hannah
Artikelen, hannah, Huidverzorging

hannah® Juvi-Lite: De collageenbooster!

hannah® Juvi-Lite

De collageenbooster op basis van de klinisch bewezen botanische werkstof die de huid intensief verstevigt, lift én regenereert

De consument anno 2014 is steeds kritischer geworden en smeert niet zomaar alles meer op de huid. Niet alle beloftes die op verpakkingen staan van cosmetica producten worden klakkeloos geloofd. De vraag om bewezen effectieve, liefst natuurlijke en huididentieke werkstoffen in huidverbeterende producten neemt sterk toe. Met Juvi-Lite biedt hannah® een geavanceerde, uiterst krachtige collageenbooster op basis van een klinisch bewezen, botanische werkstof die de huid intensief verstevigt, lift en regenereert.

hannah JuviLite

 

De vraag naar producten voor een langdurig jeugdige, gezonde en stralende huid op basis van botanische werkstoffen is sterk groeiende. Wat men wil is een merk waarop men kan vertrouwen, met formules die een bewezen effectiviteit hebben middels klinische studies. Dat geldt tevens voor parfumvrije formules die de huid respecteren én ingrediënten die een hoge affiniteit met de natuurlijke bouw van de huid hebben. Met Juvi-Lite biedt hannah® een geavanceerde en doelgerichte formule, die naadloos aansluit bij deze opvallende trends in de markt van huidverzorging en -verbetering.

hannah® Juvi-Lite voor een stevige, jeugdige en langdurig gezonde huid

Huidproblemen zoals irritaties, allergieën en eczeem komen steeds vaker voor. Dit heeft tot gevolg dat de huid haar natuurlijke schoonheid en daarmee haar gezonde uitstraling en jeugdigheid verliest. De samenstelling van hannah® Juvi-Lite is een product uit de geavanceerde hannah® Red Line. Deze formule werd oorspronkelijk ontwikkeld om door middel van lichttherapie de collageenopbouw in de huid te stimuleren. Juvi-Lite heeft echter ook zónder lichttherapie een uitzonderlijk krachtige, verstevigende, liftende en intensief huidregenererende werking.

hannah JuviLite 50ml

Klinisch bewezen, effectieve botanische peptiden

De samenstelling van hannah® Juvi-Lite bevat de botanische werkstof Matrixyl™ peptides. Deze klinisch bewezen, effectieve natuurlijke werkstof zorgt voor een toename van de collageensynthese, een toename van het collageen type IV, alsmede een toename van het huideigen hyaluronzuur. De toegevoegde vitamine E is een belangrijke huidvitamine die sterk regenererend en verbeterend op de huid en de onderliggende haarvaatjes werkt.

Matrixyl™ peptides voor een snelle, krachtige huidverbeterende werking zónder irritaties

De Matrixyl™ peptides in hannah® Juvi-Lite werken uitzonderlijk sneller, krachtig en zónder huidirritaties. Rimpels en fijne lijntjes worden dankzij deze geavanceerde natuurlijke peptiden verzacht tot maar liefst 68% in slechts 2 tot 6 maanden tijd.

Sepi-Lift®, de drievoudige huidverbeteraar op basis van huididentieke eiwitten

De samenstelling van hannah® Juvi-Lite bevat tevens het ingrediënt Sepi-lift®. Deze werkstof bevat Hydroxyproline, een natuurlijk aminozuur dat essentieel is voor de huid ten aanzien van de collageensynthese. Deze werkstof heeft van nature een hoge affiniteit met de huideigen eiwitten. Sepi-lift® pakt huidveroudering op drie verschillende fronten aan. Het heeft (1) een intensief verstevigend effect, (2) het zorgt samen met het toegevoegde Hydroxyproline voor actieve bescherming in de tussencelstof en (3) het heeft een uitzonderlijk krachtige antioxidant werking in de strijd tegen vrije radicalen.

 hannah logo

Een samenvatting van hannah® Juvi-Lite 
 • Intensief huidverbeterende collageenbooster
 • Op basis van de klinisch bewezen botanische werkstof Matrixyl™ peptides
 • Op basis van de huididentieke werkstof Sepi-Lift®
 • Parfumvrije formule
 • Intensief liftend
 • Krachtig huidregenererend
 • Stimulerend t.a.v. de collageensynthese
 • Hydraterend
 • Bindweefselversterkend
 • Krachtige antioxidant werking
 • Verstevigend
 • Met én zonder lichttherapie te gebruiken

 

Distributie, verkoopprijs & meer informatie:

hannah® Juvi-Lite is verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company B.V.

Verkoopprijs:

 

 • hannah® Juvi-Lite € 79,25/50 ml.

 

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® SIRC via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.huidcoach.nl

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
7 jaren geleden

Deze wil ik ook nog proberen.