Nieuw: UNG Cosmetics accentueert je Natuurlijke Schoonheid- Review Palette en Nagellak 9 ung cosmetics Nieuw: UNG Cosmetics accentueert je Natuurlijke Schoonheid- Review Palette en Nagellak
Artikelen, Make-up, Merken, Nagels, Oogschaduw, Reviews, UNG Cosmetics

Nieuw: UNG Cosmetics accentueert je Natuurlijke Schoonheid- Review Palette en Nagellak

Van het merk UNG Cosmetics kreeg ik een palette en een nagellak toegestuurd. Het eerste wat mij opviel toen ik de swatches maakte was de mega sterke pigmentatie van het palette, wauw! En een kleur die ik niet snel voor mijzelf zou kiezen, maar natuurlijk altijd proberen…. Eens kijken hoe deze tint bij mijn ogen uitpakt!

Nieuw: UNG Cosmetics accentueert je Natuurlijke Schoonheid- Review Palette en Nagellak 11 ung cosmetics Nieuw: UNG Cosmetics accentueert je Natuurlijke Schoonheid- Review Palette en Nagellak

De juiste make-up onderstreept je persoonlijkheid en accentueert je sterke punten. Met een prachtig assortiment strak vormgegeven make-up, hoog gepigmenteerde kleuren en kwalitatieve formules helpt het Nederlandse cosmeticamerk UNG je sterke punten te accentueren en je natuurlijke schoonheid te versterken. Om je nog meer te laten stralen!

Zoveel vrouwen, zoveel kleuren

‘The best colour in the whole world is the one that looks good on you’ – deze krachtige uitspraak van Coco Chanel verwoordt het gedachtegoed van UNG perfect. Elke vrouw is verschillend, er is geen uniforme definitie van schoonheid. De wereld ziet er juist mooier uit dankzij al die verschillende verschijningen van vrouwelijke schoonheid.

UNG wil de individuele schoonheid van elke vrouw onderstrepen. Hoe? Met een indrukwekkend basisassortiment van onder andere 40 lipstickkleuren, ruim 100 oogschaduwvariaties en 20 foundation varianten. Naast het uitgebreide basisassortiment biedt UNG een prachtige collectie beautytools én brengt het merk tweemaal per jaar een seizoencollectie uit, om optimaal in te spelen op de trends van dat moment.

Met respect voor de omgeving

UNG is het woord voor ‘jong’ in alle Scandinavische talen en komt voort uit de liefde voor Scandinavisch design. Eenvoudig, mooi materiaalgebruik, met oog voor detail en gevoel voor deze tijd. Net als onze cosmetica. UNG bouwt mee aan een positieve creatieve wereld, maar levert ook een bijdrage aan een betere wereld.

Zo maakt UNG geen gebruik van dierproeven, reduceert het gebruik van grondstoffen en ziet nauwkeurig toe op de herkomst van pigmenten. Zo wordt er bijvoorbeeld geen mica gebruikt waar bij de winning gebruik is gemaakt van kinderarbeid.

Advies op maat

Sommige vrouwen vinden het lastig om de juiste make-up te kiezen die hun natuurlijke schoonheid en sterke punten accentueert. UNG Cosmetics biedt daarom op haar website ungcosmetics.com een ‘season type test’ aan, waarmee je aan de hand van een persoonlijk profiel advies op maat krijgt voor de bij jou en jouw persoonlijkheid passende kleuren.

Uitslag: Volgens UNG ben ik een herfsttype! Gelukkig gaat het over make-up want de herfst is niet bepaald mijn favoriete seizoen. Het is leuk om te zien dat bij een herfsttype de oranje kleur die ook in het palette zit bij mij past…

Het palette:

Nieuw: UNG Cosmetics accentueert je Natuurlijke Schoonheid- Review Palette en Nagellak 13 ung cosmetics Nieuw: UNG Cosmetics accentueert je Natuurlijke Schoonheid- Review Palette en Nagellak

 

Niks mis met de pigmentatie! Ik heb het wel heel subtiel opgebracht, op de foto lijkt het meer naar bruin dan naar oranje te neigen…

The Look…

Ziet er prima uit, toch?

Eyeshadow Collection: €39,50

Shiny Nailpolish

Deze nagellak in de kleur “Carmine” zat ook in het pakketje. Een mooie bruin-rode tint!

Nieuw: UNG Cosmetics accentueert je Natuurlijke Schoonheid- Review Palette en Nagellak 15 ung cosmetics Nieuw: UNG Cosmetics accentueert je Natuurlijke Schoonheid- Review Palette en Nagellak

Ik heb mijn teennagels ermee gelakt en hij houdt zich daar goed! Het zit er langer dan een week op en niks afgebladderd.

Op de nagels van mijn handen was de lak na 1 dag alweer vervaagt en afgebladderd…Misschien een goede topcoat gebruiken?

Shiny Nailpolish: €11,90

Verkrijgbaarheid en assortiment: UNG Cosmetics is verkrijgbaar bij diverse schoonheidssalons in Nederland en via de webshop: www.ungcosmetics.com

 

UNG BEAUTY is forever young at heart, celebrating individuality and a positive state of mind

Kijk voor een UNG Cosmetics schoonheidssalon in de buurt op www.ungcosmetics.com

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Beauty By Bibi
3 jaren geleden

Ziet er zeker prima uit! Leuk om te lezen! Mooi merk is het he UNG! Fijne vrijdag!

bychristiana
3 jaren geleden

Mooie kleur zeg die nagellak. Ik moet zeggen dat nagellak bij mij er ook altijd snel van afbladdert. Maakt niet uit welke nagellak ik gebruik, volgens mij heeft het gewoon te maken met het feit dat mijn nagels zelf gewoon heel kwetsbaar zijn en snel breken. Ik heb nu al een tijdje even geen nagellak op gehad en ik merk wel dat ze nu in iets betere conditie zijn.

Deb
3 jaren geleden

Prachtige warme kleuren zitten in het palette! Oranje staat je ook erg goed. Dat is echt een kleur die ik zelf nooit gebruik omdat ik denk dat het me niet staat, maar alsik ’em zo bij jou zie wil ik het ook wel een kans geven. De brons- en champagne kleur uit het palette vind ik ook super mooi. Wat de nagellak (mooie kleur!) betreft: een topcoat maakt echt het verschil! Je hebt zoveel langer plezier van je lak. En handschoenen dragen tijdens het schoonmaken helpt ook.

Robin
3 jaren geleden

Dit setje heb ik ook! Ik vind vooral het palette zo mooi gebruik hem bijna dagelijks.;)
x Robin

Petra
3 jaren geleden

Wat een prachtig palette! Mooie look heb je gemaakt.

Annette
3 jaren geleden

Nog niet van gehoord maar niets mis met die pigmentatie. Oranje/rood vind ik wel altijd heel lastig in oog make-up.

Bianca
3 jaren geleden

Dit is zo’n super mooi merk, ben vooral verliefd op de oogschaduws echt een top kwaliteit x

Rory
3 jaren geleden

Bijzonder die oranje kleur. Ik ben er (nog) niet zo handig in, maar onlangs bracht ik een roodachtige tint op mijn ogen aan en toen had ik toch het gevoel dat het leek alsof ik eczeem-plekken had 🙂 Even oefenen (voor mij) dus. Ik vind het overigens hele mooie kleuren.

Tessa
3 jaren geleden

Wat een mooie gedachte van dit merk. De pigmentatie is erg mooi

chucky1012
3 jaren geleden

Wauw….
Zo een prachtige look ;.-)
Dit make make- up merk ken ik niet maar zal er eens naar kijken…..

Xoxo