KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?! 9 spa perslunch KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?!
Artikelen, Events, Food & Drinks, Gezondheid, Keek op de Week, Marie en Piet, SPA

KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet… Zwanger?!

Hallo lieve KeeKers! Zin in een kijkje in mijn spannende, verrassende “influencer” leven? Grapje, het is niet bepaald glamoureus, het gaat zijn gangetje met zijn ups en downs. Qua ups kan ik vertellen dat ik weer een event heb mogen bezoeken en wat minder leuk is dat mijn rug de laatste tijd meer opspeelt. Het zal wel met wat stress te maken hebben denk ik. Piet is hem overigens nog een paar keer gesmeerd en eindelijk hebben wij gezien hoe hij, ik kan beter zeggen, zij dat gedaan heeft. De ontknoping van het raadsel: Waar is Piet?

KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?! 11 spa perslunch KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?!

Piet zijn ontsnappingsroute…

Piet was krols en tja, dan roept de natuur. Wij hebben nog geen kans gezien om haar te laten steriliseren… ik weet het, het is stom, maar het is niet anders. Het is hier nu een vesting (denk aan San Quentin haha) met gaas van metaal en een vogelnet dat over de hele tuin gespannen is, en toch vond Piet een ontsnappingsroute. En dat 3 avonden op rij…

KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?! 13 spa perslunch KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?!
Piet ging tussen deze planken door…

Toen ik achter mijn bureau zat, ik kijk uit op de tuin, zag ik plots Piet snel omhoog klimmen. Hij wurmde zich onder het metalen gaas door, daarna over het net richting de tuin van de buurman! De volgende keer was ik er sneller bij, maar toen ging Piet als een slangenmens tussen de houten latten van de schutting door en floep! … weg was ie!

We hadden meer planken ertussen kunnen zetten maar ik kwam op het idee om onze oude douchegordijnen te gebruiken. Een hebben we erdoorheen getrokken zodat hij er niet meer tussendoor kan.

Als laatste stap een douchegordijn met tropisch uitzicht ervoor gespannen zodat hij ook niet meer daar tegenop kan klimmen.

KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?! 15 spa perslunch KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?!

Zwanger?

Nu is het afwachten of ze gedekt is… even uitrekenen: op Toms verjaardag kwam ie terug van zijn nachtelijke uitstapje en dat was op 16 mei! Daarna is hij, ik bedoel zij, niet meer krols geweest. En dat werd ze om de haverklap met een dag of 7 “rust” tussendoor… Wij willen natuurlijk liever geen nestje, er zijn al veel te veel katten die een huisje zoeken, maar als het wel zo is…tja, dan zijn ze van harte welkom bij ons. Wel super eng als ze gaat bevallen en hopelijk worden er gezonde kittens geboren. Plus dat Piet het allemaal goed doorstaat. Maar ik loop vooruit op de zaken, misschien is er helemaal niks gebeurd, ik hou jullie op de hoogte!

KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?! 17 spa perslunch KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?!
Helemaal moe van zijn avontuur…

Spa Perslunch

Afgelopen donderdag ging ik naar een event van Spa. Het was in Diemen op een heel aparte locatie, bij Paviljoen Puur. Gelukkig kon Jeroen mij brengen, maar halen was lastiger. De perslunch was om 12.30 uur tot 14.30 uur en hij kon er pas rond 16.30 uur zijn om mij op te halen. Ik ben maar ergens in het gras gaan zitten wachten. Als ik de trein terug zou nemen, dan zou ik ongeveer zo een 2 uur kwijt zijn aan reistijd en nu met die pijnlijke rug zag ik dat helemaal niet zitten.

KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?! 19 spa perslunch KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?!

Op weg naar huis natuurlijk weer files. Ik  was zo moe en ik moet dan de dag erna helemaal bijkomen. Ik hoorde dat veel bloggers diezelfde dag nog naar een event in Rotterdam gingen…pfff…waar halen ze de energie vandaan? (De meeste zijn natuurlijk jonger en fitter dan ik, laat ik dat niet vergeten).

KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?! 21 spa perslunch KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?!

Maar het was leuk om weer de mensen van het PR bureau te zien en ik heb lekker gegeten. Ik ga er natuurlijk nog meer over vertellen in een apart artikel!

KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?! 19 spa perslunch KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?!

KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?! 25 spa perslunch KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?!

Bloemen

Jeroen heeft een spaarkaart van de Jumbo en komt vaak thuis met gratis spullen, zoals ditmaal deze bloemen. Goede kwaliteit, ze staan nu een week en beginnen nu pas uit te vallen.

KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?! 27 spa perslunch KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?!

Weer lekker een pokébowl gegeten, met dit warme weer heerlijk om te eten!

KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?! 29 spa perslunch KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?!

En nog wat kiekjes van Marie en Piet

KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?! 31 spa perslunch KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?!

Grappig, zo zit Marie heel vaak!

KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?! 33 spa perslunch KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?!

Tot de volgende KeeK!

KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?! 35 spa perslunch KeeK op de WeeK 23- Spa Perslunch & Zo ontsnapte Piet... Zwanger?!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
18 dagen geleden

Ik ben heel benieuwd naar het event, zag het vorige week al voorbij komen in je stories. Het was zeker ‘event dag’, ik had er namelijk ook een (na lange tijd) in Amsterdam. Lekker dat jullie buiten waren, was prachtig weer! Vervelend van je rug en dat je er de hele dag van moest bijkomen. Die Piet is een echte avonturier(ster) 😊. Heel leuk om over haar belevenissen te lezen, goed opgelost ook met die douchegordijnen, ziet er nog gezellig uit ook. Heerlijk die pokébowl. Goed idee, wil ik ook binnenkort eten ga het de chef doorgeven haha 😂

Rory
19 dagen geleden

Wat vervelend van je rug Babs! Maar wel heel gezellig dat ik je nu eindelijk weer ‘live’ heb gezien. Fijn dat we ook wat konden kletsen tijdens de lunch. Was heel leuk vond ik. Een bijzondere locatie waar ik nog weleens naartoe wil. Zal Mila ook heel leuk vinden.
Jeetje, wat een slim (en mooi!) idee van het douchegordijn. Nu hopen dat het allemaal goed komt (en dat ze niet gedekt is bedoel ik). Als het zo is, dan is het zo. Maar dan komt er wel behoorlijk wat bij kijken vermoed ik.

chucky1012
chucky1012
20 dagen geleden

Balen van de rugpijn die jij hebt.
Wat een prachtig douchegordijn…..
Poezen zijn slim…..

Xoxo

Wendy
Wendy
20 dagen geleden

Wat een avonturen met piet, maar je hebt nu wel een gezellige tuin , zo met dat douche gordijn.
Wat leuk dat je weer een event had. Wel super vervelend dat je van je rug last had.
Ik wens je veel beterschap met je rug en hoop dat je je snel beter voelr.
Ik wens je een fijne zondag en een goede week toe.

Ilona
Ilona
20 dagen geleden

Katten zijn zo ontzettend slim en weten overal een plekje te vinden. Onze badkamermeubel hangt nu hoger en Amy kan niet meer in de lade. Ze wil zich altijd toch ergens verstoppen en 1 kastje in de keuken gaat niet goed dicht maar een paar centimeter. Van de week was ik haar “kwijt” en bleek ze in het keukenkastje te zitten maar je kunt dat niet zien omdat het zo’n pannenkastje is met een draaigedeelte…
Jullie tuin ziet er wel prachtig tropisch uit zo! Benieuwd naar het artikel over het event.
Fijne zondag!