KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes... 9 kattenkop KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes...
Artikelen, Films en series, Food & Drinks, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle, Piet

KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes…

Hallo lieve KeeKers! Wat een ellende met die Covid19, we zijn weer terug bij af lijkt wel. Ik was blij toen wij verlost waren van die benauwde mondkapjes… laten we maar hopen dat het snel onder controle is. Van de week ben ik even naar de dokter geweest vanwege 2 verdachte plekjes op mijn rug en laat ik jullie dit keer al mijn mislukte “needlefelted ‘kattenkopjes zien.

KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes... 11 kattenkop KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes...

Kattenkopjes

Ik heb het er vaak over gehad dat ik ‘s avonds druk bezig ben met mijn andere hobby: naaldvilten. En jullie zien maar geen resultaat… Ik word er gewoon moedeloos van, een simpel kattenkopje maken? Het lukt mij gewoonweg niet. Vooral het neusje vind ik lastig, dan is ie te plat, dan zit ie scheef. Om jullie te laten zien dat ik er nog steeds mee bezig ben, bij deze al mijn mislukkingen (haha, te erg!). En schrik niet, ik haal steeds de oogjes eruit die ik vervolgens weer gebruik voor mijn nieuwe project. Ik tel hier een stuk of 17, in de la liggen er nog 2 volgens mij. Over zo een kopje doe ik gemiddeld 3 weken/een maand dus reken maar uit hoe lang ik ermee bezig ben als ik iedere avond een uurtje of 2 eraan werk!

KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes... 13 kattenkop KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes...

En al die haartjes voor het vachtje erin prikken, dat is ook zo moeilijk. Maar het zal mij ooit een keer lukken!

Schotse Hooglander

KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes... 15 kattenkop KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes...

Nu heb ik een heel ander dier gemaakt, geen huisdier ditmaal, maar deze creatie. Hij is niet helemaal gelukt maar het was leuk om het even af te wisselen. Ik ga nog een poging wagen voor een kattenkopje en als dat niet lukt ga ik een hond proberen te maken…

Door zijn lange vacht is hij wat minder bewerkelijk enne… weten jullie het nog? We hebben weer een match!

Lief!

Van een vriendin kreeg ik dit schattige armbandje, helemaal mijn smaak! Deze vrouw is altijd zo attent voor anderen, je hebt van die mensen die altijd anderen helpen en opvrolijken, blij dat ik haar heb leren kennen!

KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes... 17 kattenkop KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes...

Hoe toevallig is het dat ik 2 soortgelijke oorbellen heb… Weer een match!

KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes... 19 kattenkop KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes...

Piet vindt het armbandje ook reuze interessant…

KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes... 21 kattenkop KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes...

Moedervlek?

Van de week ben ik toch maar even langs de huisarts gegaan om te laten kijken naar een moedervlek die ik al heel lang op mijn rug heb zitten. Zelf kan ik hem niet zien maar ik voel hem wel want hij is wat verhoogd. Ik kan ook niet zien of hij echt veranderd qua grootte of kleur, dan moet ik steeds Jeroen vragen of hij een foto van mijn rug wil maken.

Eigenlijk waren het 2 plekjes, een fysiotherapeut waar ik een tijdje terug via Social Deal een fijne rug massage kreeg wees mij erop… Toch even voor de zekerheid naar laten kijken zei ze. Ik kom nooit in de zon meer tegenwoordig en zeker mijn rug niet, maar als kind ben ik wel meerdere malen flink verbrand na een dagje zee… Tja, wij smeerden ons toen in met Nivea in zo een blikje. SPF kenden wij toen volgens mij niet.

Maar ze zei direct dat het niks kwaadaardigs is, toch wel een opluchting.

Gegeten

Zelfgemaakte uiensoep, echt heerlijk!

KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes... 23 kattenkop KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes...

En zelfgemaakte eiersalade

KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes... 25 kattenkop KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes...

Serie NetFlix- The Unlikely Murderer

Olof Palme, de premier van Zweden toendertijd, werd op 28 februari 1986 op straat doodgeschoten, toen hij met zijn vrouw door het centrum van Stockholm liep op de terugweg van de bioscoop. De dader, die er meteen vandoor ging, is nooit gepakt. Ook het wapen werd nooit gevonden. Een man (Stig Engström) beweerde dat hij op het plaats delict was en dat hij nog geprobeerd had om de minister te redden. Ook kwam hij met allerlei verhalen dat hij met de vrouw van Palme gesproken had en dat hij de agenten achterna rende om ze te helpen. Om ze het silhouet van de dader door te geven. Vreemde snuiter, een beetje een zielig type die ontevreden is met zijn leven lijkt wel. En graag in de belangstelling staat.

Ik vind het een goede serie, al lees ik dat Netflix aangeklaagd is wegens smaad. De dader is namelijk nooit gevonden. Ik moet zeggen dat zoals het verteld wordt je vanaf het begin die man als de dader ziet. Hij was ook dol op de media, toen hij wilde vertellen dat hij “erbij” was belde hij eerst de krant en dat vind ik toch wel raar, je belt toch eerst de politie?

Pietje

KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes... 27 kattenkop KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes...

Nog een fotootje van Piet. Marie zit zo vaak boven, ik krijg de kans niet om haar op de foto te krijgen. Althans, niet overdag. Wat wel heel fijn is dat ze soms samen boven op bed liggen en dat is weer een goed teken. Laten we zeggen dat Marie het dan toestaat… Piet is nog een te enthousiaste kitten die altijd te wild Marie benadert en dat vindt onze Marie niet fijn. Begrijpelijk. Ik zal blij zijn als Piet wat rustiger wordt…

Dat was het weer voor deze KeeK, tot de volgende week!

KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes... 29 kattenkop KeeK op de WeeK 46- Verdachte plekjes, Verdachte Stig, Uiensoep en Kattenkopjes...

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
6 dagen geleden

Wat een leuke foto van Piet. En wat goed dat je die vlekjes toch laat checken, ik heb onlangs ook een klein knobbeltje op mijn rug moeten laten weghalen, onschuldig maar toch beter weg zei de dokter.

Rory
9 dagen geleden

Goed dat je die plekjes hebt laten checken. Want daar kijk je natuurlijk niet iedere keer naar, naar je rug. Opluchting inderdaad. En zo’n mooi sieraad! Tof dat het bij je oorbellen past.

chucky1012
10 dagen geleden

Wat een opluchting moet dat zijn geweest.
Ben zo blij voor jou.
Schitterend sieraad.
Leuk om te zien wat je zoal de afgelopen week had gedaan.

Een fijne dag Xoxo

bychristiana
10 dagen geleden

Goed dat je even naar dat plekje hebt laten kijken en wat een opluchting dat er niets aan de hand was! Haha, die kopjes, ik vind ze echt goed lijken hoor, maar het is denk ik inderdaad wat Annette al zegt; het is de perfectionist in jou! Maar goed, het is ook wel leuk om te blijven oefenen en steeds beter te worden. Ik moet zeggen dat ik die mondkapjes ook wel echt beu ben. Ik vind het ook benauwend om ze te moeten dragen:-( Maar ik ben bang dat we er voorlopig helaas nog niet klaar mee zijn.

Annette
10 dagen geleden

Wat een hoop kattenkopjes haha, ik vind de meeste toch echt wel goed hoor, maar ik denk dat je een perfectioniste bent 😉 Mijn wandelvriendin is ook leuk geworden! Ik moet 20 december onder het mes voor de plek op mijn voorhoofd, hoop dat ze gelijk een wenkbrauwlift kunnen doen als ik er toch lig, haha nee hoor, grapje! Fijne zondag Babs!

Ilona
Ilona
10 dagen geleden

Heerlijk gegeten weer en goed dat je naar je rug hebt laten kijken. Je weet maar nooit. En nee ik weet het ook nog wel je ging “gewoon” in de zon liggen zonder SPF. Ik was een keer zo verbrand toen ik een jaar of 12 was dat ik er daarna zelfbruiner op heb gesmeerd. Ik zag er toen uit alsof ik een maand op een tropisch eiland was geweest en was onmiddellijk populair op school. Gek toch dat “bruin worden/zijn” door de zon vaak gelijk stond aan aantrekkelijk terwijl wit aan het begin van deze eeuw veel chiquer was… Lees verder »