Review! Similasan Computer Oogdruppels 9 similasan Review! Similasan Computer Oogdruppels
Artikelen, Reviews

Review! Similasan Computer Oogdruppels

Ik zit ongeveer 5 uur per dag achter mijn laptop en vaak krijg ik last van vermoeide, branderige ogen van al dat staren naar het beeldscherm. Similasan Computer Oogdruppels heb ik daarom nu altijd bij de hand om even mijn ogen te druppelen en het helpt tegen dat branderige gevoel. Ken jij deze oogdruppels ook?

Review! Similasan Computer Oogdruppels 11 similasan Review! Similasan Computer Oogdruppels

Bingewatchen

Ook als ik te lang voor de televisie zit of te lang in mijn boek lees dan krijg ik ook van die vermoeide ogen. Sinds wij Netflix hebben kijken wij iedere avond toch wel een paar afleveringen van een serie achter elkaar, want als wij een toffe serie gevonden hebben is het zo lastig om te stoppen met kijken. Knetter verslavend dat Netflix. Maar tè leuk!

Het scheelt wel dat ik nu ook een bril voor veraf heb, voorheen was het nog inspannender voor mijn ogen om de ondertitels te lezen. Bij een Amerikaanse serie kom ik er wel mee weg maar met een Zweedse, Deense of Noorse serie wordt dat al een stuk lastiger, haha!

Autorijden

Zelf rij ik geen auto zoals jullie weten (ik ga het deze lente weer proberen) maar ook voor lange ritten zijn oogdruppels heel fijn. Jeroen gaat dan enorm in zijn ogen wrijven, dan gaan zijn ogen altijd jeuken… Maar hem krijg ik nooit zo ver dat hij oogdruppels zal gaan gebruiken, hoogstens als de huisarts ze voorschrijft.

Over Similasan Computer Oogdruppels

Normaal gesproken knipperen we circa 20 keer per minuut met onze ogen. Maar wanneer we ons concentreren op een beeldscherm, boek of op de weg kan dat worden teruggebracht tot slechts 5 keer per minuut. Dit leidt vaak tot pijnlijke ogen omdat het oog onvoldoende wordt bevochtigd. Zo ontstaan vermoeide ogen, die vanwege het veelvuldig voorkomen onder beeldschermgebruikers ook wel computer ogen worden genoemd. Meer dan 50% van de computergebruikers heeft regelmatig last van computer ogen.

Voordelen Similasan Computer Ogen Oogdruppels

  • Snel effect bij vermoeide en geïrriteerde ogen
  • Hydrateert en verfrist
  • 3 maanden houdbaar na opening
  • Alleen de beste natuurlijke bestandsdelen
  • Je zicht blijft altijd helder
  • Eenvoudige druppelaar, te gebruiken zonder hulpmiddelen
  • Te gebruiken in combinatie met contactlenzen
  • Hoogwaardige Zwitserse kwaliteit

Het druppelen gaat heel eenvoudig. Ik ga meestal liggen en dan knijp ik zachtjes in de druppelaar waardoor er een druppeltje uitvalt. Even knipperen en klaar. In het begin lijkt het te prikken maar dat komt omdat het verkoelend werkt.

Review! Similasan Computer Oogdruppels 13 similasan Review! Similasan Computer Oogdruppels

Ik gebruik de druppels ook als ik mijn lenzen net uitgedaan heb. Wel raar, mijn rechteroog is groter dan mijn linkeroog en toch heb ik altijd moeite om die lens eruit te halen. Dat gepriegel, ik word daar bloednerveus van. En dat oog is daarna altijd knalrood en pijnlijk.

Dus als die lens er eindelijk uit is, dan hup… druppelen! En dan komt alles weer tot rust. Geweldig.

Blij met mijn Similasan Computer Oogdruppels, altijd fijn om bij de hand te hebben!

Heb jij ook last van vermoeide ogen als je lang achter de computer hebt gezeten? 

-dit product heb ik gekregen-

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Iris
1 jaar geleden

Lijkt me eigenlijk wel fijn, maar hoe gaat het met Make-up? Ben bang dat de tranen alles wegspoelen haha!

Deb
1 jaar geleden

Lijkt me ideaal spul voor wanneer je last hebt van vermoeide ogen doordat je te lang achter een beeldbuis hangt (wat voor een dan ook 😂) en dan doen we bijna allemaal. Ik heb gelukkig zelf nog geen last van mijn ogen hierdoor, maar mocht dat toch ‘n keer gebeuren dan weet ik wat ik moet hebben👍🏻

Rory
1 jaar geleden

Wat fijn om te lezen! Dat klinkt gek. Maar ik bedoel dat ik ook weleens last heb van droge ogen en dat dit klinkt als een uitkomst. Fijne review!

bychristiana
1 jaar geleden

Ik had voordat ik aan de bril ging (haha, dat klinkt zo gek;-)) vaak last van mijn ogen, maar dan vooral een vermoeid gevoel. Toch heb ik het heeeeel lang uitgesteld, ik wilde gewoon blijkbaar niet accepteren dat mijn ogen achteruit gingen. En nu? Nu ben ik ZO blij dat ik een bril heb als ik aan de computer werk of aan het lezen ben, het maakt voor mij een wereld van verschil.

chucky1012
chucky1012
1 jaar geleden

Dit staat al op mijn shoplist want heb last van geïrriteerde ogen….
Het lijkt me een fijn product.

Xoxo