KeeK op de Week 12 - Tarte Bourdaloue, naar de Kapper, Feest, en Tips als je graag series kijkt of leest. 9 tarte bourdaloue KeeK op de Week 12 - Tarte Bourdaloue, naar de Kapper, Feest, en Tips als je graag series kijkt of leest.
Artikelen, Boekentips, Films en series, Food & Drinks, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle

KeeK op de Week 12 – Tarte Bourdaloue, naar de Kapper, Feest, en Tips als je graag series kijkt of leest.

Hallo KeeKers! Iedereen nog bedankt voor het stemmen. En dan bedoel ik natuurlijk op mijn schilderij, super lief , bedankt! En op mijn vraag welk kapsel ik zal nemen… Om de zoveel tijd ben ik mijn hoofd/ kapsel zo zat en dan wil ik rigoureus de schaar erin laten zetten. In mijn haar dan. Zowat iedereen koos kapsel nummer 3 en één persoon voor het pixie kapsel nummer 1. Opmerkelijk! Gek genoeg vind ik nummer 1 ook het meest apart, maar Jeroen zei ook nummer 3… En…Wat is het geworden?

KeeK op de Week 12 - Tarte Bourdaloue, naar de Kapper, Feest, en Tips als je graag series kijkt of leest. 11 tarte bourdaloue KeeK op de Week 12 - Tarte Bourdaloue, naar de Kapper, Feest, en Tips als je graag series kijkt of leest.

Stock Photo from sarsmis/ Shutterstock

Tijd voor een ander kapsel!

Ik had mij eigenlijk voorgenomen om mijn haar nooit meer kort te laten knippen. Maar niets is zo veranderlijk als een vrouw, vooral deze 60 jarige beautyblogger… Ach, je leeft maar 1 keer en dat haar groeit wel weer aan denk ik dan.

Met de “best hairstyles” app kan je je eigen hoofd in diverse kapsels steken.

KeeK op de Week 12 - Tarte Bourdaloue, naar de Kapper, Feest, en Tips als je graag series kijkt of leest. 13 tarte bourdaloue KeeK op de Week 12 - Tarte Bourdaloue, naar de Kapper, Feest, en Tips als je graag series kijkt of leest.

Het korte kapsel (nummer 1) vind ik lekker pittig, niet vanwege “het is zo lekker makkelijk” al moet ik zeggen dat ik te lui ben om iets anders met mijn lange haar te doen. Nooit eens een kekke paardenstaart, een trendy vlecht of chique/losjes opgestoken. Altijd laat ik de boel gewoon hangen. Heel saai eigenlijk…

KeeK op de Week 12 - Tarte Bourdaloue, naar de Kapper, Feest, en Tips als je graag series kijkt of leest. 15 tarte bourdaloue KeeK op de Week 12 - Tarte Bourdaloue, naar de Kapper, Feest, en Tips als je graag series kijkt of leest.

Afgelopen donderdag ging ik naar de kapper met de voorbeeldfoto’s van de kapsels. Het is niet exact zoals de “bewerkte foto” want de lange lok die er hoort te zitten kon niet, omdat ik zelf een tijdje geleden de schaar in mijn pony gezet had. Het is toch weer in laagjes geknipt. De kapster en ik kwamen tot de conclusie dat alles op één lengte heel “lijzig” bij mij zou staan.

Dit is het geworden. Zo ziet de achterkant eruit…

Ik ga nog iets doen met kleur in mijn haar… Jullie houden dus nog wat tegoed 🙂

Open dag Beauty Center Tiel

Het was ook feest bij Beauty Center Tiel vanwege hun 1- jarig bestaan. Leuke mensen ontmoet, mooie make-up gespot en ik kreeg een heerlijke stoelmassage.. Binnenkort meer !

KeeK op de Week 12 - Tarte Bourdaloue, naar de Kapper, Feest, en Tips als je graag series kijkt of leest. 21 tarte bourdaloue KeeK op de Week 12 - Tarte Bourdaloue, naar de Kapper, Feest, en Tips als je graag series kijkt of leest.

Gegeten:

Tom maakte dit lekkere gerecht klaar. Zuurkool (die niet zuur smaakt omdat je hem eerst goed afspoelt) met en stukje witvis en kumquat…

KeeK op de Week 12 - Tarte Bourdaloue, naar de Kapper, Feest, en Tips als je graag series kijkt of leest. 23 tarte bourdaloue KeeK op de Week 12 - Tarte Bourdaloue, naar de Kapper, Feest, en Tips als je graag series kijkt of leest.

Gelezen:

Spannende boeken! Die las ik echt in één ruk uit.

KeeK op de Week 12 - Tarte Bourdaloue, naar de Kapper, Feest, en Tips als je graag series kijkt of leest. 25 tarte bourdaloue KeeK op de Week 12 - Tarte Bourdaloue, naar de Kapper, Feest, en Tips als je graag series kijkt of leest.

Serie: Alias Grace

Als we Grace Marks ontmoeten in 1859 is ze een ‘gevierd moordenares’. Enkele jaren daarvoor, op haar zestiende, is ze de ster van een van de meest spectaculaire en veelbesproken rechtszaken uit de Canadese geschiedenis. Haar medeverdachte, stalknecht James McDermott, wordt na de rechtszaak opgehangen. Grace Marks wordt opgenomen in een inrichting. Bron: VPRO.nl

Iedere dag moet Grace huishoudelijk werk doen in het huis van de gevangenisdirecteur (tegenover de gevangenis) en de psychiater Simon Jordan gaat uitzoeken of zij echt die moord wel heeft gepleegd. Wat er exact gebeurd is weet ze niet meer, maar in de sessies verteld ze stapje voor stapje haar levensverhaal. Hoe zij op de boot naar Amerika kwam, haar moeder die aan boord de reis niet overleefde, haar drankzuchtige vader en wat zij allemaal meegemaakt heeft in de huizen waar zij als dienstmeisje gewerkt heeft…

Normaal gesproken kijken wij series waar een beetje “vaart” in zit. Deze serie gaat niet snel, maar je blijft aan de buis gekluisterd! De hoofdrolspeelster speelt haar rol briljant en je blijft gewoon naar haar kijken. En haar verhaal is enorm intrigerend. Wij vonden hem top en ik genoot natuurlijk van haar Ierse accent.

Taart!

Deze Tarte Bourdaloue ofwel Franse perentaart is zo lekker! Ik was aan het zappen en daar was Hans Spitman, de winnaar van vorig jaar van Heel Holland Bakt.

KeeK op de Week 12 - Tarte Bourdaloue, naar de Kapper, Feest, en Tips als je graag series kijkt of leest. 27 tarte bourdaloue KeeK op de Week 12 - Tarte Bourdaloue, naar de Kapper, Feest, en Tips als je graag series kijkt of leest.

Hij is best makkelijk te maken, en als het mij al lukt…

KeeK op de Week 12 - Tarte Bourdaloue, naar de Kapper, Feest, en Tips als je graag series kijkt of leest. 29 tarte bourdaloue KeeK op de Week 12 - Tarte Bourdaloue, naar de Kapper, Feest, en Tips als je graag series kijkt of leest.

Toulouse

Toulouse is makkelijker te fotograferen dan Marie. Die gaat er altijd even voor zitten lijkt wel… En nu steekt zijn tong uit naar de fotograaf. Groot gelijk, gewoon lekker je eigen ding doen, hihi!

Dat was het weer voor deze week, tot de volgende KeeK!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
bychristiana
3 jaren geleden

Wij hebben Alias Grace ook een tijdje geleden zitten kijken. Mooi acteerwerk inderdaad! En je nieuwe kapsel vind ik echt heel tof;-)

Deb
3 jaren geleden

Wat een heerlijke gezellige Keek weer. Vind je haar mooi geworden. Ik heb het stemmen op je hairdo gemist, maar ik had ook voor nummer 3 gekozen. De doodsvogel vond ik ook een goed boek, heb je de jongen in de sneeuw al gehaald? Ik heb ém nog steeds niet uitgelezen, maar dat ligt zeker niet aan het boek. Maar omdat ik zo weinig tijd heb 😉

Tessa
3 jaren geleden

Leuk week heb je gehad. Je nieuwe kapsel is tof. Fijne week!

Annette
3 jaren geleden

Mooi geworden je haar, ik moet ook binnenkort weer even de droge punten laten knippen. Die serie lijkt me heel goed. Fijne zondag Babs!

Missynicolekatje
3 jaren geleden

Weer een mooi stukje geschreven en een leuk koppie gekregen.
Het kapsel staat je goed hoor.

Mariska
3 jaren geleden

Haha die katten zijn soms echt moeilijk te fotograferen inderdaad. Als ik denk dat die van mij leuk ligt en foto waardig is is het alweer anders als ik klaar sta met m’n camera.

Irene
3 jaren geleden

Mooi kapsel heb je nu! Die taart ziet er heerlijk uit. Volgesmij kan ik die ook wel lactose vrij maken. Hoe groot was de taartvorm die jij gebruikte? Ik ga eens kijken naar die boeken, het is niet echt mijn genre, maar van mijn vriend juist wel.

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

Je kapsel is zo mooi geworden en nu ben ik ook heel benieuwd naar de nieuwe haarkleur……
prachtige foto’s……
Hhihihi de foto’s van Toulouse.

Xoxo