hand and nail cream 1
Artikelen, Huidverzorging, Win!

Win de biologische hand and nail cream van Idea Toscana! (gesloten)

De derde en tevens laatste winactie van Idea Toscana. Nadat ik 2 mensen blij heb gemaakt met het reissetje en de face cream  is het nu de beurt aan de verzorgende hand and nail cream van Idea Toscana! Doe je weer mee?

idea toscana hand cream

Ik ben echt fan van dit soort biologische producten. De extra vierge olijfolie die voor Idea Toscana gebruikt worden het het IGP label. IGP staat voor Indicazione Geographica Protetta, wat betekent dat de plaats van herkomst van de olijfolie exact bekend en vastgelegd is. Bovendien is de olie niet gemanipuleerd of gemodificeerd maar geheel bereid volgens de traditionele methode van koude persing, waarbij op geen enkele wijze gebruik is gemaakt van chemisch-fysische methodes zoals veelal door de concurrentie wordt gedaan.

hand and nail cream idea toscana

Deze handcrème voelt absoluut niet vet aan, het legt een soort was-achtig beschermend laagje over je handen. Je ziet dan dat droogtelijntjes mooi gladgestreken worden. Ik heb dit ook wel eens met een dure handcrème gehad, die was altijd mijn favoriet. Deze crème geeft hetzelfde effect, geweldig!

idea toscana hand and nail cream

De geur is kruidig, ietwat peperig, heerlijk! En zoals bij alle producten van Idea Toscana waan je je even in het zonnige Italië.

De laatste tijd gebruik ik steeds vaker een handcrème. Onze vaatwasser heeft het begeven dus gaan wij weer ouderwets aan de afwas. En omdat ik geen plastic huishoudhandschoenen heb (en als ik ze heb vergeet ik ze altijd aan te doen) worden mijn handjes na zo een afwas sessie altijd rimpelig en droog, dus een goede crème is nu zeker geen overbodige luxe!

Deze handcreme heeft de Green Parent Beauty Award Gold gewonnen! 

Wat moet je doen om deze grote flacon met handcreme in je bezit te krijgen?

1- Like de Facebookpagina van Bella Giornata

2- Laat in de comments even weten dat je meedoet.

Iedereen mag meedoen dus ook iedereen uit Italië, Spanje, Mongolië, Zweden, Duitsland, Engeland, Monaco en natuurlijk België 😉

Succes! Over 2 weken maak ik de winnaar bekend!

Mocht je niet in de prijzen vallen, deze fijne hand & nail cream kan je bestellen bij de webshop Bella Giornata!

150 ml/€13,95

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Liesbeth
Liesbeth
4 jaren geleden

Lijkt mij heeeeerrrlijk! Ik doe heel graag mee!

Sabrina
Sabrina
4 jaren geleden

Ik ben heel picky als het gaat over handcrème. Tot nu toe vind ik die van action coconut het fijnst. En het goedkoopst hihi! Toch wil ik graag meedoen, deze klinkt zo goed, dat peperige vind ik denk ik heel lekker.

Deb
4 jaren geleden

Ik ben nog steeds heel blij met het setje dat ik gewonnen heb. Dat wilde ik je nog ff laten weten. Ik heb de shampoo en conditioner gebruikt voor mijn dochtertje, ze heeft een gevoelige hoofdhuid en ook heel veel klitten. Haar haren gaan prachtig glanzen van de shampoo & conditioner en is ongelooflijk goed doorkambaar na het wassen. Ik ben bang dat ik deze 2 producten moet afstaan 😉 en opnieuw moet aanschaffen zodra ze op zijn, ik ga er eens voor kijken. Ik heb de handcreme nog niet gebruikt, maar die bewaar ik nog even. Ben alijd heel… Lees verder »

Jolijn
Jolijn
4 jaren geleden

Ben benieuwd! Ik maak graag kans (:

m chen
m chen
4 jaren geleden

Leuke actie, ik doe mee!

Marina
Marina
4 jaren geleden

Heel graag! Ik werk in een wassery en om het uur moet ik mijn handen incremen. Dit is een onbekende crème maar ik zou hem wel eens willen testen.

Sonja
Sonja
4 jaren geleden

Ik doe graag mee met deze winactie want ik ben altijd op zoek naar een lekker handcrème en deze wil ik zeker uit proberen! Is hij ook cruelty free en/of vegan?

Marian B
Marian B
4 jaren geleden

Mijn handen worden soms wel wat verwaarloosd. Zal ze wat meer aandacht geven, helemaal mooi als ik dat met deze handcrème mag doen!

Hilde Vander Elst
Hilde Vander Elst
4 jaren geleden

Super! Ik doe heel graag mee, ik werk in de zorgsector en mijn handen kunnen dit dus enorm goed gebruiken. Dit vrouwtje woont in België en is jarig op 22 april… zou mooi zijn als ik kon winnen natuurlijk :-).

Josine
4 jaren geleden

Wat leuk, een winactie! Ik doe graag mee, namens mijn lieve moedertje. Die is dol op hand creme en ik weet zeker dat ik haar met zo’n mooie product heel blij zal maken. Liefs, Josine