Nieuw! Bio-Oil introduceert: Droge Huid Gel. 9 bio-oil Nieuw! Bio-Oil introduceert: Droge Huid Gel.
Artikelen, Bio-Oil, Huidverzorging

Nieuw! Bio-Oil introduceert: Droge Huid Gel.

Voor het eerst in 30 jaar komt een van de best verkochte huidverzorgingsmerken met een innovatie. Bio-Oil introduceert: Droge Huid Gel. Na behandeling van littekens en huidstriemen nu een product voor de droge huid!

Nieuw! Bio-Oil introduceert: Droge Huid Gel. 11 bio-oil Nieuw! Bio-Oil introduceert: Droge Huid Gel.

Rogat, 15 februari 2019 –  Bio-Oil is in 11 landen een van de best verkochte huidverzorgingsproducten: iedere paar seconden wordt er ergens in de wereld een flesje verkocht. In de 30 jaar dat het product op de markt is, ontving het 438 awards en onderscheidingen voor de behandeling van littekens en huidstriemen. Voor het eerst in haar bestaan komt het merk nu met een innovatie. Vanaf vandaag is ‘Bio-Oil Droge Huid Gel’ verkrijgbaar bij de drogist.
Nieuw! Bio-Oil introduceert: Droge Huid Gel. 13 bio-oil Nieuw! Bio-Oil introduceert: Droge Huid Gel.

Eerste innovatie

Miljarden mensen ter wereld hebben last van een droge huid, het is misschien wel de grootste onvervulde behoefte in huidverzorging. Met de kennis op zak die voortkomt uit veelvuldig onderzoek naar de voordelen van olie op de huid, ging Bio-Oil mede-eigenaar en hoofd Research & Development David Letschert, de uitdaging van de droge huid aan. Na het succes van Bio-Oil huidverzorgingsolie is dit de eerste innovatie waar het merk in 30 jaar tijd mee op de markt komt.

Minder water

Na jaren van onderzoek en overleg met toonaangevende deskundigen en cosmetische wetenschappers, ontwikkelde David’s team een manier om water te vervangen door olie, waardoor een huidverzorgingsproduct een hoger percentage actieve stof kon bevatten. De nieuwe Bio-Oil Droge Huid Gel is het eerste product dat occlusiviteit (vochtvasthoudende eigenschappen) en humectanten (vochtaantrekkende eigenschappen) op de meest optimale manier combineert: het product bestaat voor 97% uit actieve ingrediënten, en slechts voor 3% uit water. De 3% water is noodzakelijk om de natuurlijke bevochtigingsmiddelen te activeren in de formule. Het resultaat is een baanbrekende formule, die er door toepassing van hogedruk homogenisatie uitziet als een gel.
Nieuw! Bio-Oil introduceert: Droge Huid Gel. 15 bio-oil Nieuw! Bio-Oil introduceert: Droge Huid Gel.

Natuurlijke bevochtiging

Olie bevat de beste vochtvasthoudende eigenschappen. Een olie dekt de huid af zodat er geen vocht uit de huid kan ontsnappen. Dit is vooral van belang op het lichaam, waar zich minder talgklieren bevinden dan op het gezicht (vandaar dat benen vaak droog aanvoelen). De Bio-Oil Droge Huid Gel-formulering bestaat daarom voor 50% uit de reeds succesvolle Bio-Oil olie, aangevuld met 37% andere oliën en sheabutter. Bio-Oil Droge Huid Gel bevat dan ook zoveel mogelijk natuurlijke bevochtigingsmiddelen zoals Urea, Lactic Acid en Sodium PCA (een vochtinbrengende factor die van nature aanwezig is in de samenstelling van onze huid), omdat deze een sleutelrol spelen bij het gehydrateerd houden van de huid.
David Letschert: “We hebben onszelf een enorme uitdaging gesteld om de categorie droge huid op te schudden met een formule die niet alleen zo occlusief mogelijk is om te voorkomen dat vocht de huid verlaat, maar ook vol zit met actieve vochtinbrengende ingrediënten. We zijn bijzonder trots en kijken er naar uit om mensen met een droge huid te ondersteunen met ons allereerste nieuwe product. “
Nieuw! Bio-Oil introduceert: Droge Huid Gel. 17 bio-oil Nieuw! Bio-Oil introduceert: Droge Huid Gel.
Kosten & baten
Naast het feit dat men enthousiast is over de werking van Bio-Oil, is een deel van het succes te danken aan het feit dat het product betaalbaar is. Ook bij de Droge Huid Gel van Bio-Oil was een optimale prijs- kwaliteit verhouding een belangrijke vereiste.
Adviesverkoopprijs:
·  Droge Huid Gel 50ml € 6,95
·  Droge Huid Gel 100ml € 11,95
·  Droge Huid Gel 200 ml € 19,95

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
Sandra
3 jaren geleden

Kan ik het dagelijks op mijn gezicht gebruiken?

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

De olie gebruik ik maar zal ook zeker deze gel gaan kopen omdat ik kurkdroge huid heb.

Xoxo

Rory
3 jaren geleden

Ik ben benieuwd! De olie op zich vind ik al heel fijn. Op vakantie flink mee gesmeerd (en thuis ook trouwens). Heb je het zelf ook al getest?

bychristiana
3 jaren geleden

Wat een mooie toevoeging aan het assortiment! Ik denk dat veel mensen hier baat bij zullen hebben.