezonde levensstijl denk je vaak als eerste aan de binnenkant; je hart, longen en nieren. Maar wist je dat je huid je grootste orgaan is en het dus net zo belangrijk is om goed voor de buitenkant te zorgen? Het slikken van collageen supplementen is voor mij net zo vanzelfsprekend als een multivitamine, het is ‘a way of life’. Of kan ik beter zeggen: a part of life?” – Maaike Dorsteen – Wandelende huid-encyclopedie en Beautydeskundige bij Koffietijd.

Swisse Beauty: Schoonheid van Binnenuit- Review Collageen & Haar Huid Nagels tabletten 13 swisse beauty Swisse Beauty: Schoonheid van Binnenuit- Review Collageen & Haar Huid Nagels tabletten

Haar, Huid, Nagels Tabletten (60 tabletten – 1 per dag/€ 18,74) 

Na de 10-daagse Collageen+ shotkuur zal het gebruik van de Swisse Collageen tabletten een stralende en elastische huid blijvend ondersteunen. Voor een optimaal resultaat kunnen de drie Swisse beauty supplementen samen worden gebruikt, als aanvulling op een gezonde levensstijl. Naast collageen en hyaluronzuur heeft ook biotine een belangrijk effect op de gezondheid van je huid, dik, glanzend haar en mooie sterke nagels. De Swisse Haar Huid Nagels tabletten bevatten naast 2600 mg biotine, de antioxidanten vitamine C, bètacaroteen (vitamine A), selenium en zink die helpen te beschermen tegen invloeden van buitenaf – zoals zonlicht en luchtvervuiling. Fijn om te weten, de Swisse Haar Huid Nagels tabs zijn volledig vegan.

Swisse Beauty: Schoonheid van Binnenuit- Review Collageen & Haar Huid Nagels tabletten 15 swisse beauty Swisse Beauty: Schoonheid van Binnenuit- Review Collageen & Haar Huid Nagels tabletten

Swisse Haar Huid Nagels tabs is een premium verzorgingssupplement dat is ontwikkeld met Siciliaanse bloedsinaasappel en maar liefst 2600mcg Biotine bevat, wat zorgt voor een mooie bos haar en mooie, sterke nagels. Dit supplement is aangevuld met antioxidanten om de huid in een goede conditie te houden.

De belangrijkste ingrediënten zijn Biotine en de antioxidanten C en zink. Biotine, of Vitamine B8, is een wateroplosbare vitamine met meerdere voordelen. Zo helpt het energie vrij te maken uit eiwitten, koolhydraten en vetten, maar draagt het ook bij aan het behoud van gezond haar en huid. Biotine is een van de 8 B-vitaminen en ondersteunt ons lichaam op meerdere manieren. Het heeft onder andere een gunstig effect op je haren, biotine houdt het sterk en glanzend. Ook ondersteunt het je energiemetabolisme en heeft het een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel. De antioxidanten C en zink helpen de huidcellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf en zink helpt ook bij het gezond houden van de huid, het haar en de nagels.

Beauty Collageen tabs (30 tabletten 1-3 per dag/€ 22,49)

Beauty Collageen bevat twee belangrijke ingrediënten die de huid verstevigen, Collageen & Hyaluronzuur. Het bewezen ingrediënt Verisol® (collageen) verhoogt de elasticiteit van de huid, vermindert rimpels en verbetert de structuur van het huidoppervlak van gezicht en lichaam.

De Swisse Collageen+ tabletten bevatten bijna dezelfde ingrediënten als de shots en dienen daardoor als onderhoudskuur om schoonheid van binnenuit te stimuleren.

Swisse Beauty: Schoonheid van Binnenuit- Review Collageen & Haar Huid Nagels tabletten 17 swisse beauty Swisse Beauty: Schoonheid van Binnenuit- Review Collageen & Haar Huid Nagels tabletten

 

De belangrijkste ingrediënten uit de Collageen+ producten zijn Verisol Collageen (Collageen peptiden), Hyaluronzuur en de antioxidanten C, E en Koper. Verisol Collageen ondersteunt de natuurlijk collageen gehaltes in de huid, waardoor de zichtbare tekenen van huidveroudering worden verminderd. Collageen houdt de huid elastisch en maakt de huid van het gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler.
Hyaluronzuur ondersteunt de hydratatie van de huid en helpt samen met collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden. De antioxidanten C, E en Koper zijn antioxidanten die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht en luchtvervuiling.

Beauty Collageen is dé anti-aging van binnenuit. Iedereen heeft baat bij extra inname van collageen vanaf 25 jaar.

Belofte: 
  • Anti-aging: de collageen peptiden ondersteunen de natuurlijke  collageengehaltes in de huid, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar zijn.
  • Stralende en elastische huid: hyaluronzuur ondersteunt de  hydratatie van de huid en helpt samen met collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden.
  • Oxidatieve schade: vitamine C, E en koper zijn antioxidanten die de  huid beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht en luchtvervuiling.

Beauty Collageen+ shots  (10 x 30 ml shots – 1 per dag €29,99)

De 10-daagse Collageen+ shotkuur zorgt voor een stralende huid van binnenuit. De unieke Collageen+ shots bevatten vitaminen, hyaluronzuur en collageenpeptiden (maar liefst 5100 mg), om de gezondheid van de huid te ondersteunen en de productie van collageen te bevorderen.

Swisse Beauty: Schoonheid van Binnenuit- Review Collageen & Haar Huid Nagels tabletten 19 swisse beauty Swisse Beauty: Schoonheid van Binnenuit- Review Collageen & Haar Huid Nagels tabletten

Swisse Collageen+ shots is door het oordeel van duizenden consumenten uitgeroepen tot Product van het jaar 2021.
Collageen+ is een anti-aging formule die de zichtbare tekenen van het ouder worden helpt te verminderen. Voor een stralende & elastische huid.
De belangrijkste ingrediënten uit de Collageen+ producten zijn Verisol Collageen (Collageen peptiden), Hyaluronzuur en de antioxidanten C, E en Koper. Verisol Collageen ondersteunt de natuurlijk collageen gehaltes in de huid, waardoor de zichtbare tekenen van huidveroudering worden verminderd.
Collageen houdt de huid elastisch en maakt de huid van het gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler. Hyaluronzuur ondersteunt de hydratatie van de huid en helpt samen met collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden. De antioxidanten C, E en Koper zijn antioxidanten die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht en luchtvervuiling.
Swisse Beauty: Schoonheid van Binnenuit- Review Collageen & Haar Huid Nagels tabletten 21 swisse beauty Swisse Beauty: Schoonheid van Binnenuit- Review Collageen & Haar Huid Nagels tabletten
 
  • Anti-aging: de collageen peptiden ondersteunen de natuurlijke collageengehaltes in de huid, waardoor fijne lijntjes en rimpels kunnen worden verminderd.
  • Stralende en elastische huid: hyaluronzuur ondersteunt de hydratatie van de huid en helpt samen met collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden.
  • Oxidatieve schade: vitamine C, E en koper zijn antioxidanten die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht en luchtvervuiling.

Wist je dat je met de collageen shots ook heerlijke smoothies kan maken?

Voor deze boost van binnenuit kun je ook kiezen voor het maken van een beauty smoothie. Met deze gezonde oppepper is het extra leuk om de beauty kuur lang dagen vol te houden.

De ingrediënten:
1 Swisse Collageen+ shot
100 ml water
Halve banaan
2 handjes frambozen
1 handje blauwe bessen
1 eetlepel limoensap
1 theelepel hennepzaad

Swisse Beauty: Schoonheid van Binnenuit- Review Collageen & Haar Huid Nagels tabletten 23 swisse beauty Swisse Beauty: Schoonheid van Binnenuit- Review Collageen & Haar Huid Nagels tabletten

Product van het jaar 2021

De unieke 10-daagse shotkuur van Swisse Beauty is uitgeroepen tot Product van het jaar 2021 en dat is niet voor niets. Deze prijswinnaar, Swisse Beauty Collageen+, is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en getest door duizenden consumenten. Ieder shot bevat collageen (meer dan 5000mg collageen per shot), hyaluronzuur en antioxidanten. Verschillende studies hebben bewezen dat je huid er na gebruik van 4 tot 8 weken stralender uit ziet.

Meer weten over Swisse Beauty Collageen+Swisse Collageen tabs en Swisse Haar Huid Nagels tabs

Over Swisse

Swisse is een internationaal gerenommeerd wellness merk dat mensen inspireert om een gezond en gelukkig leven te leiden met als basisprincipe ‘Celebrate Life Every Day’. Het is 1969 in Australië ontstaan en is al meer dan 50 jaar pionier op het gebied van wellness. Onze gezondheid is het belangrijkste in het leven en vormt de basis voor ons geluk, het ondersteunt al het andere dat ertoe doet, zoals vrienden, familie, carrière en al onze dromen. Swisse bevat een uitgebreid en kwalitatief assortiment van 25 voedingssupplementen. Swisse is verkrijgbaar via www.swisse.nl te volgen op Instagram via @SwisseNL

Wat vind ik ervan?

Allereerst de shotjes, wat zien ze er leuk uit hè? Ik heb een keer collageenpoeder getest wat je op moest lossen in water en dat vond ik absoluut niet lekker smaken. Die shotjes zijn heerlijk! Lekker zoet en stroperig zoals die lekkere hoestdrankjes. Ik lust daar wel pap van, ik zou ze zo allemaal achterover kunnen slaan. Maar dat doe ik natuurlijk niet.

Bijna 3 weken lang heb ik 3 Collageen tabs per dag, 1 huid, haar en nagels en 1 shotje per dag ingenomen.  De tabletten zijn niet immens groot, maar ze slikken makkelijk weg met wat yoghurt, vla of appelmoes.

Mijn huid ziet er goed uit, al kan ik met een foto geen groot verschil laten zien. Ik heb wel het idee dat mijn huid ietwat gladder oogt. Is dit wishful thinking? Nee, ik denk het niet. Ik denk dat als je consequent collageen inneemt, dat je huid ervan mee profiteert. (En je weefsels, denk aan het collageen in het bindweefsel waar ik het de laatste tijd vaak over gehad heb). Maar bewijzen kan ik het niet. Ik las zelfs ergens dat collageen al in de maag al afbreekt en dat het de darmen niet bereikt. Maar zoals met allerhande supplementen zijn er altijd voor en tegenstanders. Eigenlijk zouden ze een identieke tweeling moeten nemen, de een neemt vanaf haar 20-25 ste al collageen in en de ander niet. (Zij moeten dan verder wel dezelfde “lifestyle” hebben). Dan zou je goed kunnen zien of er een verandering is als ze een jaartje of 30-40 zijn.

Swisse Haar Huid Nagels- Langere nagels?

Ik hoopte dat mijn nagels nu eens steviger zouden worden (mijn haar is altijd wel dik en vol en ik heb geen last van haaruitval) maar ik vrees dat ik na zo een korte tijd daar weinig over kan zeggen. 3 Weken is te kort, en er zitten pillen in voor 60 dagen, dus ik moet nog even door slikken. Als mijn nagels verbeteren laat ik het jullie natuurlijk weten. Ik heb expres geen gelnagels gedragen, want ik wilde ze zien groeien, maar helaas…

Maar hoe komt het toch dat de conditie van mijn haar prima is maar dat mijn nagels steeds afbreken? Ik ben nu bezig met probiotica en hoop dat mijn darmen daarvan “opknappen”.

Heb jij wel eens supplementen voor je nagels geslikt maar geen verbetering gezien?

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
annette
3 maanden geleden

Ik heb de laatste maanden zoveel over collageen gelezen, ook voor mijn eigen artikelen dat het soms duizelt aan alle informatie, ook veel Youtube filmpjes van artsen bekeken om te zien wat die er nu eigenlijk van vinden/zeggen. Je moet het inderdaad slikken want creme’s doen (helaas) niets – behalve een klein beetje elasticiteit – dus ik blijf nog even doorslikken met collageen en hoop dat de boel nog een beetje verstrakt 😉

Ilona
Ilona
3 maanden geleden

Volgens mij zit ons lichaam veel gecompliceerder in elkaar dan wij zelf denken/weten en is er nog veel niet bekend. Nagels etc. hebben ook “last” van hormonen/stress,voeding/hoe je jezelf voelt of in goed Engels state of mind. Ik las van de week ergens een artikel, weet niet meer in welke krant, dat crémes met collageen niet werken althans qua collageen want de moleculen zijn te groot om door de huidbarriére heen te drinken geloof dat het iets was van de huid kan 300??? aan en collageen is 500. Over dat collageen lees ik wisselende berichten natuurlijk van influencers die duidelijk… Lees verder »

Anita
Anita
3 maanden geleden

idd ik heb herhaalde malen een kuur voor mijn nagels gedaan, en helaas zeer weinig resultaat. Ik slik nu toevallig de swiss haar, huid en nagels maar tot nu toe geen verandering. Jammer want vooral mijn nagels kunnen hulp gebruiken …..

bychristiana
3 maanden geleden

Toevallig heb ik me van de week voor een artikel helemaal verdiept in collageen en in tegenstelling tot cremes waarin collageen zit, schijn je van supplementen wel baat te hebben! Ik kreeg gisteren een bericht of ik de supllementen ook wilde proberen en ik ging voor die voor huid haar en nagels want dat blijft toch altijd mijn grootste ‘concern’.