Artikelen, Lifestyle, Wonen

Lekker Chillen in mijn nieuwe Grandio Zitzak van Sit&Joy

Zitzakken, een tijdje waren ze mega populair en daarna zag je er steeds minder. Maar ze zijn er nog steeds en er zijn nu veel meer modellen. Ik kreeg van sit&joy de “Grandio” in de kleur zilvergrijs en hoe zit deze zitzak? Is hij bestand tegen een avondje binge-watchen?

Zitzak, ik vind het eigenlijk een gek woord. Maar bedenk maar eens een ander goed woord voor een gevulde “zak” waar je in kan zitten! Het leuke is dat je er ook lekker in kan gaan hangen, de vulling vormt zich meer naar jouw contouren zonder harde randen of leuningen…

Toulouse werd al helemaal enthousiast van de grote doos!

Hoewel, type Grandio heeft wel degelijk een vorm. Met armleuningen en een rugleuning.

De zitzak werd geleverd in 2 grote dozen. De bovenste helft, de arm- en rugleuning was al kant en klaar gevuld en het zitgedeelte wat eraan vast zit kon je zelf vullen met een zak vol met korrels.

Dus in no time heb je het zitelement in elkaar gezet. Stevig en toch lichtgewicht.

Weetjes over sit&joy

  • De naam vind ik heel leuk gevonden, je kan het ook lezen als “Sit -Enjoy!”, althans, dat maakte ik ervan. sit&joy bestaat al sinds 2004.
  • Made in Holland: De zitzakken worden in Nederland gemaakt.
  • Er zijn zitzakken voor binnen en speciale uitvoeringen voor buitenshuis. Zoals de leuke Hawaii zitzak, daar kan je op zitten en uitrollen om lekker op te liggen.
  • Er zijn ook zitzakken speciaal voor kinderen en huisdieren
  • Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kekke kleurtjes, van roze, groen,rood tot aquablauw
  • Je kan ook nog desgewenst extra vulling kopen, mochten de korrels in de loop der tijd hun volume verliezen. Gemiddeld gaan de korrels (EPS-parels, dat zijn hoogwaardige geëxpandeerde polystyreen parels) 6 maanden mee.

Hoe zit de Grandio?

Ik moet jullie eerlijk vertellen dat het geen zitzak is voor mensen van pakweg 1.80m. Jeroen ging erin zitten en het zitgedeelte is voor hem veel te kort. Je glijdt ook een beetje naar voren. Eigenlijk had er een poefje bij moeten zitten. Ik heb er een paar keer in gezeten en de korrels lijken iets meer in te zakken waardoor het wat voor mij wat comfortabeler zit. Dus persoonlijk lijkt mij dat deze zitzak beter past bij mensen die 1.60m of kleiner zijn.

Ook Toulouse heeft de Grandio ontdekt, hij ligt graag gezellig op de armleuning. Ik denk dat ik deze zitzak straks in de tuin ga zetten. De stof (polyester) ziet er onverwoestbaar en behoorlijk waterproof uit. (Spatwaterdicht).

Dus deze zitzak staat straks niet voor de televisie, maar in de tuin en met een leuk boek erbij! Dat kan natuurlijk ook!

Grandio Limited Edition- €119,95

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Heidi
2 jaren geleden

Wat heerlijk is dat..

Deb
Deb
2 jaren geleden

Mooie zit zak, maar goed dat je aangeeft dat ie voor wat langere mensen net iets te klein/kort is. Denk dat ik ém net als jij ook in de tuin zou zetten. Ideaal om een boekje in te lezen in het zonnetje. Misschien kan dat morgen wel… ohh! Ik verheug me zo op het mooie weer 😉

bychristiana
2 jaren geleden

Oeh, hij lijkt me wel weer zalig zitten;-) Leuk idee om deze inderdaad in de tuin te zetten, laat die mooie dagen maar komen dus.

Rory
2 jaren geleden

Staat leuk Babs! Het lijkt mij heerlijk zitten en voor in de tuin vind ik het wel heel leuk en luxe. Ik merk dat ik daar af en toe een krukje pak (zonder enige ondersteuning in de rug) en daar ‘hang’ ik dan toch een beetje op. En ook niet te lang, want dat zit niet lekker.

Robin
2 jaren geleden

Dit is ideaal voor mijn dochter die vind zitzakken echt geweldig!:)
X Robin

Evelien
2 jaren geleden

Wat een supertof ding is dit zeg. Ik ben alleen ook 1.80m, dus voor mij zou hij dan ook te kort zijn. Maar ik heb wel een poefje, of nou ja, het is eigenlijk een mediteerkussen. Maar dat werkt vast ook wel! 😂 Maar het lijkt me inderdaad heerlijk om een boek in te lezen… lekker onderuit gezakt, misschien in het zonnetje? Geweldig… veel plezier ervan Babs!

Annette
2 jaren geleden

Wat een leuke Babs en deze zit ook fijn zo te zien en beter nog, je kunt er zo te zien fatsoenlijk uit op staan, want zitzakken zijn leuk maar eruit komen haha is soms een hele opgaaf.

Tessa
2 jaren geleden

heel anders dan de jaren 70 zitzakken
mooie vormgeving

Mariëlle
2 jaren geleden

Wat een prachtige zitzak en relax hoor in de vorm van de stoel. Daar ga je van de zomer zeker van genieten!

chucky1012
2 jaren geleden

Mooi en heel handig 😉
Ik zou dit zeker in de tuin neerzetten en er daarop zitten om lekker te kunnen chillen….

Xoxo