Rimpels, volumeverlies, wallen, alles over anti-aging. Wat je kan doen? 9 Rimpels Rimpels, volumeverlies, wallen, alles over anti-aging. Wat je kan doen?
Anti- aging, Artikelen, Medisch cosmetische behandelingen

Rimpels, volumeverlies, wallen, alles over anti-aging. Wat je kan doen?

Die denkrimpel in je voorhoofd. Die lijntjes bij mijn mondhoeken. Wat zou het heerlijk zijn als dat er allemaal net iets minder hard uitziet.

Maar cosmetische chirurgie, botox en fillers… Wie zegt mij of ik er daarmee er ‘natuurlijk’ uit blijf zien?

Zo beschrijft Rogier Meulenaar het op zijn website: Praktijk voor Injectables

Durf te gaan voor het hele plaatje

Je kan het verouderingsproces tegenwoordig heerlijk vertragen met zoveel middelen en technieken, ik zal deze week aandacht besteden aan de kaaklijn. Of je gaat happy door het leven met rimpels, wat natuurlijk bij sommige mensen waanzinnig mooi is. Als zij er zelf natuurlijk ook happy mee zijn…

Rimpels

Ik merk het bij mijzelf, ik vind dat ik rare hamsterwangen krijg… waardoor het lijkt alsof ik een puntkin heb. Ik vind het zo’n stom gezicht, zeker en profil… en mijn hoofd lijkt ook nog eens langer. ik wil mijn lekkere ronde, bolle toet terug!

Zou ik er later zo uitzien? (Waarschuwing! Deze foto’s zijn gefotoshopt, hahahaha, voor degene die twijfelen)

Wat kan ik doen? Misschien dikker worden? Dan vallen rimpels al een stuk minder op, maar je zal het altijd zien, dan gaan die pakjes boter op mijn heupen zitten.

Nee, het is gewoon huidverslapping in combinatie met het slinken (gadver, wat een rotwoord) van je kaken… Je kookt een berg spinazie en er blijft weinig over, zoiets. 🙂

Praktijk van Injectables:

Naarmate je ouder wordt gaat alles een beetje hangen en daardoor kan die kaaklijn net wat minder strak worden als vroeger. Sta jij ook wel eens voor de spiegel, trek je de huid een klein beetje op en denk je dan bij jezelf:

“Als dit iets naar boven zou gaan dan zou mijn kaaklijn al strak zijn”

Wat jij doet met je vingers doen wij met injectables. De resultaten kunnen verbazingwekkend zijn. En dit effect kan zonder een ingrijpende operatie zoals een facelift!

  • Een lichte trek maakt de kaaklijn een stuk minder slap
  • Geen ingrijpende operaties
  • Korte hersteltijd

DE KAKEN: FACTOREN OM REKENING MEE TE HOUDEN

Factoren waarmee rekening mee moet worden gehouden met de behandeling van de wangen:

  1. Hoe is het zijprofiel van het gezicht?
  2. Is er sprake van een dunne of dikke huid?
  3.  Is er sprake van asymmetrie? (ja, bij mij absoluut!)
  4.  Heeft de patiënt een overbeet of juist een onderbeet van de kaken?

Wat is er mogelijk?

kaaklijn

Opschuiving van graad 1 naar Graad 0

Dit is makkelijk realiseerbaar. Realiseer u wel dat opschuiving van 1 schaal wel objectief meetbaar is maar meestal niet door u wordt opgemerkt. Het effect valt in het gehele gezicht weg. Echter deze ene opschuiving heeft vaak een zeer goed effect op de marionetlijnen en is daarvoor vaak essentieel.

Opschuiving van graad 2 naar graad 0

Zeer goed realiseerbaar met een behandeling met verscheidene fillers en verstrakkende mesotherapie Over het algemeen merkt u het op maar voor de meeste mensen is het niet opvallend. Het is belangrijk om te realiseren dat om een natuurlijk effect te krijgen de focus niet alleen op directe inspuiting van fillers bij de kaken moet liggen. Het is bij de kaaklijnen essentieel dat men een bepaalde trek realiseert. Hiervoor moet men liquid facelift technieken gebruiken.

In dit filmpje zie welke technieken er mogelijk zijn, geeft ons (ijdele) vrouwen wat hoop.

Hij legt het heel duidelijk uit aan de hand van 2 foto’s van Helen Mirren (mooie vrouw, overigens!)

Bron: Praktijk voor Injectables

Ik vind het resultaat erg mooi en natuurlijk.. wat vinden jullie?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Diana
6 jaren geleden

Goed artikel! ik zelf heb echt een hekel aan mij lijnen in mijn gezicht. Ik was altijd een bolle wang dame maar die zijn verdwenen als sneeuw voor de zon. En ja de kaken slinken echt dat merk ik heel goed. Eng idee eigenlijk. ook merk ik heel erg goed dat mijn huid is erg dun aan het worden is. Ook zoiets fijns. grgr Zelf ben ik geen botox typje zou dat niet snel doen. Maar die Injectables is dat een andere vorm dan als botox? Zijn dat meer fillers ? of is dat ook weer hetzelfde? Ik heb er… Lees verder »

Just Pat
Just Pat
8 jaren geleden

Geweldige uitkomst! Niet iedereen is gezegend met een perfect uiterlijk. Wat fijn dat mensen geholpen kunnen worden en hun zelfvertrouwen weer terug krijgen. Mooi geschreven, duidelijke uitleg!

me
me
8 jaren geleden

Moet er niet aan denken, ik blijf lekker zakken. 😛 Gelukkig heb ik blijkbaar goede genen want het valt allemaal nog reuze mee hier als ik naar anderen van mijn leeftijd kijk en als het wel verder gaat, zo be it, hoort erbij.

Zoë-Amber
8 jaren geleden

Ik vind het er vrij natuurlijk uitzien, maar laten we eerlijk zijn…. het wordt zo makkelijk een verslaving.
Meestal is het zo dat wanneer je eenmaal iets hebt laten doen het hek van de dam is. Dan is elke volgende behandeling opeens niet meer zo’n grote stap. En waar het eerst best natuurlijk uitziet is het 10 behandelingen laten toch echt meer Dolly Parton dan wat anders… XD

Nienke
Nienke
6 jaren geleden
Reply to  Zoë-Amber

Goed geschreven artikel en erg treffend met de foto’s. Zelf heb ik ook last gehad van een voorhoofd rimpel. Vaak heb ik in de spiegel gekeken en was ik frons bewegingen aan het na bootsen. Voor mij was dit de reden om hier wat aan te doen. Ik heb mij laten behandelen bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen te Amsterdam. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en ik ben blij dat ik deze stap heb genomen.