Magical Mystical Me 9 essence Magical Mystical Me
Artikelen, essence, Make-up, Merken, Oogschaduw

Magical Mystical Me

Het orakel heeft gesproken: de look van het seizoen is mystiek!
Rijke paarstinten en glinsterende diamanten betoveren zowel magiërs als niet-magiërs. Of het nu voor het meest populair nieuwjaarsfeest in de stad is of voor een mysterieuze instashoot – de essence Trend Edition “MAGICAL.MYSTICAL.ME” geeft de makeup die speciale, bovennatuurlijke touch.

Magical Mystical Me 11 essence Magical Mystical Me

Elke fan van extravagante looks zal deze Trend Edition omarmen met haar prachtige, koninklijke gezichtsdiamanten, de speelse bloemenhaarband en het indrukwekkende oogschaduwpalet met een adellijke velvet doosje.

false lashes

Deze kunstwimpers zijn als een perfect gekozen toverspreuk: ze maken een statement en betoveren gegarandeerd iedereen! Of je ze nu gebruikt als opvallende blikvanger, voor een hypnotiserende, mysterieuze look of voor een natuurlijke look
die zegt “je eigen wimpers, maar dan beter” – de effecten van deze kunstwimpers spreken voor zich. De gemakkelijke applicatie en de bijgevoegde wimperlijm zorgen ervoor dat zelfs make-up newbees kunnen genieten van een mystiek beautymoment.

Magical Mystical Me 13 essence Magical Mystical Me

 

Magical Mystical Me 15 essence Magical Mystical Me

Magical Mystical Me 17 essence Magical Mystical Me

Adviesprijs €2,99

face jewels

Adembenemend en hypnotiserend – deze gezichtsdiamanten in twee varianten geven elke mystieke make-up de perfecte finishing touch. Of het nu een betoverend accessoire voor Nieuwjaarsoutfits is of een sprankelende blikvanger voor een onvergetelijke feestavond: de glinsterende steentjes zijn zelfklevend en blijven goed zitten op de huid.

Magical Mystical Me 19 essence Magical Mystical Me

Magical Mystical Me 21 essence Magical Mystical Me

Adviesprijs €2,99

eyeshadow palette

Magisch! De twaalf matte, metallic en glinsterende oogschaduws zijn niet alleen ultra romig, maar ook hoog gepigmenteerd. Van prachtig paars tot een glamorous kopertint – de gevarieerde, betoverende tinten geven elke look een magische touch. De paarse, velvet verpakking met gouden ornamenten is bovendien een prachtige upgrade van elke make-up collectie.

Magical Mystical Me 23 essence Magical Mystical Me

 

Magical Mystical Me 25 essence Magical Mystical Me

Adviesprijs €8,99 // 01 little black magic

Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in de maand januari.

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Daphne - verdraaidmooi
2 jaren geleden

Essence heeft altijd onwijs leuke limited editions! Ik ben zelf heel benieuwd naar de oogschaduw.

Iris - Thebeautymagazine.nl
2 jaren geleden

Het palette ziet er heel gaaf uit!

Rory
2 jaren geleden

Ik heb het gevoel dat als ik ooit aan de slag zou gaan met wimpers, ze ergens bij mijn oren blijven hangen 🙂 Ik ben daar (nog) niet zo handig in. Stiekem zou ik het graag eens willen proberen. Maar dan wel onder begeleiding van een ervaren iemand.

Tessa
2 jaren geleden

dat oogschaduw palette staat heeeel hoog op mijn wishlist

Annette
2 jaren geleden

Ik houd van paars!

Marsha
2 jaren geleden

Wat leuk allemaal! Die steentjes so cute hihi. Vind het allemaal erg leuk, maar zal het zelf niet echt snel dragen haha.

bychristiana
2 jaren geleden

Aw, die bloemenhaarband is leuk, maar misschien iets te ‘jong’ voor mij haha;-) Sowieso vind ik alles voor op het hoofd altijd leuk; haarbandjes, scrunchies, hoedjes, petjes, baretjes. Draag ik allemaal graag!