keek op de week 26
Artikelen, Food & Drinks, Keek op de Week, Lifestyle

KeeK op de WeeK 26- Madurodam, een Meeuw en New Blood

Hallo KeeKers! Deze week veel foto’s kijken en wat minder tekst. Wij zijn een dagje naar Den Haag/ Scheveningen geweest, met meeuwen die je bord aanvallen en 2 Engelse detectives gaan los. Dit maal een jonger koppel 😉

keek op de week 26 2017

Bron: Shutterstock

 Madurodam

Deze week zijn wij naar Madurodam geweest. Toen Tom klein was zijn wij er een keertje geweest met mijn schoonfamilie, toen stonden daar ook ijssculpturen. Mijn zwager was nog nooit in Madurodam geweest (wel zo een beetje naar alle landen in de rest van de wereld, hahaha) dus werd het hoog tijd dat hij dat stukje Holland in het klein ook ging ontdekken.

dijk

Hans Brinker

 

kerk

Wie het weet mag het zeggen… Welke kerk is dit en waar staat deze?

Jamin

 

domtoren

Domtoren, duidelijk!

den haag

Den Haag Binnenhof

de dam

Paleis op de Dam

KeeK op de WeeK 26- Madurodam, een Meeuw en New Blood 13 madurodam KeeK op de WeeK 26- Madurodam, een Meeuw en New Blood

Utrecht Centraal Station

KeeK op de WeeK 26- Madurodam, een Meeuw en New Blood 15 madurodam KeeK op de WeeK 26- Madurodam, een Meeuw en New Blood

We voelden ons reuzen…

jeroen en ik 2

 

Amsterdam

Amsterdam, monument rechts

Schiphol

Schiphol.. One day I fly away…

oudegracht Utrecht

Oudegracht Utrecht (terrasjes)

Wat ik wel jammer vond was dat de entreeprijs behoorlijk hoog was (€16,50 p/p). Zeker gezien de tijd die je er doorbrengt en dan komen er ook nog parkeerkosten bij. En ze mogen wat meer bordjes met informatie neerzetten… Het was soms even zoeken voordat wij wisten welk gebouw wij zagen en in welke provincie het stond.

Maar de meeste locaties herkenden wij gelukkig wel direct.

Deze meeuw is echt 😉

meeuw 5

Madurodam-se meeuw … 😉

meeuw 1

Op het terrasje stond op iedere tafel een waarschuwing: Meeuwen houden ook van een hapje eten! Ik was nét te laat met kijken maar een meeuw pakte bij iemand  zijn saucijzenbroodje van zijn bord af en vloog er mee weg, hahaha!

Dat pootje! Zo koddig!

meeuw grappig pootje

Ondanks het sombere weer toch een leuke dag! Daarna zijn we naar visrestaurant Simonis geweest bij de afslag, lekker een vissoepje gegeten. (geen foto’s gemaakt, glad vergeten)

 

BierBrood

Bierbrood, de tweede versie hebben wij ook gemaakt. Cheese & Onion, ook heel lekker!

 

Ditmaal hebben wij een flesje donkerbruin bier ervoor gebruikt. Het maken is so easy, het deeg zit kant en klaar in de vorm, flesje bier erbij, in de oven en smullen! In de vorige KeeK zagen jullie een Bruschetta, ook zo heerlijk!

Serie:  New Blood

De 7 delige  Engelse serie New Blood gaat over de avonturen van twee jonge inspecteurs, Stefan die bij het “Serious Fraud Office” werkt en Rash die deel uit maakt van de politie. Zij worden door twee aparte misdrijven die op het eerste zicht niets met elkaar te maken hebben samen gebracht.

Leuke serie, met af en toe wat grappige momenten. Lekker achterover hangen op de bank en kijken!

Dat was het weer voor deze KeeK. Tot de volgende week!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Desiree Castelijn | Trendbubbles

Wat gezellig om je foto’s te bekijken. Wat sta je er vrolijk op! Met mijn tante ben ik ooit naar Madurodam geweest. Ik kan me er niet zoveel meer van herinneren. Jouw Keek vind ik eigenlijk de leukste posts die je maakt. Misschien klinkt het stom maar het is gewoon zo!

Irene
4 jaren geleden

Wat leuk dat jullie naar Madurodam zijn geweest. Wij waren deze week ook in de buurt, Wij waren in Pathe Scheveningen. Wat een leuke foto van jullie trouwens! 🙂

Deb
Deb
4 jaren geleden

Madurodam is leuk, wij zijn er 2 jaar geleden geweest. Ik was er ook in geen eeuwen geweest. Ik vond het leuk om terug te zien. Die meeuwen zijn wel hondbrutaal zeg. Geen last van gehad gelukkig toen we er waren. Leuke foto ook van jou en je man. Blouse (H&M als ik me niet vergis?) staat je goed, herken ’em van een shoplog van een tijdje terug.

Annette
4 jaren geleden

Ja die meeuwen zijn brutaal hoor en groot ook vooral hahaha. Ik ben gisteren met kijken naar BBC first begonnen startte een nieuwe serie the Kettering incident of zoiets, spannend dus ik ben benieuwd.

Elke
4 jaren geleden

Wat een leuke foto’s weer! En zo leuk dat je daar naartoe bent geweest!

Armande
4 jaren geleden

Wat een gezellig dagje uit, naar Madurodam! Dat is echt een schoolreisjes-bestemming.
Dat New Blood heb ik ook gezien, ik vroeg me af of er nog een tweede seizoen van komt.

Natascha
4 jaren geleden

Wat een leuke foto van jullie allebei zeg! Jullie lijken daar ook reuzen hihi dus ik snap dat gevoel wel. Ik ben heeeeel lang geleden ooit eens met mijn ouders in Madurodam geweest maar kan me daar niets meer van herinneren 😉

chucky1012
4 jaren geleden

Leuk dat jullie daar een dagje naar toe geweest waren!
Je kon op diverse websites kijken of er goedkopere tickets te koop waren.
Bij de vishandelaar kan men inderdaad zulke heerlijke vis eten 😉
Die bestaat al zo lang.

Xoxo

Hennie
4 jaren geleden

Ik ben ook nog nooit bij Madurodam geweest maar het lijkt me wel leuk om het een keer te zien. New Blood komt weer op de lijst – dank aangever :)!