Mooi en gezond met vitaminen en mineralen! 9 vitaminen Mooi en gezond met vitaminen en mineralen!
Artikelen, Gezondheid, Huidverzorging, Lifestyle, Winkelen, Zonbescherming

Mooi en gezond met vitaminen en mineralen!

Ik slik al jaren extra vitaminen. vitamine D in de winter, multivitaminen het gehele jaar door. Magnesium, selenium, vitamine C. Extra aanvullingen zijn belangrijk voor de inwendige en uitwendige mens.  Beauty supplementen dus . Wat denk je van hyaluronzuur, capsules voor je huid, haar en nagels etc. Maar er is veel meer! 

vitaminen

 

Supplementen bestel ik vaak online. Ik zoek dan naar de meest voordelige webshop, waar ook kwalitatief de beste producten verkrijgbaar zijn.

Magnesium slik ik het hele jaar door. Magnesium is bij meer dan 300 biochemische reacties betrokken. Het lichaam bevat gemiddeld 20 tot 30 gram magnesium, waarvan 60% in de botten zit en 40% in de rest van het lichaam.

Magnesium is samen met andere mineralen betrokken bij de botopbouw en het functioneren van de spieren. Magnesium ondersteunt het onderhoud van sterke tanden en draagt bij tot het verminderen van bepaalde vormen van vermoeidheid.

Magnesiumtekort?

Als je veel last hebt van hoofdpijn en migraine is de kans groot dat je een magnesiumtekort hebt. Een magnesiumtekort maakt je gevoeliger voor stress. Stress zorgt ervoor dat je lichaam meer magnesium gaat gebruiken dan normaal, waardoor je magnesiumvoorraad afneemt. Zo beland je in een vicieuze cirkel, omdat de tekorten alleen maar toenemen. Je raakt sneller vermoeid omdat je minder energie hebt…

 

  • Magnesium zorgt ervoor dat je spieren ontspannen.
  • Magnesium geeft je meer energie

 

 

magnesium orthica

En over vermoeidheid en hoofdpijn kan ik meepraten… ik koop altijd de magnesium van Orthica.

 

Wat ik heel goed vind aan Vitaminstore is dat er bij de producten ook een duidelijke inci-lijst en gebruiksaanwijzing staat. En geloof mij, er zijn ook webshops waar verder totaal geen informatie over een product te vinden is, ik vind dat zo slordig.
Je hoeft tegenwoordig niet meer met een vergrootglas naar de stad. Online winkelen is zeker bij Vitaminstore zoveel makkelijker!  Every Body Happy! (binnen 24 uur verzonden, lage verzendkosten!)
En wil je naar de fysieke winkel van, dat kan ook. Adressen vind je op hun website 🙂

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
5 jaren geleden

Ik geloof ook echt dat extra vitaminen kunnen helpen. Ookal denk ik dat het mijn griep nu helaas niet zal genezen, dat is dan weer jammer hihi. Magnesium heb ik ook ooit geprobeerd en wil ik graag nog eens proberen. Ik ga dit zeker even bekijken. Goede tip!

Claudia
5 jaren geleden

Ik gebruik beautysupplementen die mijn huid van binnenuit voeden! En ik geloof er echt in. Ik had een voor- en een na huidscan laten doen en je zag duidelijk verschil.

Anna Gerrie
5 jaren geleden

Ik koop eigenlijk alleen cranberry pillen om te voorkomen dat ik iedere maand een blaasontsteking krijg. Maar deze koop ik gewoon in de Kruidvat of gezondheidswinkel

Gonny
Gonny
5 jaren geleden

Ik koop al mijn (multi)vitamines en mineralen bij iHerb in Amerika.
Kan zijn dat je zo’n € 25,00 douanekosten moet betalen. Maar dan nog ben je veel voordeliger uit dan hier in NL… waar ze echt de jackpot vragen.

Ik heb evt wel een code waarbij je de eerste keer 10% korting krijgt.

Hennie
5 jaren geleden

Every Body Happy. Haha! Briljant bedacht.

Ik ben ook stevig aan de supplementen nu ik aan het afvallen ben. Ook al eet ik gezond, ik merk gewoon dat ik minder energie heb, dus die extra boost is geen overbodige luxe.