Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review 9 vichy Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review
Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging, Merken, Reviews, Vichy

Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review

“Een crème die je gezichtscontouren mooier maakt, de kaaklijn en verslapping van je hals aanpakt… daar wil ik meer van weten” dacht ik toen ik het persbericht las. Vichy Neovadiol Phytosculpt belooft het mij dus had ik snel het product aangevraagd om te testen. Hoe het mij beviel?

Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review 11 vichy Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review

Over Vichy Neovadiol Phytosculpt

Vanaf de overgang vermindert de huiddichtheid, waardoor plooien in de hals ontstaan en gezichtscontouren verslappen.. Het verlies van stevigheid veroorzaakt huidverslapping van de kaaklijn en verslapping van de hals.

  • NEOVADIOL PHYTOSCULPT IS DE 1STE CRÈME VAN VICHY LABORATOIRES SPECIFIEK VOOR DE ZONE VAN DE HALS EN KAAKLIJN.
  • VERFIJNT DE TONICITEIT EN DICHTHEID VAN DE HALS – HERMODELLEERT EN LIFT.
  • VERSTEVIGT DE HALS EN DE HUID VAN DE KAAKLIJN.

LANGE TERMIJN WERKING

  • -33% huidverslapping van de kaaklijn
  • -25% verslapping van de hals

Actieve ingrediënten :

Phytosterol + Substitutief complex

Deze crème zit in een tube met draaidop .Je moet het ‘s morgens en ‘s avonds gebruiken. Wat ik ook gedaan heb, de tube is ditmaal helemaal leeg. De crème is stevig, smeert lekker uit en trekt ook goed in. De geur is vrij neutraal, wel heel aangenaam.

Maar werkt het ook?

Ik zag bij het persbericht behoorlijk indrukwekkende foto’s en ja, dat resultaat wilde ik ook wel! Die kaaklijn, hè…één van de dingen die zeker gaan verslappen zodra je in de overgang bent geweest. Om maar niet over je hals te spreken. Het zit allemaal wat losser en rimpeliger.

De jongeren onder ons zullen vast denken dat dat allemaal niet zo een vaart zal lopen maar op een dag kijk je in de spiegel of je maakt een selfie en dan denk je: Hé, mijn gezicht is uit vorm, alsof de was van Madame Tussaud’s noeste arbeid aan het smelten is… en alles druipt gestaag naar beneden. Voor de ene persoon pure horror, voor de ander een teken dat je gewoon wat ouder bent en het hoort er nu eenmaal bij.

Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review 13 vichy Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review

Maar ik vind het natuurlijk leuker als een “simpele” crème de boel nog even strak kan trekken en dan pas als ik een jaartje of 80 ben mag alles van mij wel gaan hangen.

Vichy was overigens zo een beetje het eerste “duurdere” huidverzorgingsmerk wat ik vrij regelmatig voor mijzelf kocht. Ik moest toch iedere maand naar de apotheek voor mijn medicijnen en dan genoot ik van de mooie schappen van Vichy en La Roche- Posay. Als ze het bij de apotheek verkochten, dan moet het wel goed zijn, toch?

Heerlijke dagcrèmes, de reinigingsmelk, zalig! En dan ging ik mooi voor de 30+ en 40+ producten. Want “regeren is vooruitkijken” vind ik.

Voor en na…

Ik heb weer heel veel vóór en na foto’s gemaakt van mijn kaaklijn en hals, want ik wilde het ook echt zien. Als je begint met smeren dan kan ik niet op het oog zien of er iets veranderd is. En wil ik bewijs. Net zoals bij de foto’s bij het persbericht….  Op de foto hieronder lijkt het resultaat bijna spectaculair. Maar op de rechter foto houd ik mijn kin ietsje hoger…

Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review 15 vichy Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review

Op deze foto zie je een miniem verschil…

Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review 17 vichy Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review

Conclusie:

Nu is de stand van mijn hoofd en de lichtval cruciaal om een perfecte voor en na foto te maken. Maar ik zie zelf geen opzienbarend verschil. Mijn kaaklijn lijkt ietsje strakker te zijn geworden (die hamsterfoto’s van mijn profiel heb ik maar niet geplaatst) en mijn hals, die ik ook graag steviger wil zien… Het ziet er op voor en na foto’s die ik gemaakt heb toch bijna hetzelfde uit. De horizontale lijnen/ rimpels lijken iets korter te zijn geworden maar dat mag geen naam hebben.

Je voelt wel een tijdje na het opbrengen van de crème dat je huid zich enigszins aanspant, dat hij wat steviger is. Alsof er een onzichtbaar gaasje omheen zit.

Zoals ik hierboven al aangaf is het geen spectaculaire metamorfose. Toch blijft Vichy voor mij nog steeds een fijn en steady merk met genoeg producten in hun assortiment die simpelweg helemaal prima zijn. Om mijn huidverslapping echt te tackelen met deze crème? Ik vrees dat bij mij alleen meer ingrijpende cosmetische behandelingen dat resultaat kunnen geven.

Vichy Neovadiol Phytosculpt is te koop bij de apotheek en online. Prijs: €24

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annelou Bangert
3 jaren geleden

Ach ja… kon het maar met een beetje smeren… mijn huid druipt ook langs mijn botten naar beneden en ik overweeg inmiddels (ooit) een face(hals)lift om de Sharpei-look (die chinese rimpelhonden) tegen te gaan. Ik volg nu een (gesponsorde) IPL breedband kuur bij een dermatoloog, die de veroudering zou moeten terugdraaien. Die behandelingen hebben in elk geval al mijn sproeten en pigmentvlekken als sneeuw voor de zon doen verdwijnen maar de verjonging moet op langere termijn blijken. Beschermen tegen de zon in trouwens wel heel zinvol en effectief. Mijn favo merk is Sisley (wel schreeuwend duur, maar geregeld is er… Lees verder »

Annette
3 jaren geleden

Toch jammer, je hoopt toch wakker te worden met een strakke(re) kaaklijn, maar als het al fijn voelt vind ik het toch een prima product, helaas zal voor de verslapping wel wat snijwerk nodig zijn om het echt strak te krijgen. Ik ga me ook steeds meer ergeren aan mijn ‘druipers’ hahaha balen maar ja, het hoort het erbij zullen we maar zeggen.

bychristiana
3 jaren geleden

Ik heb zelf dan geen last van verslapping maar ik moet zeggen dat ik ook niet vaak een heel opzienbarend verschil aan mijn huid zie (op welk vlak dan ook) met bepaalde merken skincare. Op producten met hyaluronzuur na trouwens, als ik die maanden achtereenvolgens gebruik, ervaar ik altijd een meer glowy skin. En toch blijf ik trouw smeren; ik geloof oprecht dat goed voor je huid zorgen op elke leeftijd belangrijk is om je huid langer mooi en gezond te houden.

Rory
3 jaren geleden

Ik snap wat je bedoelt met voorzichtig zijn, maar toch zie ik echt resultaat. Met name op de onderste foto’s. Mijn tube is overigens ook bijna op en ik ga zéker een nieuwe kopen (bij de apotheek inderdaad. Iets met stempelkaartjes en korting).

chucky1012
3 jaren geleden

Dit ziet er zeer interessant uit.
Het proberen waard door jou fijne review.
Op middelbare leeftijd ziet de huid er bij de nek en hals er niet meer glad uit maar hangt het en is het slap en niet stevig….
Zo wil ik er n iet meer graag bijlopen….
Dus zou dit product een grote uitkomst biedden…..

Xoxo