hannah elha cosmetics
Artikelen, Events, hannah, Huidverzorging, Merken, Over mij

hannah en Elha Cosmetics- The Annual Christmas Cocktail

In mijn laatste KeeK van de Week had ik het al verteld. Op 22 december ben ik naar de kerstborrel van hannah en Elha Cosmetics geweest in Amsterdam. Ik vond het heel bijzonder, geen event zoals gewoonlijk maar een heuse kerstborrel van een bedrijf? Dat heb ik nog nooit meegemaakt, leuk!

moet chandon champagne

Ik hoorde dat mijn “event-maatje” Claudia er ook naartoe ging. Super leuk! Wij hadden afgesproken omdat het een kerstborrel was ons zo chique mogelijk te kleden. En dat mocht ook wel een keer in mijn geval, bij de vorige events vond ik dat ik er hopeloos raar uit zag. In een broek met vest terwijl iedereen eruitzag alsof ze net over de rode loper bij de Oscars waren gelopen of van de zomer in mijn Tante Pollewop jurk. Leuk voor de spiegel, maar op de foto!

Gelukkig had ik nu een leuk jurkje via een samenwerking weten te scoren en die heb ik dan ook aangedaan. Haar in de krul, zodat het beter zou zitten en zelfs last-minute een paar nieuwe pumps gekocht. (waar ik ook nog op kan lopen)

hannah

hannah ken ik al een behoorlijke tijd eigenlijk. Ik denk toch zeker een jaartje of 7 . Ik ken directeur Monica van Ee- Hummen, steun en toeverlaat de lieve Rana van Piggelen en een paar hannah huidcoaches. Bij huidcoach Marja van Beek van Beautysalon Delejo ben ik een keer geweest met testpanellid Fabian, die een heerlijke hannah meet & treat kreeg en bij  Manon van Lent die genomineerd was voor de beauty award in 2014. Haar heb ik toen geïnterviewd.

Toen ik pas begon met bloggen ben ik op het hoofdkantoor in Voorthuizen geweest waar ik een geweldige hannah Xperience kreeg. Een bindweefselmassage is helemaal hannah. Denk ik aan hannah, dan denk ik aan een bindweefselmassage en andersom.

Monica ken ik als een hartelijke, no-nonsense vrouw met haar hart op de goede plaats. Zet zich in voor hulphond Nederland (geweldig!) en steunt tegenwoordig alle mooie Miss Holland’s. Ik vind haar als een moeder die over haar huidcoaches waakt, ze vertroeteld ze en volgens mij kan je je geen betere werkgever wensen.  Ik vergeet nooit meer de tip die zij mij toen gaf. Ga in de zomer/ winter iedere dag een kwartier onbeschermd (zonder SPF) in de zon om de nodige Vitamine D aan te maken, die heb je absoluut nodig!

En gelijk heeft ze! Wij kunnen nog wel eens drammen dat je altijd, binnen en buitenshuis met SPF moet blijven smeren maar je lijf heeft ook de zon nodig. Ik vind dat een mooie tip en ik doe dat ook regelmatig. Ik ga heel bewust een kwartiertje de zon in zonder wat voor crème dan ook. En wil je dat niet, slik dan extra vitamine D.

Ik ben hannah ook regelmatig op beurzen tegengekomen. By far was dat de meest gezellige stand op de hele beurs. Waar andere stands gekenmerkt werden door verhitte mannen met bezwete bovenlippen om maar wat aan de man te kunnen brengen, was het bij hannah altijd een feestje. Champagne, lekkere sushi en je voelde je altijd welkom. En dat vind ik zo typisch hannah. Een beetje een “thuiskomen” gevoel.

The Annual Christmas Cocktail

 

De kerstborrel werd ook georganiseerd door hannah’s nieuwe partner in crime, Elha Cosmetics. Dat moest ik even opzoeken. Leo Hertz zwaait daar de spreekwoordelijke scepter en hij vertelde dat de samenwerking met hannah heel goed ging. nog iets over een miljoenen omzet, dus dat zat wel snor.

 

Ik had in februari al bericht zij samen verder zouden gaan: ELHA Cosmetics International BV en hannah® SIRC slaan de handen ineen.

 

hannah kerstborrel 4

ELHA Cosmetics BV

ELHA Cosmetics BV is de grootste, onafhankelijke cosmeticadistributeur in de Benelux. Denk aan luxe parfummerken zoals  Versace, Boucheron, Balmain, Montblanc, Dsquared2, Moschino, Salvatore Ferragamo, Trussardi, Rochas, Missoni en van de cosmeticamerken La Prairie, Gatineau, Orlane, Juvena, Nuxe en Elizabeth Arden en is het -als distributeur- ook 50% eigenaar van Bergman Beauty Care.

Niet misselijk, hè. Dat zijn nogal wat namen!

hannah kerstborrel

Er waren weinig bloggers, wel veel BN-ers. Zoals Tom Sebastian met zijn mega-lange haar. (Ik zag hem af en toe zijn manen/paardenstaart heen en weer schudden. Zo grappig!)

tom sebastian

Collega blogger Sylvia van sylviavorspaget.com ging een rondje “socializen” en vertelde dat er ook iemand van Top Gear was. Wat? ik dacht even van het programma Top Gear! Als je niks met auto’s hebt, maakt niet uit, dat programma is zo leuk om naar te kijken! Maar nee, de Top Gear meneer had een magazine. En die liep ook goed, begreep ik.

op de bank bij hannah elha kerstborrel

Verder was Cecile Narinx er. Je kent haar vast wel… Harper’s Bazaar, DWDD, jurkjes. Wie is de mol.. in een witte legging?  Ze was zo leuk in de Mol. Zij had zich voorgenomen om er bij iedere opdracht goed gekleed uit te zien. Is haar prima gelukt vind ik!

cecile narinx en leo herz

Er stond een bandje jazzmuziek te maken, altijd gezellig. Maar ik voelde mij net zo een bejaarde met een gehoorprobleem. Als Claudia wat zei riep ik de hele tijd : “Waaaat zeg je?” Het had niet misstaan als ik zo een gehoor toeter in mijn oor had gedaan, hahaha!

hannah elha kerstborrel band

De foto van de champagne, Cecile Narinx en de foto’s die nu volgen heb ik niet gemaakt. (en dat is ook wel te zien, wat een mooie kwaliteit!) Bedankt voor het opsturen Desiree!

claudia silvia babs

Claudia, Sylvia en ik…(wat zat ik nu weer voor een sterk verhaal te vertellen?)

hannah en Elha Cosmetics- The Annual Christmas Cocktail 17 elha cosmetics hannah en Elha Cosmetics- The Annual Christmas Cocktail

 

Het was een leuke avond in een trendy locatie. En wij kregen een pracht van een goodiebag  mee.

goodiebag elha cosmetics

hannah en Elha Cosmetics- The Annual Christmas Cocktail 32 elha cosmetics hannah en Elha Cosmetics- The Annual Christmas Cocktail

Met yes, een flacon Touch of Silk! Die heb ik best gemist.hannah 4youth toch of silk

 

 

Bedankt hannah, Elha cosmetics en Desiree dat ik hierbij heb mogen zijn, ik vond het heel gezellig! En leuk om kennis gemaakt met je te hebben Sylvia!

 

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
4 jaren geleden

Wat ontzettend leuk! En gezellig dat je er met Claudia naartoe kon;) Het ziet er echt zo sjiek uit, jullie hebben er vast heel erg van genoten! Hannah ben ik ook al een behoorlijke tijd benieuwd naar. Moet ik toch eens gaan proberen;)

Evelien
4 jaren geleden

Wat een leuke foto’s en goede sfeer. Die bewegende manen van Tom, hihi! Ik zie het al voor me.

Jouvence
4 jaren geleden

Leuke foto’s, ziet er gezellig uit! xx

Chantal
4 jaren geleden

Wat onwijs gaaf om zoiets mee te mogen maken zeg! Ziet er erg leuk & gezellig uit!

marije
4 jaren geleden

Wat leuk om zo’n borrel te mogen meemaken. Ziet er goed uit!

YuSt
4 jaren geleden

Bofferd, je komt nog eens ergens!

Natascha
4 jaren geleden

Wat was het leuk Babs, zo jammer dat ik toen niet kon. Wat zag je er leuk uit trouwens, die outfit stond je mooi!

Annette
4 jaren geleden

Leuk zeg, ik hoop in 2017 toch ook nog eens naar een leuk event te mogen en je daar dan eindelijk eens te spreken :). Heerlijk die producten ook en wow die nuxe olie die ga je lekker vinden, trust me. Ik heb die van mij net leeggemaakt 🙁

Deb
4 jaren geleden

Wow wat een super gaaf event lijkt me dit met Moët et Chandon champagne , oh lala! Geweldig dat je hierbij was en wat zag je er glam uit. Ik heb zelf nog nooit iets van Hannah geprobeerd. Misschien toch maar eens proberen want het lijkt me zeker ook iets voor mij.

Lonneke
4 jaren geleden

Wat leuk dat je hierbij was en samen met Claudia gegaan bent. Ziet er heel goed verzorgt allemaal uit super leuk de foto’s! Heerlijk dat je ook wat producten van NUXE mee kreeg die zijn zo fijn.