Utrecht Domtoren
Artikelen, Carmen, Merken, Over mij

My week – verjaardag-Februari 2015

Utrecht

Deze week ben ik naar mijn geboortestadje Utrecht geweest en deze week vierde ik mijn verjaardag. Het is een drukke maand qua feestbeesten; Als wij negen maanden terug tellen… juni dus. Ofwel “Summertime., and the livin is easy…”

Ik ging naar Utrecht voor een uitgebreide massage bij een salon, zal daar zeker nog over vertellen. Natuurlijk ook even langs de V&D (die hebben wij hier niet) voordat deze ook nog eens zijn deuren sluit.

Het was op dinsdag en ik vond het er opvallend rustig. Een jaar terug was ik er ook en apart, hetzelfde jurkje hing in de etalage (nu in de uitverkoop) als toen, vreemd is dat… Ook heerlijk gewinkeld. Wil je weten wat ik allemaal geshopt heb?

Utrecht Domtoren

Ik heb een winkel met accessoires ‘ontdekt’ en daar een haarband gekocht.Een soort Pink Pewter. Zij hadden 2 soorten, ik heb de goedkoopste gekocht, maar de iets duurdere met prachtige ronde zilverkleurige ringen…. ik blijf er nog steeds aan denken. Hmmm… mooi excuus om weer eens terug te gaan.

Gekocht

Daar heb ik ook deze lens gekocht om selfies te maken. De SelfieCam lens.Ik ben een echte gadget freak, Normaal gesproken staat je gezicht er heel dichtbij op, waardoor het bij mij altijd lijkt alsof ik een heel dikke dopneus heb, en met deze lens verleng je als het ware je arm. Een soort selfie-stick, maar je hoeft je mobieltje niet op de timer te zetten. Of je moet heel lange armen hebben om klik, een foto te maken!

SelfieCam lens

 

Bij Oil en Vinegar heb ik sinaasappel olie en mango azijn gekocht. dat is lekker! Bij azijn denk ik aan zuur, maar deze kan je in Prosecco of Spa rood doen, de olijfolie over gerookte zalm of kip. Voor de culinaire lekkerbekken thuis neem ik altijd wat mee.

 

Gekeken

In de Zadelstraat heb je een winkel genaamd Keck & Lisa. Zo’n winkeltje waar ze van die grappige gadgets hebben.Niets gekocht, maar mocht ik een origineel of maf dingetje zoeken, dan weet ik waar ik moet zijn.

Bij de Vismarkt liep ik Bu en Bu tegen het lijf…Ajeto!

Bu en Bu

Thuis om 24.00 uur zat ik nog rustig te tikken om mijn laptop en ja hoor, ik hoorde zacht geroezemoes en met “Lang zal ze leven” kwamen ze met cadeautjes binnenwandelen. 😉

Gekregen:

Eerst een mooie agenda en kaart van hannah, En kaarten van Mirna en van De Huidacademie.

Van Jeroen heb ik een extern toetsenbord gekregen en van Tom een Carmen vergrootspiegel. De spiegel vergroot 5 keer, handig voor deze kippige tante, en het toetsenbord van mijn laptop irriteerde mij, want de letter I-i moest ik hard intikken, wilde hij tevoorschijn komen.

 Vrijdag zijn we naar Heemskerk geweest, want toen was mijn schoonzus jarig.

Van mijn schoonouders en zwager kreeg ik geld en van mijn schoonzus, neefjes en nichtjes ( inmiddels allang volwassen) een:

  • Bon voor 2 personen om te lunchen
  • Een bos bloemen
  • Een zeephartje
  • Body Spray en Shower Satin van Therme

 

Ben ik verwend of niet?

Mijn neef was bezig met het maken van een taart voor zijn vriendin, die de dag erna, op Valentijnsdag jarig was. Zij is een groot fan van de Hobbit en dat kan je wel zien. Ik vond de taart zo origineel, dus heb ik er snel een fotootje van gemaakt.

Hebben jullie al meegedaan aan mijn winactie?  Ik ga deze maand(en) nog meer leuke prijzen verloten!

handtekening Babs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Nicolette Boes
6 jaren geleden

Utrecht is en blijft bij mij ook nog steeds een favoriete stad om te shoppen.
Ook familie uit het buitenland moet Utrecht bezoeken volgens ons.
Dat hoort er gewoon bij.
Ik studeerde er zelf met veel plezier. Heerlijk fietsen over de grachten en boodschappen doen in de Twijnstraat.
Nog gefeliciteerd trouwens hè!

Annette - Ann Ages Gracefully

Heerlijke verjaardag gehad dus! Ik ook ben ook heerlijk verwend met allerlei fijn dingen!