keek op de week
Artikelen, Keek op de Week

KeeK op de week 52- Kerst, Kerstborrel, Mario, Marie, Toulouse en tot volgend jaar!

Ho-Ho-Ho, Jinglebells en een mooie eerste kerstdag lieve KeeKers!

Wie is er naar de avondmis geweest. Wie heeft al een kerstontbijt achter zijn kiezen? En wie heeft zijn pakjes al uitgepakt? Het is kerst en we stormen richting het nieuwe jaar! Maar nog even over deze week!

 

keek op de week

Afgelopen donderdag waren Claudia en ik bij de kerstborrel van hannah. Heel anders dan een blogger event en het viel mij op dat er nauwelijks bloggers waren, wel veel BN-ers. (Tom Sebastian, jurkjes addict Cecil Narinx, was ook leuk bij “Wie is de Mol”  en nog meer bekende gezichten maar ik kan niet op die namen komen)  Ik vind het dan ook een eer dat ik uitgenodigd was. hannah is het merk waarmee ik eigenlijk startte toen ik begon met bloggen en ik heb ook mooie hannah cadeau’s mogen verloten.

op de bank bij hannah kerstborrel

Meer over deze kerstborrel volgt nog natuurlijk!

 

Hallo boom! Met pakjes!

Ik had voorgesteld dat wij iets zouden kopen voor elkaar voor ongeveer €10 en dat wij dan alles leuk verpakt onder de kerstboom zouden leggen. Dat staat gewoon super feestelijk vind ik.  Tom en ik waren deze week naar Utrecht gegaan om wat te kopen voor Jeroen en ik wilde ook naar de Harry Potter winkel in Hoog Catharijne. Ik had gehoord dat zij boterbier, smekkies in alle smaken en chocolade kikkers verkochten. Zo leuk! De kikkers vond ik te duur, zo ook de smekkies. (dat zijn van die jellybeans)

Je kon een mantel en stropdas aantrekken van Griffindor, Hufflepuff of Ravenklaw en op de foto met de kartonnen Harry Potter figuren. Ha, dat vond ik wel gaaf!

samen met ron wemel harry potter

Bij de kassa lag een bakje met “smekkies” en Tom en ik hebben op goed geluk eentje gepakt. Whaaaa, ik had een hele gore en Tom had er een die naar modder smaakte! Dat is het grappige van deze snoepjes, er zitten een paar tussen die echt heel vies zijn. Gelukkig hadden ze er geen een tussen zitten in de smaak oorsmeer… denk ik.

Wij hebben een flesje boterbier gekocht (zonder alcohol)…psssst..niks zeggen, hè 😉

Broodje Mario

Ook hebben Tom en ik op de Oudegracht een broodje Mario gegeten. Een van de bekendste snacks in Utrecht. Ik vond hem stukken minder smaken dan vroeger. Het lijkt alsof ze bezuinigd hebben op het beleg. Jammer!

Daar viel mijn tand weer uit mijn mond en ik kreeg hem er niet meer tussen geklemd. Het metalen deeltje wat eraan vast zit was helemaal verbogen. Dus ik liep nogal ongemakkelijk verder te winkelen…

Belgische wafels?

Bij een winkeltje waar ze Belgische wafels verkochten rook het zo lekker dus hebben wij er een gekocht. Pfff… die viel ook al tegen. Slap soesjesdeeg met slagroom uit een spuitbus. Nee, daar word ik niet blij van. Goede les geleerd, bij dat soort winkels nooit meer iets kopen.

 

Kerst en goede doelen

Deze week heb ik verjaardagskaarten gekocht voor de kinderen in Ziekenhuis Rivierenland , kinderen die geen kans meer hebben om beter te worden. De jongen die de kaarten verkocht (bij de COOP was dat) vertelde mij dat hij gesproken had met mensen die terminaal ziek waren.

In Duitsland en Noorwegen hadden deze mensen meegedaan aan experimentele behandelingen. Een persoon ging in een soort magnetron (€16.000), een ander kreeg 5 injecties à €50.000 per stuk en de ander had zijn voedingspatroon veranderd. Die had heel veel kurkuma gegeten. En ze waren allemaal genezen.

Het is toch wat eigenlijk.. heb je het geld, dan is de kans op genezing het grootst. Bizarre bedragen zijn het. Ik hoop dat die kinderen in het ziekenhuis nog een beetje een leuke kerst hebben, ik vind het zo triest als mensen in het ziekenhuis liggen met de feestdagen. Zeker als zij ongeneeslijk ziek zijn. (en dan denk ik even aan jongetjes zoals Tijn)

Lief cadeau

Van lezeres Gonny kreeg ik zo een leuke verrassing! Een kerstkaartje en een heerlijk stuk chocolade van Tony Chocolony! (hij is bijna op).. Leuk detail: Er zit Gluhwein in, heel apart. De thee hebben wij eergisteren opgedronken en die was heel lekker! Vooral de Orange fusion!

 

Marie en Toulouse

Ja, die voelen zich helemaal “kersterig”… zij halen vooral veel slaap in. Al die drukke weken hard werken achter de rug. Nee, zonder dollen. Zij hebben nu een vast slaapschema. s’ Morgens een lange slaap, zo rond 10.00 uur slapen ze tot een uurtje of 12.00 uur. En vooral ‘s avonds als vrouwtje eindelijk op de bank zit dan komen zij ook helemaal tot rust… rond 23.00 uur hebben ze meestal het gekken-uurtje. Achter elkaar aan rennen, spullen van de tafel gooien en sloopwerkzaamheden. Moet ook gebeuren.

marie en toulouse slapen

Samen in het poppenbedje!

 

Ik hoop dat iedereen fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling heeft… Want de volgende KeeK is op Nieuwjaarsdag in het jaar 2017!  Enne… volgend jaar gewoon doorgaan met de KeeK’s?

handtekening Babs

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
5 jaren geleden

Hihi zeker doorgaan met keeks! Ik vind ze altijd zo leuk om te zien! Wat een lief cadeautje kreeg je van Gonny ook. Nog een gelukkig nieuw jaar Babs!

Deb
5 jaren geleden

Ps. ik zie dat mijn comment verdwenen is (was best een uitgebreide.. oops!) hopelijk is ie toch goed aangekomen…

Deb
5 jaren geleden

Hopelijk heb je heerlijke dagen gehad! Ik heb het gevoel dat ik 10 kilo zwaarder ben 😉 maar ik heb er wel heel erg van genoten… Leuk dat je op de Kerstborrel van Hannah was. Hannah is echt zo’n merk dat ik ook nog eens ontzettend graag wil uitproberen. Als grote fan van natuurlijke cosmetica, mag ik Hannah niet missen eigenlijk. Leuk dat jullie naar de Harry Potter winkel zijn gegaan in Utrecht daar wil ik ook graag nog eens heen. Wat betreft de Keek’s.. ik zou het leuk vinden als je er volgend jaar mee doorgaat. Vind het altijd… Lees verder »

Irene
5 jaren geleden

Ik zou het leuk vinden als je doorgaan met de Keek’s! Ik ben benieuwd naar je blog over de kerstborrel! Goed dat je die kaarten gekocht hebt, het is toch bizar wat geld allemaal kan doen toch? Het is zo jammer dat onze hele wereld op geld in ingesteld.

Annette
5 jaren geleden

Ja zeker doorgaan met de Keek’s vind ik een leuk onderdeel. Ik ben ook HP fan dus ik wil zeker ook eens naar die winkel. Begreep dat er in februari ook een HP tentoonstelling komt 🙂

Patricia
5 jaren geleden

Fijne dagen!

Gonny
Gonny
5 jaren geleden

Wat een drukke week had jij… maar wel heel gezellig volgens mij. Op je tandtubbels na.

Ik wil ook met Sneep op de foto!!! De smelliest zou ik laten liggen… 😉

Nog hele fijne dagen.
X

Elke
5 jaren geleden

Oooh een Harry potter winkel zo leuk! Fijne feestdagen voor jouw meid!

Lifeaholic.nl
5 jaren geleden

Wat een mooie outfit heb je aan op de kerstborrel! Voor jullie ook hele fijne feestdagen!

Natascha
5 jaren geleden

Ik wens jou ook het aller aller beste voor 2017 Babs en voor nu hele fijne dagen! Ps; Natuurlijk moet je gewoon doorgaan 😉