Toch een beetje Spijt van mijn Korte Haar... Zouden Hairextensions wat voor mij zijn? 9 flip in hair Toch een beetje Spijt van mijn Korte Haar... Zouden Hairextensions wat voor mij zijn?
Artikelen, Haarverzorging

Toch een beetje Spijt van mijn Korte Haar… Zouden Hairextensions wat voor mij zijn?

Weten jullie nog dat ik mijn haar behoorlijk kort had laten knippen? Ik was mijn lange haar zo zat, dat ik er echt aan toe was dat de schaar er flink in mocht. Het was niet zozeer dat ik mijn halflange haar niet mooi vond staan, het was meer dat mijn haarpunten er niet meer gezond uitzagen door het vele verven. En gek genoeg lijkt het altijd als mijn haar mijn schouders raakt het daarna niet meer echt veel langer meer wordt…. Maar ik laat het weer groeien, of zal mevrouw ongeduld een keer voor Hair Extensions gaan?

Toch een beetje Spijt van mijn Korte Haar... Zouden Hairextensions wat voor mij zijn? 11 flip in hair Toch een beetje Spijt van mijn Korte Haar... Zouden Hairextensions wat voor mij zijn?

Foto: Shutterstock

Ik was van de week op de Beauty Trade Beurs in Utrecht en zag ook weer allemaal stands waar je je haar kon laten krullen of waar ze bij mensen Hair Extensions plaatsten.

Het lijkt mij best leuk om dat een keer te doen, maar dan moet het er wel zo echt mogelijk uitzien, het moet makkelijk aan te brengen zijn en onzichtbaar voor de buitenwereld. Flip In Hair Extensions lijkt mij een goede optie!

Over Flip In Hair Extension

Flip In Hair Extension is een van de meest geweldige, leuke en innovatieve producten die je graag zal dragen! Met 100% Indisch menselijk haar, makkelijk te dragen zonder schade aan je eigen haar. Het grote voordeel van Flip In Hair is dat je, in tegenstelling tot traditionele haarverlengingssystemen, geen uren nodig hebt met het inbrengen. Geen lijm, klemmen, clips of tape nodig! Het haar is bevestigd aan een nauwelijks zichtbare draad die je gemakkelijk in je eigen haar verbergt. Flip In Hair kost je minder dan 1 minuut om aan te brengen, en slechts 1 seconde om te verwijderen.

Ik vind het te leuk om met mijn haar te experimenteren. Hoeveel keer ik het wel niet geverfd heb, ik kan het niet meer bijhouden. In het verleden had ik een strakke pony, een permanent (waardoor ik nogal op een wilde poedel leek!), liet ik het in laagjes knippen, werd het bronde, nam ik highlights, te veel om op te noemen. Wat mijn haar betreft ben ik verschrikkelijk onrustig zeg maar. Altijd zoekende naar iets anders.

 

Met Flip In Hair Extensions krijg je direct langer haar, zo ook meer volume. En Flip in hairextensions zijn lichtgewicht, allemaal prima eigenschappen. Als je twijfelt welke kleur het best matcht met jouw haarkleur, dan kan je een foto opsturen om advies te krijgen. Ideale service, want je wilt wel een kleur die jouw eigen haarkleur het dichtst benaderd. Het menselijk haar wordt overigens verkregen door gevallen haar na het knippen.

Het voordeel van menselijk haar is dat je het ook kan:

  • Verven. Niet lichter natuurlijk, iets wat ik vaak bij mijn eigen haar geprobeerd heb, maar wel donkerder.
  • Föhnen, stylen en krullen!

Door een transparante draad wordt het haar op zijn plek gehouden, zoals een tiara. Het haar wordt dus niet vastgemaakt aan jouw eigen haar, dus zonder microringen, clips of invlechten. Ideaal!

Het lijkt mij spannend om weer met mooi lang haar rond te lopen, een handige manier als tussenoplossing totdat mijn haar weer zelf langer gegroeid is! Zal ik het een keer proberen?

Lijkt het jou ook leuk om eens te kijken hoe lang haar bij je staat?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
karin
4 jaren geleden

gewoon doen! Lekker afwisselen, al moet ik zeggen dat je ook heel goed staat met kort haar.

Ivon
4 jaren geleden

Wow op de “what whas I thinking” foto vind ik je echt op Katja Schuurmans lijken hihi!
Wat tof dat je al zoveel haarstijlen gehad hebt. Wat dat betreft ben ik toch altijd maar een beetje hetzelfde met mijn haar..
Ik heb vorig jaar wel zo een visdraadje gekocht waar extensions aan hangen, dit vind ik wel echt een heel mooi systeem.

Wendy
Wendy
4 jaren geleden

Leuke foto’s. Grappig heb je ze lang knip je ze kort en krijgt spijt. Misschien volgende keer je lange lokken bewaren voor als je weer lang wilt.🤣. Zelf heb ik ze al jaren lang en ga ze zeker niet afknippe n.
Ben zeer benieuwd of je deze methode gaat uitpro eren. Socces!

Annette
4 jaren geleden

haha grappige foto’s zitten ertussen op die ene (what was I thinking) lijk je op de zusjes Schuurman 🙂 Ik zou nog wel een een mooie pruik willen waarmee ik lang haar kan ‘maken’ of juist een heel pittig kort kapsel maar de vorm van mijn hoofd is niet gemaakt voor kort haar vind ik zelf na 100 verschillende kapsels te hebben geprobeerd.

bychristiana
4 jaren geleden

Ik vind al die kapsels je heel mooi staan hoor Babs. Zelfs die ‘ what was I thinking’. Ik bedoel, dat was gewoon mode in die tijd. Stel je voor hoe wij straks op onze looks terugkijken als we eenmaal tachtig of negentig zijn;-) Kortom; volgens mij kun jij alles hebben, en dat is zeker niet bij iedereen. Voor het proefkapsel voor de bruiloft kreeg ik ook haarstukken in (van echt haar). Niet zozeer voor langer haar maar voor ‘meer’ haar. Daar was ik super blij mee, maar ik vind dat teveel gedoe voor elke dag, Die moet je er… Lees verder »

Sylvia Vorspaget
4 jaren geleden

Wauw, wat een lang haar op je 23e, mooi! Ik ben zelf enorm blij met mijn lange lokken, al zou ik soms wel wat anders willen. Een aantal keer aan dat gevoel anders te willen toegegeven, maar wil daarna eigenlijk altijd weer terug naar lang.

Liefs Sylvia

chucky1012
4 jaren geleden

Dit klinkt heel goed als oplossing zodat het eigen kapsel gewoon kan groeien.
Ik had er ook weleens over nagedacht om extentions of iets met clips te nemen voor tijdelijk!
Maar dit is een heel goed idee.
Fijn dat het gemaakt is van echt haar om het er natuurlijk uit te laten zien.

Xoxo

Hennie
4 jaren geleden

Ik heb toen ik 30 werd extensions genomen. Vier uur bij de kapper. Vierhonderd euro armer. Het was leuk om eens te proberen, maar ik mocht bijvoorbeeld niet in zoutwaterbaden. Na verloop van tijd zakten de knoopjes ook naar beneden waardoor je niet meer echt lekker met je handen door je haar kon. Dat was minder. Flip in heb ik geen ervaring mee. Mijn dochter wel, die deed dan elke avond ‘haar haar af’. Ben benieuwd hoe het je staat, want jou kennende ga je het echt wel doen! 🙂