keek op de week 32
Artikelen, Huisdieren, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 32- Dierenarts, Dracula en Dikke Lippen

Hallo lieve KeeKer vrienden! Het was een rustige WeeK, dus ditmaal een rustige KeeK… Marie en Toulouse moesten weer naar de dierenarts, ijs met pindakaas, en een tip voor een nieuwe serie! Veel leesplezier!

keek op de week 32 2017

Bron: Shutterstock

Tom had nog 2 leuke dieren gefotografeerd bij ons bezoekje aan Biotop Wildpark Anholter Schweiz in Duitsland. Heeft iemand enig idee wat het zijn, want ik heb geen flauw idee.

KeeK op de WeeK 32- Dierenarts, Dracula en Dikke Lippen 7 dierenarts KeeK op de WeeK 32- Dierenarts, Dracula en Dikke Lippen

Magnum pindakaas

Yeeeeh, pindakaas ijs! Het ijsje was zeker lekker, alleen had er van mij meer pindakaas in gemogen. Niet mierzoet, door het “zoutje” wat er ook in zit. Jammie!

KeeK op de WeeK 32- Dierenarts, Dracula en Dikke Lippen 13 dierenarts KeeK op de WeeK 32- Dierenarts, Dracula en Dikke Lippen

 

Zielig

Ik hoorde van de buurvrouw dat het baasje van Felix overleden was. Die man woonde bij ons op de hoek en had een aanloper, een zwart witte kat die hij Felix had genoemd. Die man kende ik niet maar zijn buurvrouw vertelde mij dat zij ook voor de kat zorgde, en Felix moest ook medicijnen innemen…

Ik hoorde van de week klaaglijk miauwen in de poort en Felix nam een paar stapjes en ging steeds liggen, alsof ie wist dat zijn “baasje” overleden was. Zo zielig. Hij liep ‘s nachts altijd al buiten maar toch…

Nu is hij plots weg, wij hebben nog naar hem gezocht maar geen Felix te zien. Het arme dier heeft zijn medicijnen nodig. Ik ga zo weer even zoeken…

 

Serie: Ripper Street

Ripper Street is een Britse televisieserie die zich afspeelt in Whitechapel, Londen in 1889, zes maanden na de Jack the Ripper-moorden.

Tussen de fabrieken, sloppenwijken, bordelen en pubs werken Detective Inspector (Matthew Macfadyen) en Detective Sergeant Bennet Drake (Jerome Flynn) samen met de voormalige Amerikaanse legerarts en Pinkertonagent Captain Homer Jackson (Adam Rothenberg) om de moorden te onderzoeken.

Leuke serie!

 

Marie en Toulouse naar de dierenarts

De heren moesten weer naar de dierenarts voor een check. Marie krijgt nog steeds een vaccinatie met dode i.p.v. levende bacteriën vanwege haar ziekte toen ze nog een kitten was. Ik had verwacht dat ze enorm gingen tegensputteren en spartelen vanwege hun laatste ervaring (castratie), maar nee hoor, zij lagen beide helemaal rustig en stil op de tafel.

De dierenarts vind ik erg lief voor ze, als hij één hand vrij heeft dan kroelt hij ze op hun koppies. Slim, want dan ontspannen ze meer. Marie was zo hard aan het spinnen (ja, echt!) dat de dierenarts zijn hartslag niet kon horen, hahaha.

Toulouse is een flinke knul geworden, 5,2 kg schoon aan de haak en Marie blijft kleiner en een stuk lichter met  3,7 kg.

Kijk eens wat een grappig tandje Toulouse heeft!

tandje toulouse

 

Het is net Dracula 🙂

Marie heeft zo een gek neusje…

Toulouse heeft ook geinige lippen, hihi… Tom zei dat ie vast s’nachts met dat lip-vergrotende zuigapparaat heeft zitten spelen 😉

lippen toulouse

Candylipz…

candylipz babs 2

En wat ze veel doen met dit regenachtige weer= slapen!

marie en toulouse slapen

Welterusten!

KeeK op de WeeK 32- Dierenarts, Dracula en Dikke Lippen 21 dierenarts KeeK op de WeeK 32- Dierenarts, Dracula en Dikke Lippen

Dit was het weer even voor deze WeeK, tot de volgende KeeK!

handtekening Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
4 jaren geleden

Ik vind het altijd een hele toestand naar de dierenarts en vind het ook altijd zielig voor Skoet op haar oude dag maar ik blijf er toch bij dat ze haar inenting moet 🙂 dus ja dan maar even een dagje narrig op mijn zijn dat ze weer mee moest naar de dokter (in de auto krijst ze ook altijd de hele boel bij elkaar en op de terugweg is ze dan stil).

Irene
4 jaren geleden

Wat zielig voor die kat! Misschien geeft iemand anders hem nu eten? Mag ik weten wat Marie voor ziekte heeft?

Sylvia
4 jaren geleden

Ik hoop dat je de kat kan vinden.. Zo zielig😔. Wat een lieve poezenbeesten heb je! Ik moest wel even gniffelen 5.2 kilo die van mij weegt bij 8.5 haha.. ach hij kan het hebben😉 dat ijsje lijkt mij trouwens ook heerlijk!. Fijne week weer gewenst!

chucky1012
4 jaren geleden

Zo lief van jou dat jij op zoek gaat naar de kat die verdwenen is.
Dat ijsje lijkt me zo heerlijk.

Kayla
4 jaren geleden

Oeh, Magnum met pindakaas lijkt me heerlijk!

Natascha
4 jaren geleden

Inderdaad super lief dat je je zo bekommert om Felix! Kan het niet zijn dat een familielid van deze manier nu voor ‘m zorgt? Neem aan dat je zoiets regelt? Althans dat hoop ik!

bychristiana
4 jaren geleden

Ah magnum peanutbutter haha;-) Mijn vriend kocht het laatst en hoewel ik broodje pindakaas af en toe best lekker vind, vond ik dit….nou ja….NIET TE ETEN;-) Doe maar lekker gewoon een classic!

Hennie
4 jaren geleden

Wat lief dat de buurvrouw en jij je zo bekommeren om Felix. Weet je zeker dat je straks geen drietal in huis hebt? 🙂