enkellaars DIY
Artikelen, Budget, DIY, Lifestyle

DIY- Slankere benen door een “kraagje” om je laars

Wat ik nooit koop zijn hoge laarzen. Als ik een rok of jurk draag en die laarzen eronder aan doe, dan zien mijn knieën er zo mollig uit. Alsof ze uit de laars geperst worden en al het vet zich daar verzameld… . Daarom kies is meestal voor enkellaarsjes en dan het liefst met een brede schacht. Soms zie je van die leuke laarzen in de winkel met zo een “bont” kraagje. Ik zal je laten zien hoe je gewoon kan wisselen met je eigen laars naar een laars met een kraagje… en zo krijg je ook optisch smallere kuiten.

enkellaars DIY

Niet voor niets lopen al die celebraties in de sneeuw met giga brede laarzen. Zo lijken hun spillebenen nog stakeriger. Maak je iets breed, dan lijkt wat daaronder zit een stuk smaller. Ken je die jurken met een brede, ruime top en een kokerrokje eraan vast?

Dan lijkt je buik plots ook wat minder dik.

 

Het is heel simpel…

Koop een paar sokken met zo een “kraagje”. Te koop bij de Action, Zeeman en vast ook bij andere winkels.

border voor laarzen

Ik heb de sok afgeknipt omdat het kniekousen waren (te lang) en als ik ook een panty of maillot aan doe, dan wordt alles te krap in mijn laars, en ik heb in principe alleen het bontkraagje nodig. Want maillot én sok samen is wat teveel van het goede. (mijn sokken zijn niet zo nieuw meer, maar dat terzijde)

Je slaat de bontrand om de laars heen en voliá!

Zo heb je dus van 1 laarsje 2 modellen, en je kuiten lijken dan ook een stuk slanker.

Hoe vind je het staan? Best leuk toch?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Anouk
6 jaren geleden

Goede tip!

Petra
6 jaren geleden

ohhh inderdaad wat een onwijs goed idee…zelf draag ik zelden hogere laarzen, want ik heb nogal stevige kuiten en vaak gaan laarzen niet eens erover heen of helemaal dicht als ze ritsen hebben..dit kraagje ziet er wel heel leuk en juis als je ze in verschillende kleuren neemt, geeft dit een heel ander effect…

jeapiebel
6 jaren geleden

Ik had op zo’n manier nooit gedacht. Eigenlijk best een leuk idee. Als je zo bekijkt. Terwijl ik zelf gebruik zo’n kraagje om juist een goed proportie te geven aan mijn lichaam. Als ik een maillot draag onder mijn jurk of rok, omdat mijn enkel smal is door het kraagje lijkt mijn enkel daardoor groter. En daar komt mijn lichaamshouding goed in proportie

chucky1012
6 jaren geleden

Goed idee!
Ik heb lange benen van mezelf dus heb dit niet nodig.
Maar kan goed begrijpen dat mensen zoals jij dit wel kunnen doen.
Handige tip!

Xoxo