Artikelen, Budget, Feestdagen, Keek op de Week, Kerst, Lifestyle, Schilderijen

KeeK op de WeeK 51- Witte Kerst, Kerstpakket, Miskoop & een Koopje…

Hallo KeeKers! In deze KeeK laat ik mijn miskoop van de week zien, mijn nieuwe “Lacy Bra” (koopje!), hebben wij al een witte kerst in huis gehaald, mijn nieuwste schilderij in wording, een kerstpakket, en een kattenspeeltje wat na 1 keer al stuk was…

Miskoop

Vlak voordat de niet essentiële winkels sloten ben ik nog snel wat boodschappen gaan doen in de stad. Nieuwe verf, een palet (ja, ik heb nu een echt schilderspalet van plexiglas!) en ik wilde kijken voor een nieuwe ronde kwast. Zo een hobbywinkel is voor mij wat voor een ander een snoepwinkel of Douglas is, ik raak maar niet uitgekeken en ga altijd met meer weg dan ik van plan was. De nieuwe kwast zag er prima uit in het hulsje maar toen ik de beschermhuls verwijderde zag ik dat de kwast helemaal uit zijn vorm was. Zou iemand in de winkel hem zo stom hebben terug geduwd in de huls?

Ik heb maar de uitstekende haartjes weg geknipt zodat ik hem wel kon gebruiken, maar ik ga zodra die winkel weer open is ermee terug.

“Lacy Bra”

De laatste tijd word ik doodgegooid met die online reclames over de Lacy Bra. Het meisje, met zwaar Drents, Fries of ander accent verteld steeds dat je deze bh absoluut moet kopen want het is de enige bh die je niet voelt zitten en die geen bulten “vet” aan de achterkant laat zien… Ik zag deze bh bij Action en de bandjes lijken veel op die van de Lacy Bra.

Hij zit hartstikke goed, geen bobbels aan de achterkant, knelt nergens… Kortom “een Lacy Bra” voor een schijntje van het bedrag. Ik denk dat de originele ook harstikke fijn zit, maar voor een Action prijs (onder de €10) hoef je het niet te laten, toch? Als er een maat L bij hing had ik die meegenomen, deze maat M zit toch verrassend goed. Blij mee!

Witte Kerst

Eindelijk hebben wij een boom, haha! Ik zei al dat ik deze kerst geen zin had in een grote boom en toen kwam Jeroen thuis met dit leuke witte kleintje van 60 cm hoog. Hebben wij alvast een “witte” kerst!

Ik vind het prima, de ballen zaten erbij, lampjes erin en het lijkt weer wat.

Deze schattige poppetjes had ik meegenomen uit het huis van opa en oma. Ik denk dat zij die ooit van een van de kleinkinderen hebben gehad.

De egel is van mijzelf, hij kijkt zo lief. Dus erbij gezet.

Pakket

Deze week kwam ook een mooi kerstpakket van een PR Bureau binnen. Marie had de doos al snel geconfisqueerd. 😉

Gegeten

Lekker! Vis met worteltjes en gebakken aardappels.

Vaak watertand ik van dit soort snoeperijen, gek genoeg heb ik meestal aan 1 genoeg. Maar het staat altijd wel gezellig in huis.

Cat toy

Dit speeltje had ik bij AlieXpress besteld voor Marie. Door de batterij gaat het touwtje omhoog en omlaag. Marie vindt het geluid wat uit het bolletje komt een beetje eng… en na 1 keer deed hij het niet meer. Althans, soms wel en soms niet.

Eindelijk is het schilderij van opa af. Rechts zien jullie Tom zijn kunstwerk. 😉

En ik ben weer bezig met een nieuw schilderij…

Wat zal dat worden?

Tot de volgende KeeK en een fijne zondag!

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
rory
9 maanden geleden

Hmmm, ik ben wel geïnteresseerd in die bh. Ik heb allerlei moois, maar inderdaad knellen de bandjes soms wat. Nieuwsgierig. Alleen is de Action nu natuurlijk wel dicht. Ach ja, ik heb eigenlijk ook niets nodig, hahaha

bychristiana
9 maanden geleden

Het schilderij van opa is echt prachtig geworden, daar kun je heel trots op zijn. En die Tom , die kan er ook wat van! Dat egeltje is inderdaad schattig;-) Geniet (alvast) van jullie (witte!) kerst;-)

Deb
Deb
9 maanden geleden

Wat een prachtige schilderijen! Zit in de familie dat creatieve! Wat balen van die kwast. Gelukkig kon je ’em nog wel gebruiken, maar ik denk dat inderdaad een of andere sukkel ’em half in het beschermhulsje terug heeft geduwd. Zo ziet het er wel uit. Leuk dat je toch een kerstboompje hebt, is toch altijd wel sfeervol.. ook al stond je hoofd er dit jaar helemaal niet naar.

Annette
9 maanden geleden

ah Marie zit wel mooi te poseren voor je. Erg mooi geworden hoor het schilderij van opa. Ik ben al maanden niet meer bij de Action geweest – nu kan het voorlopig ook niet natuurlijk haha maar ziet er goed uit.

Petra
9 maanden geleden

Alweer een tof overzichtje!

Ilona
Ilona
9 maanden geleden

Eindelijk weer eens een “eetfoto”, en wat zonde van die kwast ik zou de winkel alvast een mailtje sturen als dat kan zodat ze in ieder geval op de hoogte zijn. Hier geen boom en een krans zit er nu waarschijnlijk ook niet meer in. Stonden gisteren 25+ mensen op de markt bij de bloemenkraam. Mooi dat schilderij van opa is prachtig en Tom heeft ook talen! Ik gok op katten bij je nieuwe schilderij. Heerlijk dat je de rust kunt vinden om te schilderen. Fijne week!