Curves presenteert eigen lijn snack- en maaltijdrepen 9 Curves Curves presenteert eigen lijn snack- en maaltijdrepen
Artikelen, Food & Drinks, Lifestyle

Curves presenteert eigen lijn snack- en maaltijdrepen

Repen vormen perfecte aanvulling op Curves Complete plan

Als je heel druk bent, is het wel eens lastig om gezond te eten of te snacken. De nieuwe maaltijd- en snackrepen van Curves bieden dan uitkomst. Ze vormen een perfecte aanvulling op de programma’s van Curves, die als doel hebben gewicht te verliezen en lekker in je vel te zitten. Om dat doel te bereiken, presenteert Curves maaltijd- en snackrepen die helpen de eetlust te beheersen, spieropbouw ondersteunen en zo het gewichtsverlies stimuleren.

curves_repen

 

De repen zijn een perfecte aanvulling op het Curves Complete maaltijdplan en op de trainingen. De repen zijn er in drie verschillende smaken: Chewy Caramel Delight (maaltijdvervanger), Dreamy Chocolate Crunch en Blissful Berry Bite (snackrepen). De repen zijn nu verkrijgbaar bij de verschillende Curves vestigingen.

curves_reep uDe Curves repen zijn speciaal ontwikkeld als aanvulling op de Curves 30-minuten work-out en het Curves Complete Maaltijdplan. De snackrepen bevatten weinig calorieën (108 – 117 calorieën per reep), hebben een laag suikergehalte en bevatten weinig verzadigde vetten en zout. Door een uitgebalanceerde combinatie van eiwitten en vezels wordt het verzadigingsgevoel gestimuleerd, ideaal dus bij lekkere trek!

De snackrepen zijn er in de smaken Dreamy Chocolate Crunch en Blissfull Berry Bite. De maaltijdreep van Curves is er in de onweerstaanbare smaak Chewy Caramel Delight en bevat slechts 204 calorieën. Ook deze reep bevat een laag suiker- en zoutgehalte en is een goede bron van vezels en eiwitten. Deze reep bevat bovendien 23 vitamines en mineralen. De repen van Curves zijn bedoeld als aanvulling op het programma, als een drukke levensstijl botst met gezonde voornemens. De repen zijn dus niet bedoeld voor een crashdieet, want Curves wil juist een verantwoorde levensstijl promoten.

 

Spieren opbouwen

Curves biedt onder meer een programma van krachttraining en cardiofitness onder begeleiding van een coach. Wie spieren ontwikkelt, zal namelijk afvallen. Niet alleen omdat beweging op zich al energie verbruikt, maar ook omdat spieren meer energie verbruiken dan vetweefsel. Omdat spieren zijn opgebouwd uit eiwitten, werkt het eten van eiwitten na de training bevorderend voor de spierontwikkeling. De repen van Curves ondersteunen dit proces door een hoog percentage eiwitten. Daarnaast bevatten de repen vezels die hongergevoel tegengaan omdat ze uitzetten in de maag. En ze zijn natuurlijk ook nog eens heel lekker, de ideale snack of maaltijdvervanger dus!

 

Algemene informatie

Curves is een sportschool speciaal voor vrouwen. Je doet er een total body work-out in slechts dertig minuten, ondersteund door een coach. De work-out kan worden aangevuld met een flexibel maaltijdplan dat een goede aanvulling biedt op het sporten. Curves is een wereldwijde organisatie met 8.000 clubs in 90 landen. Ruim twintig jaar geleden heeft het bedrijf het 30-minuten concept speciaal voor vrouwen uitgevonden en ontwikkeld. De oorsprong van Curves ligt in Amerika. In Nederland zijn inmiddels 55 vestigingen.

www.curves.nl

Dreamy Chocolate Crunch (30 gram)

108 calorieën

Prijs € 1,50

Blissfull Berry Bite (30 gram)

117 calorieën

Prijs € 1,50

Chewy Caramel Delight (60 gram)

204 calorieën

Prijs € 2,50

Kennen jullie deze repen? (Als ik in de stad ben en mijn maag begint te knorren, koop ik wel eens zo een reep, merk huismerk, bij het Kruidvat). 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette - Ann Ages Gracefully

Ik heb eigenlijk nog nooit zo iets geprobeerd. Ga ik toch eens doen. Beter als dat gesnaai wat ik nu doe 😉