dr. pierre ricaud collageen lift 10
Artikelen, Anti- aging, Dr. Pierre Ricaud, Huidverzorging, Merken, Reviews

Dr. Pierre Ricaud- Collagènes Lift 3D- Review

Dr. Pierre Ricaud heeft weer nieuwe producten, de Collagènes Lift 3D Globale Lifting Crème en de Collagènes Lift 3D Liftende Oogverzorging. Momenteel gaat mijn voorkeur uit naar verschillende manieren om mijn huid steviger te maken, dus deze nieuwe lijn van Dr. Pierre Ricaud sprak mij direct aan.

dr. pierre ricaud collageen lift

 

Als ik een foto van de zijkant van mijn gezicht zie is het steeds even slikken. Ik vind dat je dan het best ziet dat ik niet bepaald piep meer ben. Het zijn vooral mijn wangen en dat nekje,hè. Gek genoeg is de huid van mijn decolleté nog zo goed als rimpelloos. Maar als ik de boel weer wat steviger kan maken, dan zeg ik geen nee natuurlijk!

 

Collagènes Lift 3D Globale Lifting Crème- Een verstevigende gezichtscrème met collageen.

Wat biedt het?

 • Liftend Effect: de gelaatstrekken zijn gehermodelleerd
 • Stevigere huid
 • De gelaatstrekken zien er aanzienlijk frisser uit
 • Heeft een zachte textuur die geschikt is voor elk huidtype
 • Zoet parfum: bloemige noot.

Resultaat

 1. Versnelt de synthese van 9 belangrijke collagenen*
 2. Werkt gericht op 3 niveaus van de lederhuid*
 3. Stimuleert de aanmaak van het eiwit dat de collagenen reorganiseert*

(*In-vitro tests)

GLYCALOX®: het exclusieve bestanddeel van Dr. Pierre Ricaud dat glycatie en oxidatie bestrijdt, de belangrijkste oorzaken van huidveroudering.

dr. pierre ricaud collageen lift 1

Collagènes Lift 3D beloofd dat de huid steviger en veerkrachtiger word en de gelaatstrekken frisser.

Wat vind ik ervan?

De crème zit zoals ik inmiddels gewend ben van Dr. Pierre Ricaud in een mooie en stevige glazen pot. De crème is wat stug en voelt heel rijk aan.

Het is een fijne crème die verbazingwekkend goed intrekt. Je moet het wel even de tijd geven, toen ik direct na het aanbrengen mijn leesbril opzette kon ik hem weer schoonmaken…. Door de stugge structuur van de crème krijg je direct al het hermodellerende gevoel. (Meer dan van de Sebastian molding mud die ik voor mijn haar testte, die vond ik alleen maar vet en deed niets voor mij.)

dr. pierre ricaud collageen lift 2

Ik durf niet te zeggen dat mijn kaaklijn nu extreem strakker is geworden, ik vrees dat ik dan voor een heftige draadjeslift moet gaan, maar de huid van mijn kaaklijn voelt wel steviger aan. Ik smeer lekker door, die pot gaat leeg. Alle (kleine) beetjes helpen, toch?

40ml/ €24,90

 

Collagènes Lift 3D Liftende Oogverzorging-Een verstevigende, liftende verzorging voor de oogcontouren.

Wat biedt het?

 • Zichtbaar liftend effect: de oogleden worden opgetrokken
 • Tube met precisiekwastje voor een zachte, nauwkeurige behandeling
 • Parfumvrij: getest onder oogheelkundig toezicht.

 

Collagènes Lift 3D Liftende Oogverzorging

 

Wat vind ik ervan?

Deze oogcrème heeft een kwastje waarmee je het op kan brengen. Je knijpt in de tube en dan komt de crème vrij. Op zich handig, behalve voor deze mevrouw ongeduld. Ik knijp gewoon wat uit de tube en breng het met mijn vingers aan. Je kan het met het kwastje aanbrengen, maar dan verdeeld het niet lekker. (En voor de hygiëne freaks, het kwastje wordt natuurlijk vuil op een bepaald moment.)

Deze oogcrème heeft ook een rijke structuur en het mooie ervan is, is dat ik hem zowel overdag als ‘s nachts kan dragen. Niet te vet en mijn oogmake-up blijft ook prima op zijn plek.

Collagènes Lift 3D Liftende Oogverzorging

Zoals met de meeste merken en crèmes blijft het moeilijk om een zichtbaar effect op foto vast te leggen. Ik heb niet het idee dat alles nu gelift is. Net zoals bij hyaluronzuur en Vitamin C, weet je dat collageen ook gewoon een top-ingrediënt is dat goede beauty resultaten geeft.

15ml/ €12,90

Fijne producten wederom, check Dr. Pierre Ricaud voor meer informatie! Tip: Als je je inschrijft op de nieuwsbrief van Dr. Pierre Ricaud krijg je toegang tot de pagina van hun website waar je producten met 50% korting kan kopen!

Vanaf welke leeftijd denk jij dat je aan de “firming crèmes” gaat?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 jaren geleden

Doe mij ook maar een firming creme.. ik zit er wat dat betreft net als jij: namelijk dat alle beetje helpen! Het zijn ook redelijk zachte prijsjes dus je kunt je er ook geen buil aan vallen.

Sonja
4 jaren geleden

Mooie en eerlijke review! Ik ben nog aan de test!

Vanessa
4 jaren geleden

Wat een mooie, luxe verpakkingen hè? Ik ben 28 en ook volop aan het smeren. Ik geloof niet in wonderen, maar elke dag smeren zal ook geen kwaad doen voor je huid.

priscilla
4 jaren geleden

Ik ben 25 en ook al druk aan het smeren hoor, haha. Klinkt weer goed! Ik heb zelf ooit een product van dit merk ontvangen in een Blux Box, maar ik ben nu toch stiekem wel een beetje benieuwd naar meer.

Iris
4 jaren geleden

Ik heb nog nooit producten van Pierre Ricaud gebruikt, maar het klinkt altijd wel goed. Enne, leeftijd maakt mij niet uit, ik ben 24 en smeer met potten voor 60-plussers. :’)

Rory
4 jaren geleden

Hahaha, toen ik 25 jaar was wilde ik al aan de anti-aging. Dat vond men niet zo’n goed idee. Ik ben wel hele goede producten gaan gebruiken vanaf dat moment (Clinique) op aanraden van een oudere collega. Voor dat advies ben ik haar heel dankbaar gebleven. Want ik heb mijn huid echt goed verzorgd (en nog steeds). Oei, ik ben een van de hygiëne-freaks denk ik, want dat kwastje voor mijn oogcrème? Nee, liever niet…

bychristiana
4 jaren geleden

Oef, ik ben 32 jaar en ook al druk aan het smeren hoor;-) Ik geloof natuurlijk niet echt dat crèmes wonderen doen, rimpeltjes en lijntjes die er eenmaal zitten, blijven er gewoon zitten, WAT je er ook opsmeert, maar ik geloof wel dat goed voor je huid en voor jezelf zorgen terug te zien is aan je huid.

chucky1012
chucky1012
4 jaren geleden

Zo mooi en nu we ouder worden is een jongere frisse en elastische huid maar ook goed hydraterend zo belangrijk…..

Annette
4 jaren geleden

Ik moet nog beginnen met deze, ze staan klaar als mijn huidige product op is 🙂 dat kwastje vond ik ook een gevalletje hmmmm maar we gaan het zien.

Natascha
4 jaren geleden

Ik ben 31 en ook aan de firming creme haha. Deze oogcreme lijkt me wel wat voor mij!