Budget Tip! Mijn Bikini's van AliExpress 9 bikini budget Budget Tip! Mijn Bikini's van AliExpress
Artikelen, AliExpress, Fashion, Kleding, Over mij, Reviews, Winkelen

Budget Tip! Mijn Bikini’s van AliExpress

Ik heb al jarenlang een badpak en ik wilde een bikini erbij, maar in de winkels kon ik maar niets leuks vinden. Ik zeg het fout; er is genoeg leuks te koop, maar het moet ook prettig zitten en het liefst eentje die mijn “probleemzones” wat weg kan moffelen. Dus waarmee ik verder durf dan alleen de tuin. In het kader van de Nationale Bikini dag van eergisteren (hoe verzinnen ze het) deze blogpost!

bikini

Foto: Shutterstock

De laatste weken ben ik behoorlijk aangekomen, zeg maar rustig dik geworden. Ik at natuurlijk regelmatig veel te veel lekkere taartjes, maar nu lijkt het alsof mijn buik op ontploffen staat sinds ik mijn nieuwe medicijnen gebruik. In de bijsluiter staat nota bene dat je gewicht kan verliezen… Nou, ik kan nu de hele dag wel eten!

Ik heb ongeveer zo’n 50 foto’s genomen, en er waren 3 bij die door de bocht konden. Een beetje bewerken en dan lijkt het weer wat. Ik denk ook dat het best scheelt als je in de tuin de foto’s maakt, op vakantie zullen bikini foto’s vast leuker ogen. Het is een beetje behelpen.

De kwaliteit van de bikini’s

Niet onbelangrijk: hoe zit het met de kwaliteit? Het is bij AliExpress altijd afwachten maar de kwaliteit is absoluut top! Net zo goed als in de winkel.

Eerst laat ik mijn bling bling badpak zien die ik al jaren heb.

Ik had hem volgens mij toen bij Wehkamp of Otto besteld, in de tijd dat je eigenlijk nog geen tankini’s in de winkels zag. Het is meer een badpak-jurkje en dat vind ik echt heel fijn. Bedekt de bliksemse boel lekker en ik voel mij wel op mijn gemak hierin.

Polkadot Bikini

Deze retro polkadot bikini vond ik direct leuk. Het is wel een mega slip en eigenlijk is de top ietsje te groot, maar ach… Ik vind hem leuk.

De prijs? €11,40 (zonder verzendkosten ofwel free shipping)

Halter Bikini

Deze halter bikini wilde ik echt voor het broekje. Ik hou van rechte broekjes met een kort pijpje. Het bovenstukje vind ik ook verbazingwekkend goed zitten, dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Vaak vond ik zo een bandje of strik in de nek heel vervelend zitten, maar dat valt ook alleszins mee. De band is wat breed van stof dus geen snijdend touwtje.

De prijs? €10,32 (zonder verzendkosten ofwel free shipping)

Eén nadeel: Je moet altijd even geduld hebben, pas na 2- 3 weken heb je je bestelling in huis.

Ik ben blij dat ik ze gekocht heb en al ga ik er eigenlijk van uit dat ze nog wat zomers in de kast zullen blijven liggen, maar je weet maar nooit. Ik heb ze alvast in huis en als de KLM/Transavia mij op belt dat ik een Ticket to the Tropics heb gewonnen gaan ze natuurlijk als eerste in de koffer!  😉

Ben jij team badpak of meer team bikini?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Fabienne, Enjoyyourownbeauty

Leuke review! Ik ben team bikini haha!

Liefs
X

Rory
3 jaren geleden

Is nu mijn hele lange reactie weg? Snik…

Rory
3 jaren geleden

Team bikini! Ooit bij H&M een badpak gekocht toen ik net bevallen was en ik dacht dat een bikini niet meer kon (raar!). Was niet zo handig, want ik was juist afgevallen en vermagerd ipv aangekomen (borstvoeding) en het was zo’n badpak met twee van die strookjes die nèt over je borsten zouden moeten vallen. Destijds was ik van een 75B naar een erg volle C gegaan dus je voelt ‘m al. Dat badpak droeg ik niet (nooit aangehad trouwens, zonde). Inmiddels was ik weer bikini’s gaan dragen (de eerste paar jaar zomervakanties in Nederland boden bedroevend slecht weer dus… Lees verder »

Rory
3 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Klopt helemaal wat je zegt. De dure en high end-merken schijnen ook niet helemaal ok te zijn (geweest) qua productie en ook ik kijk wel uit om discussies aan te gaan met mensen die inderdaad denken de wijsheid in pacht te hebben. Ik weet dat er ook hele verhalen over Primark gaan. Eerlijk is eerlijk. Sinds ik dat heb gehoord kom ik er niet vaak. Maar als ik een basic hemdje nodig heb (en die van hen zijn gewoon heel fijn). Dan doe ik het helaas toch. Niets is helemaal crystal clear denk ik en je moet je gevoel daarin… Lees verder »

Deb
3 jaren geleden

Mooie aankopen Babs! En wat een leuke prijsjes ook! Vooral die sportieve bikini vind ik mooi. Mooie platte buik heb je! Dat je bent aangekomen valt mij niet op, ik weet natuurlijk niet of je hiervoor nog slanker was. En in antwoord op je vraag: ik ben meer van team bikini.. altijd al geweest. Behalve net na de zwangerschap 😉

Annette
3 jaren geleden

Ik ben nog steeds niet geslaagd, al heb ik vandaag een leuke bikini gezien maar niet meegenomen, nu spookt hij door mijn hoofd haha

bychristiana
3 jaren geleden

OW! Die polkadot bikini vind ik helemaal het eind (no surpise there;-)) Ze staan je allemaal ook fantastisch. Ik blijf toch bij het badpak, ik vind mijn buik niet mooi:-(