utsukusy cream en serum 1
Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging, Merken, Reviews, Utsukusy

Review! Utsukusy Sirtuina’s Home Care Pack

Vandaag krijgen jullie een review van 3 producten van Utsukusy. In Sirtuina’s Home Care Pack zit namelijk een cleanser, serum en een cream. 

Ik mocht van  Utsukusy deze high end producten testen. Lezen jullie mee?

Sirtuina's Home Care Pack

Utsukusy is eigenlijk een salonmerk, maar eigenaresse Ilona verkoopt Utsukusy ook in haar webshop, Utsukusy-Schoonheid. Zo kunnen wij deze mooie producten ook thuis ontvangen. Een schoonheidsbehandeling in een salon is natuurlijk het allerfijnst, maar voor degenen die niet in de buurt van Scheveningen/Den Haag wonen is dit natuurlijk een uitkomst! Je kan ten alle tijde de producten nabestellen die tijdens de behandeling gebruikt zijn of gewoon losse producten. Zo ook samples om kennis te maken met Utsukusy.

 

Ik ben dol op salonmerken, zij hebben iets speciaals. In eerste instantie de geur. In een salon ruikt alles zo lekker, net als bij de kapper. Als ze mijn haren wassen, denk ik vaak: “Waarom heb ik deze shampoo niet thuis?” Die is veel romiger en geuriger dan die fles in mijn badkamer. Herkenbaar?

 

Utsukusy betekent schoonheid, zuiverheid en kwaliteit in het Japans.

100% natuurlijk, ecovriendelijk en uitgebreid (dierproefvrij) wetenschappelijk getest.Alle producten zijn dierproefvrij en voorzien van het Ecocert logo.
Alle planten en kruiden worden met grote zorg verbouwd en verwerkt, zodat ze echt zuiver zijn.

Utsukusy combineert traditionele Japanse schoonheidsrituelen en therapieën met de nieuwste cosmetische technologieën.

Klinkt prachtig, toch?

Sirtuina’s Home Care Pack

 

Van eigenaresse Ilona kreeg ik de Situina’s home care pack thuisgestuurd. Deze producten zijn speciaal voor een wat oudere huid. Yep, helemaal voor mij bedacht en gemaakt! Dit is de meest gebruikte set voor 50 plussers. (Home Care Kits zijn ontwikkeld om de bijbehorende salonbehandeling effectiever te maken)

Werking: Deze combinatie verjongt de huid op moleculair niveau. Bevat resveratrol en hyaluronzuur.

Anti-oxidanten

De crèmes zitten bomvol krachtige anti-oxidanten vanwege de resveratrol, wat bekend is om zijn anti-oxiderende, ontstekings en huidveroudering remmende eigenschappen. Resveratrol zit ook in rode druiven en dus ook in wijn, een glaasje op zijn tijd is daarom ook heel gezond.

Wat zijn Sirtuines?

Resveratrol is in staat om de veroudering van de cellen te vertragen, omdat het de productie stimuleert van de eiwitten, de sirtuines, die hiervoor verantwoordelijk zijn.

utsukusy cream

Inhoud home care pack

  • Bijin facial cleanser cream 50 ml
  • Sirtuina’s Serum 30 ml
  • Sirtuina’s Cream 50 ml

 

De verpakking

Wat een prachtige classy uitstraling hebben deze producten! Matzwart van kleur, gouden letters…

  • De facial cleanser zit in  een tube met een klikdop. Ik denk dat iedereen dat een stuk handiger vindt dan zo’n draaidop.
  • Het serum zit in een mooie pompflacon, doseren gaat goed. Ik heb maar 1 pompje nodig om mijn hele gezicht in te smeren.
  • De anti-aging cream wordt omhult door een ronde bol met een gouden letters. Ik zeg: Wauw! Als er al zoveel werk en aandacht besteed is aan de vormgeving, wat voor super smeersel zal er dan wel niet inzitten?

Het oog wil ook wat en dat is zeker gelukt!

 

De Bijin Facial cleanser cream

Deze cleanser zorgt zorgt ervoor dat de huid afvalstoffen goed kan uitscheiden en zorgt voor een goede vochthuishouding in de huid. Activeert cel regeneratie. Verkleint de poriën en reinigt diep. Je dagelijkse reiniging.

utsukusy facial cleanser

Wat vind ik ervan?

Deze crème reinigt mijn huid grondig, maar is tegelijk ook heel verzorgend. Dat laatste voel ik heel goed, mijn huid voelt heel zacht aan na het reinigen. Bij een micellaire lotion voelt mijn huid wel schoon aan, maar blijft er vaak een plakkerig gevoel achter. En bij veel andere reinigers weer een trekkerig effect, daar is bij de Bijin Facial cleanser cream absoluut geen sprake van.

Je masseert deze ietwat in het begin stugge crème lekker in en al masserend wordt de crème wat dunner, bijna olie-achtig. Daarna verwijder je de cleanser met een warm, vochtig gastendoekje waarna je huid helemaal schoon is.

Mijn huid is daarna zo zacht en voelt heel glad aan! Dan is je huid helemaal ready om alle goede werkstoffen van de andere producten op te nemen.

Hydrolaat

Soms dep ik nog wat hydrolaat op mijn gezicht, ook vanwege de heerlijke geur. (Pas op: verslavend)

utsukusy hydrolaat

Ik ga nog een aparte blogpost wijden aan dit bijzondere “water”.

 

Atashi Sirtuina’s Serum.

Activeert het DNA, bevat vitamine A, E en C. Hydrateert diep. Verdubbelt de verdediging van de huid tegen oxidanten. Corrigeert tekenen van huidveroudering en beschermd de huid tegen vrije radicalen van de zon voor 60%. Ook geschikt voor de gevoelige huid rond de ogen (onderdeel van de Kirameku home care kit eyes)

utsukusy serum

Wat vind ik ervan?

Een pompje serum is meer dan voldoende. Het serum voelt ietwat plakkerig aan. Hij smeert goed uit en ik kan dit serum zonder problemen rond mijn ogen gebruiken zonder dat het irriteert. Dat vind ik een pluspunt. Zodra je de cream opbrengt is het plakkerige gevoel direct weg en voelt mijn huid direct gehydrateerd aan.

ik vind dat het serum ook een mooi primer- achtig laagje achterlaat. Fijne lijntjes lijken een stuk gevulder, zo ook bij mijn rimpels. Dat vind ik toch wel heel bijzonder.

Bishoujo Sirtuina’s Cream Anti-age

Deze cream activeert het gen voor huidverjonging. Bevat sirtuina´s, plantaardig collageen, hyaluronzuur, rozenbottel olie, Aloe vera, vitamine A. Een krachtige crème die de levensduur van cellen verlengt. Het vertraagt de afbraak van DNA van binnen uit de cel. Dringt diep door in de huid met behulp van nano technologie. Het effect is zichtbaar vanaf het eerste gebruik. SPF15.

Het serum en de crème zijn dusdanig ontworpen dat ze elkaars werking versterken en aanvullen.

Wat vind ik ervan?

Deze crème is lichtbruin/beige van kleur. Op de huid geeft het geen kleur af. De geur is zacht bloemig. Deze cream voelt romig aan, niet te verwarren met vet. Want dat is deze absoluut niet.

Bishoujo Sirtuina's Cream Anti-age 3

De producten kan je “nat in nat” opbrengen, dat wil zeggen dat je niet eerst hoeft te wachten totdat alles ingetrokken is. In de salon doen ze dat ook, is mij verteld.

Conclusie

Wat ik merk is vooral stevigheid. Mijn huid voelt gewoon steviger aan. Deze crèmes doen mij denken aan een ander high end merk die ik ongeveer een jaar geleden getest heb. Die maakten mijn huid ook steviger.

Het woord wat het eerst in mij op komt is: Werkzaam. Werkzame ingrediënten, geen vette crème die je een tijdelijk zacht huidgevoel geven, maar een crème waarvan je voelt dat die bijdraagt aan de gezondheid van je huid. Die het verschil gaat maken tussen een slappe huid met fijne lijntjes en een huid die weer zijn stevigheid, zijn tonus, terug krijgt.

Dat kan ik op een foto niet laten zien, dat voel ik. Ik kan natuurlijk wel een leuke selfie plaatsen, maar dat is gewoon niet zichtbaar. Dat ervaar je.

Utsukusy is een merk die daadwerkelijk doet wat hij beloofd… en laat ik daar nou heel enthousiast van worden!

Sirtuina’s Home Care Pack kost €94/ Samples bestellen kan ook, de ideale manier om ook kennis te maken met deze Japanse schoonheden!

 

Over Utsukusy

In Nederland is dit merk nog niet zo heel erg bekend bij het grote publiek, maar in Spanje en Japan heeft is Utsukusy een begrip. Van origine komt het uit Japan/Tokyo en José Gimenez was na zijn reis naar Japan zo gefascineerd door Utsukusy, dat hij het naar Europa haalde.

De producten van Utsukusy zijn 100% natuurlijk, eco-vriendelijk en dierproefvrij wetenschappelijk getest. Alle producten zijn dierproefvrij en voorzien van het Ecocert logo.
De planten en kruiden worden met grote zorg verbouwd en verwerkt, zodat ze helemaal zuiver zijn.

 

Review! Utsukusy Sirtuina's Home Care Pack 19 utsukusy Review! Utsukusy Sirtuina's Home Care Pack

 

Utsukusy heeft regelmatig op Facebook mooie winacties. Check de facebookpagina https://www.facebook.com/utsukusyschoonheid  geef ze een like en zo blijf tegelijkertijd op de hoogte van Utsukusy.

Ik denk na deze review dat jullie niet verbaasd zullen zijn dat ik voor een welverdiende dubbele “approved” ga!

 

 

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
6 jaren geleden

Lijken me heerlijke producten. Ziet er allemaal geweldig goed uit.

YuSt
YuSt
6 jaren geleden

Wat een heerlijke producten en altijd fijn als ze ook doen wat ze beloven.

Hennie - www.tutje.nl
6 jaren geleden

Ik ben normaliter heel nuchter, maar Utsukusy heeft het meest slechte in mij aangewakkerd, want ik ben compleet verslaafd. De cleanser is zo lekker! Ik ben nu ook bezig met een home care kit. Verslavend to the max!

Melike
6 jaren geleden

Dit lijken mij echt fijne producten. Wat goed dat de reiniger ook verzorgd. Dit is altijd moeilijk te vinden. Ze zien ook ook zo mooi uit. Ik ben hier echtwel benieuwd naar!

Astrid
6 jaren geleden

Hey Babs,

Wat een mooie producten zeg! Zien er ook echt mooi en luxe uit. Vooral fijn dat ze goed werken!
Ik ben echt benieuwd naar deze producten 🙂 .

Liefs!

Natascha
6 jaren geleden

Wat een bijzondere producten en fijne review Babs! Hier houd ik van 🙂 Producten die ook echt nog wat voor je huid doen, i like!

jeapiebel
6 jaren geleden

Wat schattig met Dubble Approved. 😉 Dat de crèmes bomvol zitten met krachtige anti-oxidanten resveratrol en hyaluronzuur. Dat klink heel fijn. Zo te lezen lijkt het mij hele fijne producten van Utsukusy Sirtuina’s Home Care Pack. Nog een persoon dat verliefd wordt op Utsukusy geloof ik. 🙂

Yvonne
6 jaren geleden

Dit merk is populair op dit moment zeg, ik heb al het eea op blogs gelezen. Leuk om verschillende ervaringen te lezen en bij jou je enthousiasme.

chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

Het ziet er mooi en luxe uit!
Voor mij een geheel onbekend merk.
Fijne review.
Ik ga meteen een kijkje nemen…. wat ze nog meer verkoopt.