Nieuw: Kneipp Mini- Foot- Spa- Voor mooie, verzorgde voeten 9 kneipp Nieuw: Kneipp Mini- Foot- Spa- Voor mooie, verzorgde voeten
Artikelen, Bad & Douche, Kneipp, Merken

Nieuw: Kneipp Mini- Foot- Spa- Voor mooie, verzorgde voeten

De Kneipp® Mini-Foot-Spa Duo voor een perfecte spa-ervaring thuis. Ontspan en verzorg je voeten in een voetbadje met de voetbadkristallen met hibiscus- en vijgenextract en geniet van de betoverende geur. Breng daarna de intensief verzorgende voetcrème met rijke sheaboter en vijgenextract aan voor zachte en soepele voeten.

Nieuw: Kneipp Mini- Foot- Spa- Voor mooie, verzorgde voeten 11 kneipp Nieuw: Kneipp Mini- Foot- Spa- Voor mooie, verzorgde voeten

Deze duo-verpakking van 2 sachets bezorgt je een perfecte voetspa-ervaring thuis.

Stap 1: Ontspan en verzorg je voeten in een voetenbad van de voetbadkristallen met hibiscus- en vijgenextract en geniet van de betoverende zacht zoete geur.

Stap 2: Breng daarna de intensief verzorgende voetcrème met rijke sheaboter en vijgenextract aan voor zachte en soepele voeten.
Kneipp Mini-Foot-Spa reinigt en verzorgt de voeten en verzacht eelt. Het voetenbad bevat een hoog gehalte aan puur en zuiverend thermaal bronzout.
Hibiscus- en vijgenextract vormen de perfecte combi voor een zachte en verfijnde geurbeleving. Ze hebben een herstellende werking dankzij natuurlijke antibacteriële eigenschappen. In combinatie met sheabutter biedt het een vochtinbrengende werking met allantoïne en vitamine E.

Nieuw: Kneipp Mini- Foot- Spa- Voor mooie, verzorgde voeten 13 kneipp Nieuw: Kneipp Mini- Foot- Spa- Voor mooie, verzorgde voeten

De zoutkristallen die gebruikt worden in de Kneipp Mini-Foot-Spa, worden gewonnen uit de enige overgebleven zoutmijn in Europa, Saline Luisenhall. Op een diepte van 460m worden de zoutkristallen gewonnen uit de zoutafzettingen van een 250 miljoen jaar oude zee. Deze zoutkristallen zijn bijzonder rijk aan reinigende en harmoniserende mineralen en sporenelementen, gevrijwaard van iedere vorm van luchtvervuiling en chemicaliën.

Als ik hem in de winkel toevallig zie dan neem ik een sachetje mee, ik ben namelijk dol op de geur van vijgen!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
2 jaren geleden

Jaaaaa! Ik heb al een zakje klaarstaan (alleen nu is er – gelukkig – weer even zon) dus met de laptop (die warmer en warmer wordt) in de tuin. Dochtertje heeft het plastic bakje geconfisqueerd (en ligt – hilarisch en toevalligerwijs – met haar voetjes in die bak) 😀

Bianca
2 jaren geleden

Terwijl ik nu op mijn gemak blogs aan het lezen ben, zitten mijn voeten te genieten van deze Mini Foot Spa van Kneipp 🙂 Ik hoop dat Kneipp nog meer varianten gaat uitbrengen x

Ilona
Ilona
2 jaren geleden

Heerlijk lijkt mij ik kan nu door een heupluxatie niet goed bij mijn voeten…(en dat is te zien). Snak naar een pedicurebehandeling.

babs
babs
2 jaren geleden

testje nogmaals

Tessa
2 jaren geleden

Dat klinkt erg goed, dit kunnen mijn voeten nu zeker wel gebruiken!

Annette
2 jaren geleden

Ik verwaarloos mijn voeten chromeloos haha moet zeggen heb ik eigenlijk ook nooit eelt of iets, dus ik denk er ook niet zo snel aan.

bychristiana
2 jaren geleden

Wat een leuk nieuw product van Kneipp! Ik moet ook nodig aan de slag met mijn voeten haha;-)

Deb
2 jaren geleden

Deze wil ik zeker uitproberen 🌸! Benieuwd naar de geur. Handig en leuk dat er ook een crème bij zit.