keek op de week
Artikelen, Keek op de Week, Over mij

Keek op de Week 11- Kerst, Kerstshow en Kerstoutfit

Dit is de allerlaatste Keek op de Week van dit jaar. Volgende Keek wordt Keek 1 en zo hoop ik door te gaan tot Keek 52!

Deze keer veel foto’s, de Kerstdagen zijn wij weg geweest en hebben ‘s avonds lekker veel films en series bekeken.

Mijn kerstoutfit. Een hele korte….hoezo kort? Dat zal ik jullie vertellen…

 

keek op de week

 

Eerste kerstdag gingen wij naar mijn schoonouders. Ik had geen idee wat ik aan zou trekken maar ik wilde dit keer totaal wat anders aantrekken. Een jurk, pumps en mijn haar opsteken. Aldus gedaan.

Op zich een leuk voornemen, maar na het poseren voor de foto’s wist ik niet hoe snel ik alles weer uit moest trekken. Die pumps zaten zo strak en die panty’s were killing me softly… dus daarna hup, in mijn leuke, maar lekker zittende broek gesprongen.

Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Tweede Kerstdag

 

Wij hadden kaartjes voor de Kerstshow gewonnen via de Postcodeloterij. Eerst hadden wij niet heel veel zin om te gaan, maar omdat wij weinig uitjes hebben, toch maar gaan kijken. En ik was nog nooit in de Ziggo Dome geweest. Het was een leuke show, vooral de lichteffecten en de sfeer was prima. Erg mooi was ook de zand-teken artiest. Je zag op een groot scherm hoe zij met zand prachtige tekeningen maakte. Jongetje Max die de hoofdrol speelde vloog door de lucht (grappig), kan een lekker potje tapdansen en Jamai, ja, die kan zeker lekker zingen!

kerstshow postcodepoterij

Vriendje in de Kerstboom

Vriendje heeft pasgeleden onze “Kerstboom” ontdekt. Dit was onze boom van vorig jaar. Het is ook een prima lamp, dus staat  ie gewoon het hele jaar in de kamer.

 

Dit was even een snel overzicht,ik heb nog veel meer leuke kerstfoto’s. En vandaag vieren wij een soort derde Kerstdag omdat gisteren de kerstshow was.. gezellig naar mijn zus vandaag!

Hoe was jullie kerst?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
5 jaren geleden

wat een heerlijke outfit had je aan op de eerste kerstdag…mooi om naar te kijken en het staat je ook echt goed, ja de moorddadige panty’s en voetmishandeling vind ik altijd het grote nadeel aan dit soort kleding…grappig dat vriendje zo blij is met de mulyofunctionele “kerstversiering”, …..hier staat de harige fanclub altijd al klaar om beslag te nemen van de doos, zodra ze hem tevoorschijn zien komen . Gelukkig hebben wij plastic ballen in de boom, want smorgens mogen we er altijd een paar op gaan lopen zoeken in de kamer….

jeapiebel
5 jaren geleden

Combinatie van je zwarte jurk met rode sjaal vind ik echt bij je staan. Ik zie meteen de kerst bij je outfit. Fijn dat jullie uiteindelijk de show toch leuk vinden. Ik hoop dat je een fijne kerst hebt gehad. 🙂

YuSt
5 jaren geleden

Prachtig dat rood! Staat jou erg mooi!
En wat een heerlijk vriendje! Verveelt nooit!

chucky1012
5 jaren geleden

De outfit staat je erg mooi!
Jullie uitje klinkt goed.
Leuk om een dag na kerstmis even bij familie te zijn.\
Mooie dag.

Xoxo

Annette
5 jaren geleden

Leuk Babs zo’n show, ben je er toch even lekker uit. Dat rood staat je trouwens prachtig! Ik heb eerste kerstdag mijn familie over de vloer gehad en uitgebreid gekookt. gisteren helemaal niks, nada noppes gedaan (heerlijk) en vandaag is mijn zwager 50 geworden dus vanavond gezellig uit eten.