hannah Cleansing Clay
Artikelen, hannah, Huidverzorging, Merken, Win!

Win hannah Cleansing Clay, want wie jarig is, trakteert! (gesloten)

Win mijn favoriete masker!

Dit masker was een van de eerste hannah producten die ik mocht reviewen. En werd direct mijn favoriet. Een thuismasker met een hoog beautysalon- gehalte. Een detox masker, waardoor je huid na het afspoelen weer lekker schoon, goed doorbloed en tintelend fris aanvoelt.

Het is altijd heel dubbel, je mag je gelukkig prijzen dat je ouder wordt (pluk de dag, altijd!) en dat je er nog best mag wezen; (With a little help from my friends,zoals een goed humeur, werkzame huidverzorging, make-up en een toefje haarverf)

Aan de andere kant vind ik 56 wel heel eng klinken. Op naar de 60! OMG… en in mijn hoofd ben ik nog steeds geen dame, maar voel mij veel te jong voor die leeftijd. Hebben ze het wel goed bij de Burgerlijke stand?

Nee, ik heb geen ambitie om nog te gaan paaldansen, maar ik ben nog steeds dezelfde Babs als pakweg 20 jaar geleden.Wellicht weer wat wijzer en met al mijn zeker en onzekerheden buffelen we gezellig door!Want ik heb nog heel veel wensen en een enorme Bucketlist!

Maar wat kan het jullie het schelen,Ik mag namens hannah trakteren op een wel heel mooie prijs! Cadeautjes krijgen en geven blijft leuk.

hannah Cleansing Clay

Over welk masker heb ik het?

 

hannah® Cleansing Clay, het intensief reinigende ‘detoxmasker’ op basis van 100% natuurlijke, huidverbeterende kleisoorten

 

Een mooie, gezonde en vitale huid begint bij een consequente, twee-dagelijkse reiniging. Naast het gebruik van een reinigingsmilk of -olie en bijpassende lotion, heeft de huid behoefte aan een regelmatige dieptereiniging om stralend, fris en zuiver voor de dag te komen. De hannah® Cleansing Clay is een diep reinigend ‘detoxmasker’ op basis van twee 100% natuurlijke en uitzonderlijk mineraalrijke kleisoorten.

Reeds sinds de oudheid staat natuurlijke klei bekend vanwege de ongekend krachtige reinigende en zuiverende eigenschappen ten aanzien van de huid. De formule van hannah® Cleansing Clay is samengesteld op basis van een synergetische mix van de 100% natuurlijke kleisoorten kaolien en bentoniet. Dit unieke masker wordt gebruikt als extra reinigende stap in het ‘hannah®-systeem voor huidverbetering’.

Kaolien, de krachtige absorberende witte klei bij onzuiverheden en overtollig talg

De roze kleisoort Kaolien (kaolin), ook wel Chinaklei of porseleinaarde genoemd, heeft krachtige absorberende eigenschappen bij een overtollige talgafscheiding en onzuiverheden en dankt zijn kleur aan de mix van witte en rode kaoline. Deze kleisoort werkt tevens intensief verzachtend bij een droge huid. Kaolien is uitzonderlijk rijk aan mineralen, waaronder het voor het bindweefsel belangrijke mineraal silicium. De minerale poeders reinigen de huid grondig tot in de diepte, zonder de natuurlijke huidbarrière aan te tasten. Dit maakt kaolien tevens heel geschikt voor het kalmeren en verzachten van de gevoelige en geïrriteerde huid.

Bentoniet, de natuurlijke ‘detox-magneet’ voor het verwijderen van afvalstoffen

De formule van hannah® Cleansing Clay bevat tevens Pelavie®, een ingrediënt op basis van bentoniet. Dit is een natuurlijke kleisoort van vulkanische oorsprong en zeer rijk aan humuszuren. De samenstelling bevat meer dan 70 sporenelementen. Dit ingrediënt is tevens rijk aan natrium. Het heeft qua ionen* een negatieve lading, terwijl gifstoffen, schadelijke bacteriën en andere onzuiverheden in de huid een positieve ionische lading hebben. Hierdoor werkt bentoniet als een krachtige, natuurlijke magneet op onzuiverheden, dankzij de bindende werking. Tegelijkertijd zorgt het voor het vrijkomen van zuurstof in de huid.  De in de formule aanwezige humuszuren hebben daarnaast een zuiverende en anti-inflammatoire werking. De hannah® Cleansing Clay op basis van bentoniet kan worden gezien als een natuurlijke ‘detox-behandeling’ van de huid.

*Ionen zijn moleculen, die minstens één elektron hebben verloren, ofwel erbij hebben gekregen en deze zijn negatief ofwel positief geladen. Positieve en negatieve ladingen trekken elkaar natuurkundig aan.

Hoe wordt hannah® Cleansing Clay gebruikt?

Na het reinigen met hannah® Cleansing Milk of Cleansing Oil en het aansluitend nareinigen en tonifiëren met hannah® Sensitive Skin Lotion, wordt de hannah® Cleansing Clay aangebracht op de schone huid. Deze intensieve reinigingsmethode is geschikt  voor de vettere, maar tevens drogere huidcondities. Ook bij een snel geïrriteerde of gevoelige huid is de Cleansing Clay een perfecte oplossing om de huid te kalmeren, vanwege de anti-inflammatoire en verzachtende eigenschappen.

De intensief huidverbeterende behandeling voor een zuivere, frisse en gezonde huid!

Na het aanbrengen dient de hannah® Cleansing Clay enkele minuten in te werken en aansluitend te worden afgenomen met warm water of een microwave kompres. Wanneer het masker volledig is verwijderd, voelt de huid opvallend zacht, glad, fris en comfortabel aan. De huidskleur ziet er egaler uit en de teint is zichtbaar verbeterd, dankzij de geactiveerde doorbloeding. Door deze intensief huidverbeterende behandeling ziet de huid er gezond, stralend, zuiver en vitaal uit!

Distributie, meer informatie en verkoopprijzen:

De hannah®-producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company B.V.

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® S.I.R.C. via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.huidcoach.nl

Verkoopprijs:

hannah® Cleansing Clay              € 31,50/40 ml

Welnu, dit klinkt toch als muziek in jullie oren?

 

Hoe maak je kans op deze prijs?

Je moet een aantal simpele stappen doorlopen, Like en comment is wat magertjes voor zo een mooie prijs en ik geef het eerlijk toe, ik vind het super als ik meer volgers krijg. Mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in wat ik schrijf, en hoe meer mensen, hoe leuker mijn blog-leven wordt. Het was een hectisch jaar, met vooral veel downs en mijn blog is ‘het kindje’ waar ik graag mijn bed voor uitkom. En waar ik zowat dag en nacht mee bezig ben.

Dusssss…

 

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zie onderaan dit artikel. Dan krijg je wekelijks een overzicht van mijn leukste en interessantste artikelen.
  • Of je mag je ook bij het tabje rechts op mijn pagina inschrijven. Dan krijg je direct een email zodra er een nieuwe blogpost online staat.

 

  • Dit is meer voor mijn collega-bloggers: Volg mij op Bloglovin en klik op het hartje
  • Klik op “Vind ik leuk” op mijn Fanpagina op Facebook, Vind ik leuk! 😉

 

  • Het hoeft niet, maar wil je meer kans maken op dit pakket?
    * Tweet: “Yes! Ik maak nu extra kans op de hannah beautyprijs die wordt verloot op https://beautybybabs.com @beautybybabs (+1 entry)
    * Deel dit bericht op Facebook (+1 entry)

 

Ik vind het zo leuk dat jullie door deze actie, met dank aan hannah en CosmetitextPR, ook eens kunnen kennismaken met de producten waar ik over schrijf en fan van ben. Wil je mijn bevindingen van de Cleansing Clay teruglezen, be my guest 🙂

Succes allemaal en ik maak volgende week al de winnaar bekend!

handtekening Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

24 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
7 jaren geleden

Gefeliciteerd!

chucky1012
7 jaren geleden
Reply to  chucky1012

Gefeliciteerd!
Wauw, wat ben ik hier benieuwd naar.
Alles heb ik gedaan wat je hebt gevraagd ik volg je, heb het geliked, geshared, getweet en ingeschreven voor de nieuwsbrief en alles voor de extra kans.
Ik heb je fb pagina geliked en daar share ik dit: Homemadepicturemania Sao Nonac

Op bl volg ik je en heb dit daar geliked: chucky1012

Op twitter volg ik je alwaar ik de tweet de wereld in stuur: @chucky1012

Groetjes 😉

melissa
melissa
7 jaren geleden

Hoihoi. Ik volgde je al via bl (melissavanstipdonkmaas) en kwam zo ook bij deze superleuke actie uit. Ik ken Hannah zelf nog niet, maar ben wel erg nieuwsgierig geworden. Ik word volgende week 30 en heb erg veel moeite om een goede creme te vinden; hoeveel ik er wel niet heb geprobeerd. Mijn huid is droog en ik begin al wat lijntjes te krijgen. Ook heb ik een supergevoelige huid. Ik ben dus echt benieuwd. Uiteraard ingeschreven voor nieuwsbrief en volgde je ook al via fb (melissa.vanstipdonkmaas). gr. melissa

Simone
Simone
7 jaren geleden

Hey Beautybybabs! Ik kreeg via Bloglovin een aanbeveling naar een van jouw artikelen over de review van de Hannah Cleansing Clay. Harstikke leuk om een keer een beauty en lifestyle blogster te volgen die wat meer ervaring heeft en dus ook kan vertellen wat wel of niet werkt op lange termijn. Ik vind het namelijk altijd erg lastig om bij sommige blogsters tussen de regeltjes te lezen en niet alle tips gelijk op te volgen. Als ik gelijk aangestoken zou worden door alle enthousiaste reviews die ik lees op blogs dan zou ik nu 1304 cremes rijker zijn..Ik kwam dus… Lees verder »

Mandy Wagtmans
Mandy Wagtmans
7 jaren geleden

Woww wat een heerlijke winactie van je zeg na een ellendige en stressvolle periode en nu ook alleenstaande mama te worden terwijl de 2de kleine man eind april verwacht word is ook mijn huid wel eens toe aan een goede verzorging en ik zou heel erg graag eens kennis maken met Hannah cleansing clay wie weet word mijn huidje hier wel heel erg blij van! Ook ben ik zo via via op je blogg terecht gekomen dus mij heb je als lezer hoor staat veel leuke dingen op! Nou mijn duimen gaan over uren draaien hoor!!

Tessa
Tessa
7 jaren geleden

Wat een leuk artikel. Ik heb mij direct aangemeld voor je nieuwsbrief. Ik ben zeer benieuwd naar dit product van hannah dus ik doe graag mee.

P.Hollestein
P.Hollestein
7 jaren geleden

Ik voldoe aan alle eisen… Inclusief het likje verf!

Regina
Regina
7 jaren geleden

Ik ben een groot fan van Hannah Huidcoach en haar producten.
Ik ben dan ook heel benieuwd naar dit Detox Masker en doe graag mee.
Ik heb alle stapjes gedaan 🙂

Mariska Rijsenbrij
Mariska Rijsenbrij
7 jaren geleden

Ik hou van alle Hannah spullen , heerlijk!

cindy
cindy
7 jaren geleden

Als eerste gefeliciteerd, en 56? Dat had ik echt niet verwacht!!
Wat een geweldige actie van Hannah zeg, dat jij dit product weg mag geven voor je verjaardag. Ik hoop dat ik nog op tijd ben om mee te doen. Ik volg je op bloglovin waar ik je bericht savede en ik volg je op facebook. Ook heb ik me net ingeschreven voor je nieuwsbrief. Niet helemaal nodig aangezien ik al je posts vanzelf zie in bloglovin, maar zo ben ik dan zeker dat ik helemaal niks meer mis van je updates!!

dionne
dionne
7 jaren geleden

Graag vindt het heerlijke produkten…♡