hannah & zwangerschap 10
Artikelen, hannah, Huidverzorging, Merken

Mooi Zwanger zijn Zonder Striae en Droge Huid?

Remodelling Cream en Body Oil van hannah®, een onmisbaar huidverbeterend duo voor alle aanstaande én net bevallen moeders! Jullie zullen wel denken, een artikel op beautybybabs voor aanstaande of net bevallen moeders? Het leuke is dat ik in de tijd dat ik blog 5 bloggers moeder heb “zien” worden, en iedere keer vind ik het echt weer een wonder der natuur. En 2 bloggers die ik ken zijn, as we speak, ook hoogzwanger! Ik leef altijd met de aanstaande moeders mee en zodra HET bericht komt ben ik altijd zo blij voor hen! Want ook ik weet nog hoe het was om een prachtige baby in je armen te houden.

Mailbeeld hannah & zwangerschap

 

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam van een vrouw. Door het groeien van de baby neemt het gewicht van vrouwen toe en zet de huid uit, met als gevolg vaak de vorming van striae. Onder invloed van hormonen kan de huid bovendien droog worden en onplezierig strak gaan aanvoelen. De Remodelling Cream en de Body Oil van hannah® kunnen beide succesvol wordt ingezet bij de behandeling van o.a. striae en een uitgedroogde huid. Dit maakt dit huidverbeterende duo onmisbaar voor zwangere vrouwen alsmede voor pas geworden moeders!

Tijdens de zwangerschap neemt met name de buik sterk in omvang toe. Ook komen de meeste vrouwen vaak flink wat kilo’s aan. Dit alles heeft zonder meer effect op de huid, want deze zal hierdoor uitrekken, waardoor er onderhuidse scheurtjes in de vorm van striae ontstaan. Dit wordt met name zichtbaar op de buik, heupen en bovenbenen en dit kan voor veel vrouwen resulteren in een verminderd zelfvertrouwen. Met hannah® kan dit effectief worden voorkomen.

 

Zeg nee tegen striae met de herstellende én kalmerende hannah Remodelling Cream

Nieuw hannah Remodelling Cream_200ml

De hannah® Remodelling Cream bevat maar liefst 12% ingekapselde natuurlijke Vitamine E! Dit is een uitzonderlijk hoog percentage voor een crème. Deze vitamine is toegevoegd omdat deze een cruciale rol speelt bij het voorkomen van huidbeschadigingen, ofwel voor een snel herstel van een reeds beschadigde huid zoals bijvoorbeeld bij striae. Vitamine E activeert de doorbloeding, regenereert de huid, herstelt beschadigde huidcellen, verstevigt het huidweefsel en bevordert een optimaal zuurstofgebruik van de huid. Deze regelrechte ‘herstelvitamine’ vermindert tevens de verharding van de wanden van de kleine bloedvaten in de huid, waardoor de roodheid van littekens zoals bij striae vermindert en deze daardoor minder zichtbaar worden.

Als je zwanger bent kan de huid veel gevoeliger zijn dan anders. De rijke en volle samenstelling van hannah® Remodelling Cream bevat tevens Kamille-extract. Deze natuurlijke werkstof heeft een intensief weerstandsverhogende werking voor de huid en werkt tevens kalmerend bij diverse huidirritaties.

Natuurlijke oliën, onmisbaar voor mamma’s gave, sterke en gezonde lichaamshuid

Voorkomen is altijd beter dan genezen! Oliën zorgen ervoor dat de lichaamshuid soepel en sterk wordt én ook langdurig blijft. Dit is zeker in het laatste trimester van de zwangerschap van cruciaal belang, want daardoor kan striae geminimaliseerd óf zelfs voorkomen worden. Oliën zijn dan ook niet voor niets zo intensief huidverbeterend in producten voor de huid van zwangere vrouwen. Oliën zoals Macadamia- en Arganolie hebben gemeen dat ze afkomstig zijn uit 100% natuurlijke bronnen. Plantaardige oliën hebben een hoge mate van affiniteit met de huid, omdat deze sterk overeenkomen met de van nature, huideigen oliën.

 

hannah® Body Oil, een weldaad voor moeder én baby

In de formule van hannah® Body Oil is Macadamia-olie als belangrijkste basis gecombineerd met Arganolie. De vruchten van de Marokkaanse Arganboom zijn voorzien van zaden, waaruit de Arganolie geperst wordt. Deze olie wordt niet alleen gebruikt voor het bereiden van voeding, maar is met name voor de huid een weldaad. Arganolie bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan essentiële vetzuren, waardoor het herstellende vermogen op de vet- en vochtbalans van de huid groot is. Door dit herstel wordt de natuurlijke huidbarrière versterkt.

Linolzuur, het voorstadium van vitamine F, is in Arganolie maar liefst 3x meer aanwezig dan in olijfolie. Arganolie bevat tevens natuurlijke vitamine E, met een krachtige werking tegen vrije radicalen. Hierdoor wordt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid geoptimaliseerd en dit helpt stressreacties in de huid voorkomen.

hannah Body Oil 500ml

Deze body olie is dé ideale verzorging voor de huid van zwangere vrouwen en mamma’s die net zijn bevallen. Dankzij de milde samenstelling op basis van natuurlijke oliën kan de hannah® Body Oil ook worden gebruikt voor een kalmerende babymassage.

Hét gouden duo voor een lichaamshuid in topconditie tijdens én na de zwangerschap

Het consequente, dagelijkse gebruik van de hannah® Remodelling Cream en de hannah® Body Oil reeds tijdens de eerste maanden van de zwangerschap, helpt effectief om de vorming van striae te voorkomen en houdt de huid optimaal soepel, veerkrachtig, gezond en gaaf. Voor vrouwen bij wie reeds striae is ontstaan, zal de dagelijkse verzorging met deze beide producten reeds binnen afzienbare tijd resulteren in een zichtbare vermindering van de ontsierende huidstriemen. Dankzij dit gouden product duo kunnen alle ‘newborn mamma’s’ of moeders in wording met een mooie, gezonde en gave huid genieten van hun zwangerschap en kraamtijd! De producten zijn perfect naast elkaar te gebruiken, waarbij altijd als eerste product de hannah® Remodelling Cream wordt aangebracht, om dan te vervolgen met de hannah® Body Oil. Op deze manier zorg je voor een lichaamshuid in topconditie zowel tijdens als na de zwangerschap!

Kim Kötter: “Op de vraag die veel gesteld is mijn huidige zwangerschap “heb je striae gekregen?” kan ik dankzij hannah’s Remodelling Cream volmondig “NEE” zeggen!”

hannah Remodelling Cream en body oil

Distributie, meer informatie & verkoopprijzen:

De hannah®-producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company B.V.

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® S.I.R.C. via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.hannah.nl

Tijdens kantooruren kan de consument tevens contact opnemen met de huidcoach Infolijn via telefoonnummer: 085-4891774 voor meer informatie of vragen over hannah®, de producten of de huidcoaches.

Verkoopprijzen:

  • hannah® Remodelling Cream € 64,00/50 ml en € 165,00/200 ml*
  • hannah® Body Oil € 43,00/500 ml

 

*Speciaal voor aanstaande moeders heeft hannah® een grootverpakking van 200ml om de huid er met zo min mogelijk striae door de gehele zwangerschap heen te helpen.

 Verkrijgbaar vanaf heden.

Verzorg(de) jij je huid ook extra toen je zwanger was? 

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Gerrie
4 jaren geleden

Bij mij is de striae gelukkig weggebleven. Ik smeerde dan ook braaf mijn buik iedere keer in 🙂

chucky1012
4 jaren geleden

Dit zou ik graag jaren geleden moeten hebben….
Het klinkt goed.
Ik verzorgde mijn huid met babyolie.

Xoxo