Vanessa-Carlton
Artikelen, Over mij, Video's

Tag: Life is a song

Door Debbie werd ik getagd om ‘Life is a song’ in te vullen. Altijd leuk!

Hey Ho, here we go!

Vanessa Carlton

Wie is je favoriete artiest?

Hoeveel tijd hebben jullie? Ik heb veel favoriete artiesten, maar ik zal er een paar opnoemen. Eigenlijk ken ik van de meeste hedendaagse zangers/zangeressen/bands vaak alleen de bekendste nummers.

Gaan we jaren terug, dan kocht ik elpees. Wij hebben een hele verzameling, met de originele ‘krassen’ erin 🙂 Platgedraaid dus…

Mijn lievelings artiesten:

The Rolling Stones, Natalia Imbruglia, Norah Jones, Elvis Costello, Rammstein, Pharell Williams, Robbie Williams, Michael Bubblé, Intwine, Stromae, Bruna Mars, Krezip, The Beatles, Adele, Blondie, Wet Wet Wet, Nirvana, Selah Sue, Triggerfinger, Muse, Duffy, Linkin Park, Katy Perry, ELO, Supertramp, Elton John, Nina Simone, Diana Ross, Duffy, Selah Sue,  etc. etc.

 

Dit nummer blijft lekker: Vanessa Carlton (toen ik het clipje zag… dat is toevallig, een uil!!!)

Zing je onder de douche?

Niet, liever met een koptelefoon op, dan hoor ik mijzelf niet vals zingen 🙂

Wat was de eerste cd in je bezit?

Dat was een vinyl single-tje. Volgens mij was dat Mike Oldfield ft. Maggie Reilly met het nummer Moonlight Shadow en Wham: Club Tropicana. Het was een heel warme zomer.

 

Als er nog geen internet bestond (dus ook geen Spotify, YouTube, Downloaden), welke cd zou je dan kopen?

Ik denk iets van Robbie Williams, altijd mooi

Welke artiest of welk nummer, is een “guilty pleasure” van jou?

Britney Spears met “Oeps, I did it again” (lekkere beat zit erin)

Welke artiesten heb je live gezien?

Earth, Wind and Fire (niet verwarren met Earth and Fire met Jerney Knaagman), op Appelpop Anouk, Blof, Within Temptation, Rowen Heze, Golden Earring, Madness, Ilse de Lange, Postman, Krezip, Selah Sue, Racoon, Guus Meeuwis, Van Velzen, The Nits, Babylon Circus, Kiteman.

Van wat voor muziek (of welk nummer) word je emotioneel?

The Alan Parsons Project: Old and Wise.

Another Suitcase in Another Hall van de musical Evita. Kippenvel…

 

Aan welk nummer heb je een speciale herinnering en welke herinnering brengt dit nummer naar boven als je het luistert?

Een trieste herinnering: Life van Des’ree. Dit nummer draaide ik altijd in de auto als ik naar mijn vader ging toen hij opgebaard lag in zijn huis. Dan ging ik het kaarsje weer aansteken en kijken of alles in orde was. Aan de andere kant paste die song perfect in het plaatje, en maakte het mij gek genoeg vrolijk…. Life

Om af te sluiten, iets vrolijkers, waar ik een goede  herinnering aan heb. Dit nummer draaiden ze in het vliegtuig toen wij op vakantie naar Griekenland gingen. Ik heb niet echt vliegangst, maar ben wel blij als we weer landen.

Nelly Fortado “I’m Like a Bird

 

Deze tag mogen jullie natuurlijk overnemen. Mochten jullie het doen, laat het mij even weten. Vind het erg leuk om jullie muzieksmaak te leren kennen!

Hoe zou jij deze vragen beantwoorden?

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

Hele leuke tag.
Ja, de muziek van toen herken ik 😉

Annette - Ann Ages Gracefully

Leuk om te lezen en er zitten een aantal hele herkenbare nummers tussen 🙂

Lin
6 jaren geleden

Wat een leuke tag 🙂

Sonja
6 jaren geleden

Altijd mooi een muziek tag… ik moet zeggen dat het nummer Old en Wise recent ook nog uit mijn speakers klonk.
Ik hou ook wel van een tranen trekker, vooral als ik even niet lekker in mijn vel zit. Dan kan ik voor mijn gevoel even alles kwijt!