KeeK op de WeeK 4- Simple, Tuinieren, Koekjes, La Prairie en 2 Dozen 9 tuinieren KeeK op de WeeK 4- Simple, Tuinieren, Koekjes, La Prairie en 2 Dozen
Artikelen, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 4- Simple, Tuinieren, Koekjes, La Prairie en 2 Dozen

Hi lieve KeeKer vrienden! Deze week gaan we tuinieren, bakken wij koekjes, lopen wij DE crème de la crème mis, kruipen wij in een doos en nog een doos in the picture, de Fairtrade Foodbox! kortom, wij houden het koninklijk “Simple”….

KeeK op de WeeK 4- Simple, Tuinieren, Koekjes, La Prairie en 2 Dozen 11 tuinieren KeeK op de WeeK 4- Simple, Tuinieren, Koekjes, La Prairie en 2 Dozen

Foto: Shutterstock

Tuin

Deze zomer wil ik een een groenere tuin. Ik mis dat best wel. Struiken, een fruitboom, bloemen… ik wil meer sfeer en die schutting meer uit het zicht. Waarschijnlijk heb ik het licht gezien toen de schutting plots plat lag door de storm.

Het was mijn idee om iedere maand iets te gaan kopen om de tuin op te fleuren. Zo spreid je de kosten ook weer mooi. En het begin is gemaakt!

coniferen

Deze leuke conifeertjes  heb ik alvast neergezet. Nu hopen dat ze ook lekker gaan groeien.

KeeK op de WeeK 4- Simple, Tuinieren, Koekjes, La Prairie en 2 Dozen 14 tuinieren KeeK op de WeeK 4- Simple, Tuinieren, Koekjes, La Prairie en 2 Dozen

Marie en Toulouse vinden het ook helemaal leuk. Van hen mag de tuin wel een spannende jungle worden!

 

La Prairie bij LIDL?

In een nieuwsbrief stond dat LIDL met een heel bijzondere verzorgingslijn kwam. Huidverzorging die niet onder doet voor La Prairie. Gewoon dezelfde ingrediënten maar dan stukken goedkoper. Dus die wilde ik zeker gaan testen. Maar verdorie, is ie niet online en niet in Nederland verkrijgbaar.

cien lidl

Een pot crème van La Prairie kan zo tussen de €150 en €550 (afgeprijsd) kosten. Dus je snapt wel dat ik deze heel graag wil proberen!

 

Winnen doe je bij de ?

Het is ook wel een slogan die in je hoofd gestampt is door alle commercials. Oké, geen envelop met 10.000 of 100.000 euro, maar ik ben er heel blij mee!

postcode loterij prijs

Volgende week laat ik de inhoud aan jullie zien 🙂 Wij gingen eerst naar de verkeerde Emté en vervolgens naar de goede. Maar de boxen waren helaas op. Maandag maar weer terug gaan…

 

Simple

Collega blogger Annette heeft echt een neusje voor nieuwe producten. Ik heb best wel veel gekocht op haar aanraden, ik zal nog een keer een artikel maken over wat ik allemaal gekocht heb, veroorzaakt door reviews van andere bloggers.

simple kruidvat

Deze eyemake-up remover van Simple is zeker goed! Reinigt als een malle, snel en effectief zonder prikkende ogen. Vorige week hadden ze een actie van 1+1 gratis maar er stond er nog maar eentje in het schap. Dus de facial wash meegenomen en die is ook zeker de moeite waard! Simpel maar doeltreffende producten! Te koop bij Kruidvat.

 

Koekjes bakken om 23.00 uur

” Wat in mijn kop zit, zit niet in mijn kont” zegt Jeroen wel eens tegen mij. Ahum… Het klopt wel, als ik iets wil doen dan doe ik het ook. Liefst meteen. Ik had zin om weer eens koekjes zelf te bakken. Vaak staan wij bij de supermarkt te kijken bij de koekjes en dan spreekt niks ons aan. Ik zag deze uitsteekvormpjes bij Wibra en direct meegenomen.

koekjesdeeg

 

Ze waren best lekker, niet bijzonder maar ach, het is mijn eerste poging sinds jaren (een jaartje of 10?)

koekjes 1

Dozen

Ik kan Marie en Toulouse geen groter plezier doen dan met een lege doos. Die dozen liggen dan een paar weken in de kamer totdat er weer een nieuwe komt.

Toulouse

Beetje gekke foto, maar ik had een luikje uit de bovenkant geknipt, dus van bovenaf gefotografeerd 😉

Toulouse

 

Wat zij ook geweldig vinden zijn die lange sluitclips (maar niet die bij de boterhamzakjes of vuilniszakken zitten). Daar kunnen ze heel lang mee spelen. Maar dan verdwijnen ze weer of ik zuig ze op met mijn kippige oogjes. Weet jij waar je dat soort clips kan kopen?

 

Hoe was jullie week?

handtekening Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
4 jaren geleden

Wat voor sluitclips bedoel je (als je niet die van vuilniszakken bedoelt?). En ik ben heel voorzichtig met wat ik onze katten gaf (ze leven helaas niet meer). Ons eerste huisdiertje, poesje Nikita, had namelijk in een moment van verveling een heel lang elastiek van een speeltje (van haarzelf dus) afgeknabbeld en ingeslikt. Ik wist het niet, maar op het moment dat ze raar aan het overgeven was kreeg ik een niet-pluis gevoel. Ondanks dat H. zei: “Maak je niet druk”. Toch naar de dierenarts gegaan en gelukkig. Ze hebben haar darmen op 5 plaatsen moeten openen om het elastiek… Lees verder »

chucky1012
4 jaren geleden

Zo mooi die coniveren!
Leuk om alvast met de tuin bezig te zijn 👌
Heerlijk zien de koekjes eruit.
Leuk om te bakken meteen als er trek in hebt.
Ben zo benieuwd naar de box.
Het werkt zo aanstekelijk al bloigers producten reviewen…..

Xoxo

Astrid
4 jaren geleden

Hey Babs,

Aah super leuk die conifeertjes!! En heerlijk koekjes bakken hahaha. Wel herkenbaar ook, als ik zoiets wil doen dan ook het liefst gelijk hahaha het maakt mij dan ook niet uit hoe laat het dan is lol. En wat tof dag je gewonnen hebt, ik ben wel benieuwd!

Liefs!

Natascha - BeautyOpinie
4 jaren geleden

Ik dacht al dat het aan mij lag dat ik die nieuwe producten van Lidl niet kon vinden. Wat jammer he!? Maar misschien komt het nog? Dat was namelijk toen met die gold lijn ook zo! 🙂

Deb
4 jaren geleden

Wat een heerlijk overzicht weer! Goed idee: een groenere tuin. Wil ik ook! Volgende week maar weer eens naar het tuincentrum; vind ik sowieso altijd leuk om heen te gaan. Ben benieuwd naar die producten van Simple. Moet omdat het gezichtsverzorging is alleen wel eerst even goed naar de ingrediënten kijken. Heerlijk dat jullie om 23:00 gingen bakken. Ik kan het soms ook zo erg op mijn heupen krijgen dan moet ik echt iets doen omdat het in m’n kop (en niet in mijn kont hihi; geweldige uitdrukking is dat toch) zit zoals om 20:00 ‘s avonds toch nog de… Lees verder »

Deb
4 jaren geleden
Reply to  Deb

aarrgghh.. heel spannenD bedoel ik natuurlijk 😉

Annette
4 jaren geleden

Thanks voor de vermelding 🙂 hoop dat hij je ook bevalt. Ik ben wel heel benieuwd naar die creme van de Lidl. Ik ga binnenkort wel naar Duitsland maar weet niet of ik dan bij de Lidl kom…

Sylvia - alovelyadventure
4 jaren geleden

Leuk die coniveertjes in je tuin! Het lijkt mij heerlijk om een eigen tuin te hebben. We hebben hier een heel klein terras waar je niks mee kan. Jammer dat ik je artikel nu pas lees want kom net bij de lidl vandaan.. Morgen nog maar eens een rondje wandelen. Misschien hebben ze het hier en anders heb ik gewoon mijn 10.000 stappen gehaald haha. Heerlijke week gewenst!

Fabienne, enjoyyourownbeauty

Haha wat grappig, ik heb vorige week ook een aantal Simple producten gekocht vanwege die toffe actie! 😀

De make-up remover vind ik ook super fijn!

Liefs
X

bychristiana
4 jaren geleden

Hahahahaha, hier moest ik heel hard om lachen; wat niet in mijn kop zit….ik ben namelijk PRECIES ZO! Zodra mijn oog make up remover op is, ga ik ook eens die van Simple halen, hoor daar zoveel goede verhalen over. Gezellig die conifeertjes in de tuin, hopelijk gaan ze het goed doen.

Sonja
4 jaren geleden

Ik was gisteren nog in Duitsland! Stom! Niet aan gedacht! Ach, jammer dan. Wellicht kan ik een Duitse kennis nog vragen en het mij dan toe te sturen!
Ik moet ook hoognodig de tuin in, het is dus hier een oerwoud! Echter de krokussen komen al op, dus de lente komt er aan!