Nivea_men_crème
Artikelen, Huidverzorging, Merken, Nivea, Winkelen

NIVEA MEN CREME- Mannen. dit is ‘m!

Huidverzorging voor mannen is nu eindelijk eenvoudig geworden met NIVEA MEN CREME: één product voor gezicht, lichaam en handen

Een op drie Nederlandse mannen wil één verzorgingsproduct voor gezicht en lichaam

Laten we eerlijk zijn, het verzorgingsritueel van de meeste mannen gaat niet verder dan een snelle douche en dito scheerbeurt, terwijl de mannenhuid net zoveel verzorging nodig heeft als de huid van een vrouw. Uit onderzoek* van NIVEA MEN blijkt dat een op drie Nederlandse mannen behoefte heeft aan één complete crème voor zowel gezicht als lichaam. Deze mannen kunnen vanaf nu vertrouwen op NIVEA MEN CREME: een no-nonsense, alles-in-één, hydraterende crème speciaal voor mannen.

NIVEA MEN INFOGRAPHIC V2.0

 

Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten is NIVEA MEN CREME een uniek alles-in-één product dat geschikt is voor zowel gezicht, lichaam en handen. De nieuwe crème – met een frisse, mannelijke geur – is verpakt in een stevig aluminium blik en gaat de strijd aan met een droge huid. De lichte, niet vette formule trekt snel in en zorgt voor een goed verzorgde en gehydrateerde huid. Dit is het ultieme product voor de man die zijn huid graag verzorgt, maar zijn verzorgingsritueel graag simpel houdt.

 

Thijs Griens, Brand Manager NIVEA MEN Nederland: “NIVEA MEN begrijpt mannen en heeft speciaal voor hen dit product ontworpen, van formule tot verpakking. Elke man is zelfverzekerd wanneer hij zich goed voelt: daarom hebben we een crème ontwikkeld die snel en makkelijk te gebruiken is, zodat de vochtbalans van de huid wordt aangevuld en de huid er verzorgd uitziet.”

 

Goede verzorging loont

Het blijkt dat iets meer dan de helft (51%) van de Nederlandse mannen zijn gezicht niet dagelijks verzorgt. Dit terwijl goede gezichtsverzorging zeker loont: 88% van de ondervraagde vrouwen geeft aan een goed verzorgde man aantrekkelijk te vinden.

 

Man zoekt crème

Bijna een op drie vrouwen geeft aan dat haar partner háár gezichtscrème gebruikt. Opmerkelijk genoeg herkent slechts 11% van de mannen zich hierin. Veel producten in de badkamer worden verkeerd gebruikt, zo blijkt uit het onderzoek. Meer dan 42% van de mannen gebruikt onder andere zonnebrandcrème om hun gezicht te verzorgen; 15% pakt de bodylotion voor extra hydratatie. Douchegel (42%) en handzeep (25%) worden voornamelijk gebruikt om het gezicht te reinigen.

 

Behoefte aan eenvoud

Meer dan een kwart van de mannen geeft aan niet te weten welk product hij moet kopen. 40% laat de aankoop van verzorgingsproducten dan ook over aan zijn partner. Verder geeft 33% van de ondervraagde mannen aan dat zij geen huidverzorgingsproduct gebruiken aangezien zij dit te duur vinden. Ook de ruimte die de vele producten in beslag nemen in de badkamer is voor bijna 20% van de ondervraagden een reden om het niet aan te schaffen. Voor deze mannen komt NIVEA MEN CREME als geroepen.

 

Dit is ‘m

Met de introductie van NIVEA MEN CREME hebben mannen geen enkele reden meer hun huid niet goed te verzorgen. NIVEA MEN CREME is het ultieme alles-in-één product voor de man die zijn huid graag verzorgt, maar zijn verzorgingsritueel graag simpel en eenvoudig houdt. NIVEA MEN CREME – vanaf € 4,99 (CAP) – is verkrijgbaar in alle bekende drogisterijen en diverse supermarkten in het schap voor de mannelijke gezichtsverzorging.

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
5 jaren geleden

Het is geen fabeltje
Dit spul werkt echt fantastisch
Van diverse mensen heb ik al gehoord hoe goed m’n huid er uitziet
En zo voelt het ook
Ik gebruik al jaren Nivea producten en er is op m’n 55e nog geen rimpeltje te bekennen

Hennie
7 jaren geleden

Oh, hier kan ik iemand heel erg blij mee maken. Slim van Nivea.

Northflix
7 jaren geleden

Dat is niet duur voor zo’n crème!