aloe vera shampoo en cleansing tissues
Artikelen, Huidverzorging

Aloë Vera shampoo en reinigingsdoekjes- Review

Van  Aloë Vera Plaza kreeg ik 2 Aloë Vera producten toegestuurd om te reviewen. Ik heb eigenlijk niet zoveel producten getest waar Aloë Vera in zit. Ik weet dat het een bijzonder plantje is en dat er veel verzorgingsproducten van gemaakt worden, want Aloë Vera werkt antibacterieel én is hydraterend voor je huid. klinkt top, toch?

aloe vera shampoo en cleansing tissues

 

LR Aloë Vera Shampoo

De Aloë Vera Shampoo van LR, met 45% Aloë Vera, hydrateert je haar optimaal en brengt je haar weer tot leven; je haar zal er opnieuw vitaal en glanzend uitzien. Mede door het granaatappelextract dat is toegevoegd is de shampoo zeer geschikt voor droog, beschadigd of gekleurd haar. De Aloë Vera producten zijn zeer hoge kwaliteit zijn en professioneel getest voor elk haar.

aloe vera shampoo

Gebruik:

De Aloë Vera Shampoo van LR is geschikt voor dagelijks gebruik. Spoel de shampoo goed uit, zodat er geen resten in het haar achter blijven. Zo houdt je je haar vitaal en gezond.

 

Wat vind ik ervan?

De plastic fles heeft een handige dop die je alleen maar hoeft in te klikken. Het gebeurt wel eens dat bij zo een opening het vrij lastig is om de soms dikke vloeistof eruit te drukken maar de shampoo is vrij dun dus dat werkt prima.

Aloë Vera shampoo en reinigingsdoekjes- Review 8 Aloë Vera Aloë Vera shampoo en reinigingsdoekjes- Review

De shampoo schuimt niet heel sterk, maar ik vind dat eigenlijk niet belangrijk bij een shampoo. Als mijn haar daarna maar mooi zit. Wel belangrijk is dat mijn hoofdhuid niet gaat kriebelen van een shampoo. Want ik zit vrij snel met mijn handen in mijn haar (letterlijk en ook figuurlijk soms) en bij een beetje jeuk ga ik nogal los met krabben.

ingredienten shampoo

De shampoo heeft een zachte aangename geur en wat mij het meest opviel daarna was dat mijn haar lekker zacht aanvoelde, fris en luchtig. En dat is wat ik van een shampoo verlang.

Inhoud: 200 ml Prijs: € 12,99

 

LR Aloë Vera reinigingsdoekjes

 

De Aloë Vera soft skin reinigingsdoekjes van LR, met wel 30% pure Aloë Vera,  zijn zonder alcohol. De zijdezachte doekjes reinigen je huid grondig, zonder de huid aan te tasten of uit te drogen. Omdat deze reinigingsdoekjes geen alcohol bevatten zijn zij niet prikkelend en veroorzaken hierdoor geen irritatie aan de huid. De doekjes geven je een optimaal fris gevoel en ook erg handig om mee te nemen.

aloe vera reinigingsdoekjes 1

Overige Ingrediënten:

  • Amandelolie
  • Vit E
  • Biologisch extract van wilde rozen

 

Gebruik:

De reinigingsdoekjes zijn geschikt voor dagelijks gebruik.

 

Wat vind ik ervan?

De reinigingsdoekjes zitten in een plastic verpakking met een plakstrip die je open en daarna weer dicht kan maken. Waar ik het meest bang voor ben met reinigingsdoekjes is dat als zo een verpakking eenmaal open is, je het ook binnen korte tijd op moet maken in verband met uitdroging.

aloe vera reinigingsdoekje

De doekjes voelen vrij droog aan maar ze zijn perfect om een begin te maken als je je make-up wilt verwijderen. Of als finishing touch. Ik vind ze niet effectief genoeg om al mijn make-up te verwijderen.

De doekjes zijn stretchy en heerlijk zacht.

Prima doekjes, ook om tussendoor snel een touch up te doen, als je bijvoorbeeld wat uitschiet met je mascara/eyliner. En na een paar keer de doekjes gebruikt te hebben blijven de doekjes nog redelijk vochtig. Wel goed afsluiten na gebruik!

Inhoud: 25 stuks Prijs: € 5,99

 

Deze en andere  aloë vera producten vind je bij aloeveraplaza.nl

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Ada
4 jaren geleden

Ik gebruikt beide heerlijk. Mijn kapper geeft ook altijd aan dat mijn haar er erg gezond uitziet.

Deb
4 jaren geleden

Vooral de doekjes lijken me fijn. Ik vind het toch een beetje jammer dat er SLS en parfum in de shampoo zit. De verpakking geeft een beetje het idee alsof het natuurlijke producten zijn, maar dat zijn het dus niet, behalve dan het aloë vera deel.

Vanessa
4 jaren geleden

De shampoo klinkt goed. Jammer dat de reinigingsdoekjes niet geschikt zijn om al je make-up te verwijderen.

bychristiana
4 jaren geleden

Ik vind de producten van SantaVerde altijd erg fijn, daar wordt ook gebruik gemaakt van aloë vera. Ik vind de shampoo die je hier laat zien ook goed klinken. Zelf ben ik altijd van het hele uitgebreide reinigen, dus reinigende doekjes gebruik ik eigenlijk niet.

chucky1012
4 jaren geleden

Het klinkt zo goed.
Dit ken ik niet maar ga zeker evcen kijken in de webshop 😉

Fijn weekend Xoxo