Pink Gellac uncovered 4
Artikelen, Make-up, Merken, Nagels, Pink Gellac, Reviews

Pink Gellac Uncovered4 Collectie – 7 Winterse Nudetinten getest!

Zoals jullie vast al gelezen hebben was ik heel erg te spreken over de nagellakken van Pink Gellac die ik eerder in april getest heb. Niet zozeer vanwege de mooie kleuren maar meer omdat deze lakjes zo lang mooi blijven zitten. De Uncovered4 collectie van Pink Gellac heeft er nu 7 zachte nude tinten bij, kijk maar mee!

Pink Gellac

In april kreeg ik al de Pink Gellac led starter set toegestuurd, dus alle noodzakelijke producten had ik in principe al in huis zoals de:

  • Primer
  • Basecoat 2 (15ml)
  • Ultra Shine Top Coat (15ml)
  • LED lamp
  • Vijl

Nu heb ik voor deze review de lak opgebracht zonder de primer, basecoat en zonder gebruik van de led lamp. Waarom? Ik weet dat deze lakjes van Pink Gellac zo een 2 weken blijven zitten en ik wilde ook weer niet dat het maanden zou gaan duren voordat ik er iets over kon vertellen. Ik ga ervan uit dat de kwaliteit net zo goed is en ik wilde jullie graag gewoon alle kleuren laten zien. Dat ik daarna nog de pech had dat ik een longontsteking als eindejaarsbonus erbij kreeg was natuurlijk helemaal waardeloos. Gelukkig had ik de foto’s al gemaakt.

Het kan dus zijn dat als je de led lamp gebruikt de kleuren ietwat verschillen maar ik denk dat ze toch behoorlijk kloppen, ook zonder gebruik van de lamp. De nagellak werd overigens niet hard zonder led light, je moet dus echt de vereiste stappen volgen. (of ik was te snel met het wisselen van de kleuren)

De kleuren:

Sparkling Nude

Sparkling Nude vind ik echt heel mooi door de subtiele glittertjes die erin zitten!

Nude Pink

Een prachtige donkerroze kleur met warme ondertoon!

Milky Taupe

Deze kleur vind ik niet zo heel geslaagd, maar ik heb dat vaker met lakjes die zo bleek zijn…

Frosted Nude

Grijs met heel fijne glittertjes erin. Ook niet helemaal mijn kleur. Het maakt mijn handen nogal bleekjes.

Creamy Taupe

Pink Gellac creamy taupe

Een warme taupe tint met een bruin-paarse gloed.

Burnt Taupe

Burnt taupe is een stuk donkerder van kleur. Meer paars dan bruin van kleur.

Beige Latte

Beige Latte, wat een heerlijke naam, vind ik een onbestemde groen-bruine kleur hebben.

Conclusie:

De allerlichtste kleuren vind ik zelf het minst mooi, maar ik heb dat bij alle merken nagellak. Nude Pink, Creamy Taupe en Sparkling Nude zijn absoluut mijn favoriet!  Wil je echt goed bekijken hoe mooi ze zijn, check dan de website van Pink Gellac, daar komen alle kleuren beter tot hun recht!

De lakjes uit de Uncovered4 collectie kosten €15 per stuk en als je beseft hoe lang ze blijven zitten (zo’n 2 weken) dan zijn deze lakjes van Pink Gellac zeker de moeite van het proberen/kopen waard!

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Evelien
3 jaren geleden

Wat een mooie kleuren zeg!

Danielle
3 jaren geleden

Wat een prachtige tinten!

bychristiana
3 jaren geleden

Ik vind creamy taupe erg mooi, echt een kleur die overal bij kan. Ik heb altijd van die fases dat ik heel lang achtereenvolgens de zelfde kleur nagellak draag. (dan lak ik ze dus wel steeds opnieuw natuurlijk he;-)) en dit zou ook zo’n kleur zijn waar ik niet gauw op uitgekeken raak!

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

Prachtige teinten 👌🏼
Mijn portemonnee krijgt er héél veel pijn van als ik dit koop 😭😭😭😀

Xoxo

Annette
3 jaren geleden

De Nude pink en de taupe vind ik het mooist dat zijn echt mijn kleuren die zou ik altijd wel op mijn nagels willen.

Deb
3 jaren geleden

Mooie collectie is dit! Ik heb ’em ook liggen. Klopt dat de lak niet hard wordt, die wordt pas echt hard nadat je er topcoat over aan hebt gebracht. Daarna is ie (eenmaal onder de lamp geweest) helemaal uitgehard. Dat was ik ook even vergeten, maar kwam ik achter tijdens het swatchen 😉.

tessa
3 jaren geleden

Mooie lakjes. Helaas mag ik vanwege mijn werk geen nagellak anders had ik dit zeker overwogen