The-Best-Skin-of-Your-Life-Starts-Here 1
Artikelen, Boekentips, Huidverzorging, Lifestyle, Merken, Paula's Choice

The Best Skin of Your Life Starts Here

Alle details voor de perfecte persoonlijke huidverzorgingsroutine

Na bestsellers als Don’t go to the Cosmetics Counter without me en The Original Beauty Bible is Amerika’s meest bekende cosmetica expert Paula Begoun terug met een nieuw boek.

The Best Skin of Your Life Starts Here beschrijft alle feiten over huidverzorging en staat vol professionele make-upgeheimen die Paula en haar team van schoonheidsexperts door de jaren heen hebben onderzocht, ervaren en verzameld. Van puistjes tot rimpels en alles daartussen lees je terug in The Best Skin of Your Life Starts Here.

The-Best-Skin-of-Your-Life-Starts-Here

The Best Skin of Your Life

  • Zijn serums de sleutel tot eeuwige jeugd?
  • Is exfoliëren een noodzakelijke stap in de avondroutine?
  • Is een huidverzorgingsroutine überhaupt nodig en wat is hier dan het nut van?

Het antwoord op deze en vele andere vragen over huidverzorging worden uitvoerig behandeld in The Best Skin of Your Life Starts Here.

Dit boek, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, onderscheidt hypes van feiten en biedt concrete handvatten aan iedereen die wil weten wat dé manier is om de beste huid te krijgen en te behouden. Samen met co-auteurs Bryan Barron en Desiree Stordahl legt Paula Begoun de waarheid op tafel. Huidtype, huidproblemen, cosmetische behandelingen en tientallen hardnekkige mythes over cosmetica van de moderne tijd worden uiteen gezet. Daarnaast delen de auteurs de meest verrassende make-uptips die de experts tijdens hun carrière ontdekten.

Valse beloften

 

Naast een gedetailleerd advies voor een persoonlijke huidverzorgingsroutine beschrijven Paula, Bryan en Desiree in dit boek ook de misvattingen over huidverzorgingsproducten en geven zij antwoord op de brandende vraag waarom zoveel producten de beloften niet waarmaken. 300 van de meest voorkomende, effectieve en controversiële ingrediënten in huidverzorgingsproducten komen uitvoerig aan bod in een feitelijke analyse.

The Best Skin of Your Life Starts Here is dé handleiding naar de beste huid van je leven. Na het lezen van dit boek durft iedereen de zoektocht naar de ideale huidverzorgingsproducten vol zelfvertrouwen aan. Adviesverkoopprijs: €19,90. Verkrijgbaar o.a. via www.paulaschoice.nl.

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
6 jaren geleden

Zo interssant!
Fijn dat er iemand eerlijk over schrijft dat er ook producten zijn die niet de werking hebben van wat het wel moet doen.

Fijne dag Xoxo