KeeK op de WeeK 27- Hangmat voor je nek, Hoes voor je Bloes & IJsjes eten tussen de Koeien... 9 neck hammock KeeK op de WeeK 27- Hangmat voor je nek, Hoes voor je Bloes & IJsjes eten tussen de Koeien...
Artikelen, Budget, DIY, Gezondheid, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle, Marie en Toulouse

KeeK op de WeeK 27- Hangmat voor je nek, Hoes voor je Bloes & IJsjes eten tussen de Koeien…

Hallo KeeKers! In deze week laat ik je mijn nieuwe nek-hangmat zien. Een whaattt..? Ja, het heet officieel een Neck Hammock en daarmee ontlast je je stijve nekspieren. Ik heb een leuke budget tip om je kleding op te bergen, iets wat ik zelf verzonnen heb bij gebrek aan beter. Toulouse denkt dat hij een tomaatje is en Marie als ugh… een indiaan en lekker aan de KNOEPERT…

KeeK op de WeeK 27- Hangmat voor je nek, Hoes voor je Bloes & IJsjes eten tussen de Koeien... 11 neck hammock KeeK op de WeeK 27- Hangmat voor je nek, Hoes voor je Bloes & IJsjes eten tussen de Koeien...

Stock Photo from sarsmis/ Shutterstock

Neck Hammock

Op Instagram zag ik een “Neck Hammock” voorbij komen in een advertentie. Het is een soort hangmat voor je hoofd die je aan de deurklink hangt. Je gaat erin liggen waardoor je een zachte tractie (uitrekking) van je nekwervels opwekt. Zoiets wat een bottenkraker/chiropractor ook doet maar dan zonder de “knak”.

De zwaartekracht van je hoofd (wat is een hoofd eigenlijk zwaar, zo zwaar als een bowlingbal!) maakt dat je je wervels wat “lucht”geeft. Dat hoor je ook als je “gekraakt” wordt bij de chiropractor. Ik ben wel eens bij de chiropractor geweest en hoewel ik het heel eng vond, werkte het wel. Tijdelijk. Soms kregen zij mijn nek niet eens gekraakt, zo gespannen zijn daar mijn spieren.

KeeK op de WeeK 27- Hangmat voor je nek, Hoes voor je Bloes & IJsjes eten tussen de Koeien... 13 neck hammock KeeK op de WeeK 27- Hangmat voor je nek, Hoes voor je Bloes & IJsjes eten tussen de Koeien...

Het leek mij wel wat voor mijn pijnlijke, gespannen nek dus eerst op internet gezocht naar een goedkopere versie. Op “Instagram” kostte hij €45 en bij Grandado (had ik nog nooit van gehoord) zo een €17,50.

AlieXpress blijft het goedkoopst…

Stom van mij, ik had eerst op Aliexpress moeten kijken, dat zijn exact dezelfde en nog goedkoper. En je voelt hem al aankomen, ik kreeg een pakketje uit China.. Yep, van Alie dus. Het valt mij op dat veel Nederlandse bedrijven alles gewoon daar bestellen en rechtstreeks doorsturen naar jouw adres. Kassa!

Maar het gekke ding heeft nogal een manco. De elastieken zijn veel te slap waardoor je hoofd niet boven de grond hangt, maar OP de grond ligt. En dan werkt het niet. De duurdere versies hebben een veel stevigere band en ik las bij Alie dat meer mensen over deze versie klaagden.

Hobby Babs

Maar ik ben niet voor 1 gat te vangen en vond in de naaidoos een stevig stuk elastiek en die heb ik vastgemaakt. (Inmiddels was het andere elastiekje al geknapt)

Niet het mooiste design, maar nu hangt hij wel goed. Het is een beetje een raar ding maar ik snap de gedachte erachter wel en vind het vooralsnog heel ontspannend. Er zijn natuurlijk fysiotherapeuten die het helemaal niks vinden (een Amerikaanse fysio op YouTube probeerde haar eigen product te verkopen, een of andere simpele neksteun van schuim) maar dat heb je altijd met dat soort “medische gadgets”

Ik ga lekker 2- 3 keer per dag 15 minuten even hangen. Dan kan ik er weer even tegenaan.  🙂

Hoezen voor bloezen..

Omdat wij geen ruimte hebben voor nog een kledingkast, zocht ik hoezen die je over je kleding kon trekken tegen stof en vuil. Niks te vinden bij Action, dus bedacht ik dit. Ik heb gewoon de zakken voor het plastic afval eroverheen getrokken. Werkt ook prima!

KeeK op de WeeK 27- Hangmat voor je nek, Hoes voor je Bloes & IJsjes eten tussen de Koeien... 15 neck hammock KeeK op de WeeK 27- Hangmat voor je nek, Hoes voor je Bloes & IJsjes eten tussen de Koeien...

IJsje eten

Vorige week zondag zijn wij een ijsje gaan eten bij Wilco Ambachtelijk ijs in Buren. Vakantie tip: overigens een leuk stadje om te bezoeken. Wij reden daar zo vaak langs en dan zagen wij steeds een uithangbord waarop “KNOEPERT” stond en daarmee bedoelen ze een heel grote variant! 3 Bollen naar wens (tompouce, penny wafel, kokos, chocolade, appeltaart…you name it), heul veul slagroom en verse aardbeien voor maar €4,50. En je zit daarna barstensvol. Maar zow lekker!

Ambachtelijk

Zo maken room- en sorbetijs van natuurlijke grondstoffen, zonder conserveringsmiddelen. Het roomijs wordt gemaakt van de melk van eigen veehouderij en het sorbetijs met vers fruit. (250 smaken in totaal)

Het leuke is dat je ook boven op zolder je ijsje kan opeten met uitzicht op de koeien en de stal. Leuk om te zien, het was ook niet warm boven en je rook niks van de koeien, mocht je dat niet prettig vinden. Ik vind het juist lekker ruiken, dat landelijke!

KeeK op de WeeK 27- Hangmat voor je nek, Hoes voor je Bloes & IJsjes eten tussen de Koeien... 17 neck hammock KeeK op de WeeK 27- Hangmat voor je nek, Hoes voor je Bloes & IJsjes eten tussen de Koeien...

IJsrobot

Er staat ook een ijsrobot, maar die was niet in gebruik. Daar kan je zelf je ijsje laten maken. Geinig! (9 smaken ambachtelijk ijs en 3 verschillende eenpersoonsbekers van maximaal 0,5 liter).

KeeK op de WeeK 27- Hangmat voor je nek, Hoes voor je Bloes & IJsjes eten tussen de Koeien... 27 neck hammock KeeK op de WeeK 27- Hangmat voor je nek, Hoes voor je Bloes & IJsjes eten tussen de Koeien...

Zeker een tip als je een keer in de Betuwe komt, ook leuk voor kinderen!

Gezien

Ik kijk altijd even mee als Jeroen naar de F1 kijkt. Naar de start en tussendoor. En tuurlijk ben ik voor Max Verstappen! Vroeger vond ik zo een race oersaai, maar hij zorgt voor lekker veel pit. Inhalen als het kan (of niet echt kan, hahaha), in ieder geval geen 2 uur lang kijken naar auto’s die saai achter elkaar aan rijden.

KeeK op de WeeK 27- Hangmat voor je nek, Hoes voor je Bloes & IJsjes eten tussen de Koeien... 29 neck hammock KeeK op de WeeK 27- Hangmat voor je nek, Hoes voor je Bloes & IJsjes eten tussen de Koeien...

En dan zie ik dit…Ehm..Heb ik dat weer? Ik vond het zo een maf gezicht.. Het lijkt ook alsof die coureur ook zijn been naar achteren zwiept.

Toulouse speelt verstoppertje… Hallo, ik ben een tomaatje!

Nieuwe chill plek voor undercover Toulouse 😉

Marie in de tipi..

Hallo, mag ik nu ook in de tent?

Fijne zondag!

Gaan jullie ook naar de finale voetbal kijken vanmiddag? 

KeeK op de WeeK 27- Hangmat voor je nek, Hoes voor je Bloes & IJsjes eten tussen de Koeien... 39 neck hammock KeeK op de WeeK 27- Hangmat voor je nek, Hoes voor je Bloes & IJsjes eten tussen de Koeien...

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
3 jaren geleden

Hmmm ik vind het een beetje spannend, dat nek-ding. Aan de andere kant weet jij natuurlijk het beste wat en hoe je moet doen. Die poesjes blijven zo ontzettend schattig 🙂 Het is alweer een tijd geleden voor ons (dat wij een poes of katertje in huis hadden) en eigenlijk ben ik allergisch. Maar ik vind het zo leuk om die foto’s te zien en dan herinner ik mij weer hoe gezellig het was. En heel goed ook. Je moet tijd nemen om te knuffelen en dat is weer anti-stress voor jezelf…

Irene
3 jaren geleden

Wat ben jij creatief! En wat staat die haarband leuk in je haar. Het geeft je echt een leuke uitstraling!

chucky1012
3 jaren geleden

Wat klinkt dat erg goed voor de nek.
Het ijsje ziet er heerlijk uit.
Leuk zo een tipi voor de huisdieren…..

Xoxo

Deb
3 jaren geleden

Nog nooit van een Neck Hammock gehoord, gelukkig werkt het met wat aanpassingen voor jou. Wat ben je toch weer handig! Stom dat die verkopers het pakketje uit China rechtstreeks naar jou laten sturen. Lekker makkelijk. Daar trap je een keer in en daarna nooit meer. Maar als genoeg mensen erin trappen is het alsnog kassa voor die gasten. Een knoepert van een ijsje zou ik ook wel lusten. En wat een heerlijke smaken ook. Ps. ik kijk geen voetbal, heb er echt niks mee. Ook geen formule1.

heidi
3 jaren geleden

Wat fijn zo een ijsje eten tussen de koeien..
Inderdaad is zo ook altijd handig zo een zak der overheen doen.

Annette
3 jaren geleden

Ik heb het inderdaad wel eens gezien die nek-hangmat ben heel benieuwd naar het effect als je hem een tijdje gebruikt. Met het warme weer ging Skoet ook graag in de tuin liggen (op de planten) voor verkoeling aan haar buik en dan vervolgens binnen lekker met die zandbuik op de bank – zucht –

Natascha - Beautyopinie
Natascha - Beautyopinie
3 jaren geleden

Wat een bijzonder apparaat! Volgens mij hebben we ‘t er wel eens over gehad, dat ik er ook zo’n last van heb. Lijkt me best wel iets zo! Heb je ook wel eens een accupressuurmat geprobeerd? Heb ik veel baat bij.

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Grappig die hangmat voor je nek.
Jij maakt wat mee met je katten 😂🤣🐱🐈.
Die tipi vind ik zo leuk 👍.
Zo te zien hebben jullie genoten van je ijs 😋🍦

Tessa
3 jaren geleden

wow dat ijs klinkt echt heerlijk. krijg er gelijk trek in!

bychristiana
3 jaren geleden

Zo Babs, jij bent wel lekker creatief bezig geweest! Ik vind het wel een goede oplossing zo met die vuilniszak haha;-) Toen ik over die knoepert las, moest ik meteen denken aan een milkshake die wij ooit tijdens vakantie bestelden, die was ook GIGANTISCH met zelfs een donut er boven op haha;-)