hannah touch of silk littekens
Artikelen, hannah, Huidverzorging

Getekend door littekens?

Getekend door littekens?

Tot 80% huidverbetering met de gepatenteerde
Litteken- en Rimpel Reductie Therapie en Touch of Silk van hannah®

hannah touch of silk littekens

De ‘Flawless Skin’ viert hoogtij en is een opvallende trend. Het hebben van een mooie, gezonde en vooral puntgave huid is iets dat iedereen graag wil. De factor tijd laat echter onvermijdelijk sporen na op het gezicht in de vorm van onder meer rimpels en littekens. Dankzij de gepatenteerde Litteken- en Rimpel Reductie Therapie in combinatie met de unieke teintverbeteraar Touch of Silk van hannah®, kan maar liefst tot 80% huidverbetering gerealiseerd worden!

Iedere huid kan aanzienlijk verbeterd worden en kan met de juiste methodes, technieken én bijpassende producten een gezonde, vitale, jeugdige én gave toekomst tegemoet zien. Dat is de belangrijkste filosofie van hannah®.

Een gepatenteerde totaalaanpak bij littekens en rimpels

De allereerste hannah® producten werden al verwerkt in combinatie met de unieke hannah® Bindweefselmassage. Sindsdien is deze intensieve huidverbeterende massagetechniek steeds verder gespecialiseerd en door ontwikkeld. Na het wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met Professor H.A.M.M. Neumann*, werd een octrooi verleend op de hannah® Litteken Reductie Therapie. Hieruit ontstond uiteindelijk de hannah® Litteken- en Rimpel Reductie Therapie, omdat deze techniek ook uitstekende resultaten geeft bij het verminderen van rimpels.

*Professor H.A.M.M. Neumann is hoogleraar dermatologie aan het Erasmus MC in Rotterdam en is een internationaal erkende autoriteit op het gebied van dermatologie en flebologie.

Wat is de hannah® Litteken- en Rimpel Reductie Therapie?

Als gevolg van een ongeluk of operatie, na brandwonden, ontstekingen, kleine wondjes, acne of continue krabben aan de huid kunnen littekens ontstaan. Ook rimpels zijn als het ware littekens van de tijd. Littekens en rimpels hebben gemeen dat het natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd. De gepatenteerde hannah® Litteken- en Rimpel Reductie Therapie werd ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel door een gespecialiseerde hannah® huidcoach.

 Wat zijn de resultaten?

Bij littekens is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst. Door de diepwerkende hannah® Litteken- en Rimpel Reductie Therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Een verkleefd litteken wordt hierdoor van de onderhuid losgemaakt. Op deze manier worden de littekens aanzienlijk minder zichtbaar. Dit effect is wetenschappelijk bewezen en toont aan dat er een huidverbetering van maar liefst 35 tot zelfs 80% kan plaatsvinden! Het litteken wordt beduidend soepeler en de kleur verbetert. Ook bijkomende hinder zoals jeuk, pijn, roodheid en verdikkingen verminderen aanzienlijk.

 Een combinatiebehandeling met doelgerichte hannah® producten

Bij hannah® wordt altijd gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij duurzame resultaten worden beoogd. Als merk is hannah® er een absolute voorstander van, om alles uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. In combinatie met de Litteken- en Rimpel Reductie Therapie worden doelgerichte hannah® producten ingezet zoals hannah® Touch of Silk die de verschijning van littekens aanzienlijk helpt verminderen.

Een beter, sneller én mooier herstel van littekens met hannah® Touch of Silk

hannah Touch of Silk

De award-winning* formule van hannah® Touch of Silk bevat onder andere zijdezachte siliconenolie. Siliconen worden veelvuldig ingezet om littekens beter en beduidend mooier te laten genezen. Siliconen zijn in staat om littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en zichtbaar en voelbaar gladder te maken. Dit egaliserende effect is dankzij de siliconen vrijwel direct zichtbaar én voelbaar!

*hannah Touch of Silk won de Beauty Press Innovation Award in 2012, ontving drie nominaties tijdens de Beauty Astirs in 2013 en werd tweede bij de Holland Beauty Awards in 2013.

Multifunctionele, intensieve huidverbeteraar

Naast de directe verbetering van de verschijning van littekens, heeft hannah® Touch of Silk bij langduriger gebruik nog veel meer intensief huidverbeterende eigenschappen. De aan de formule toegevoegde Vitamine A vertraagt het verouderingsproces, vermindert rimpelvorming en werkt herstelbevorderend. Deze vitamine heeft tevens een positief effect op het herstel van acne en reguleert de talgproductie van de huid, zowel bij te weinig als teveel activiteit. De toevoeging van de krachtige antioxidant vitamine C (op oliebasis), zorgt ervoor dat hannah® Touch of Silk tevens intensief stimulerend werkt op de collageenaanmaak diep in de huid. Dit verbetert het huideigen volume. Vitamine C gaat tevens een reactie aan met de enzymen in de huid en heeft daardoor een huidoplichtende (bij o.a. verkleuringen als gevolg van littekens) en teintverhelderende werking. De toegevoegde Vitamine E werkt intensief huidregenererend. Deze belangrijke huidvitamine stimuleert de bindweefselaanmaak en bevordert een optimaal immuunsysteem van de huid tegen schadelijke externe invloeden. Vitamine E verzacht bovendien de wanden van de fijne haarvaatjes  (perfect inzetbaar bij couperose) en bevordert het herstel van een beschadigde huid zoals schaafwonden of bij lichte brandwondjes.

De ‘Flawless Skin’ voor iedereen binnen handbereik dankzij hannah®!

Dankzij de hannah®  Litteken- en Rimpel Reductie Therapie  in combinatie met hannah® Touch of Silk worden littekens effectief en doelgericht diep bij de kern aangepakt. Dit zorgt ervoor dat de huid weer een egalere, gladdere en gavere uitstraling krijgt. Een behandeling in kuurverband bij de hannah® huidoach zorgt tevens voor een volumineuzer huidbeeld en een opvallende verbetering van de huid op meerdere fronten. Met deze multidisciplinaire aanpak ligt het verkrijgen van een  ‘flawless skin’ voor iedereen binnen handbereik!

Distributie en verkoopprijzen:

De producten van hannah® zijn verkrijgbaar via hannah® Skin Improvement Research Company B.V. (hannah® SIRC).

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® SIRC via telefoonnummer: 0342-476160.

Verkoopprijs:

  • hannah® Touch of Silk             €  69,00/45 ml en € 17,00/10 ml

 Voor meer informatie is er de website: www.huidcoach.nl

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments