PFB Vanish
Artikelen, Heren, Reviews

Cas test: PFB Vanish: dé verdwijntruc bij scheerirritatie!

Cas test: PFB Vanish: dé verdwijntruc bij scheerirritatie!

Scheerirritatie is voor veel vrouwen en mannen een ramp. Door al die ingegroeide haartjes, puistjes en roodheid zou je jezelf haast niet meer scheren, omdat het er toch niet beter uit lijkt te zien dan wanneer je het wel zou doen. Het kan een eeuwige strijd zijn, waarbij alle mogelijke middelen gebruikt worden: van scrubben tot aftershaves en lotions. Toch werken al deze middeltjes vaak onvoldoende. Zou het relatief onbekende product ‘PFB Vanish’ dan wel werken?

Scheerirritatie

Mijn antwoord is kort, maar krachtig “Ja!”.

Ik heb PFB Vanish pas geleden ontdekt en het verbaast me dat het nog zo onbekend is. Het is een serum in een handige roller die gemakkelijk aan te brengen is na het scheren. Sinds ik het gebruik is mijn irritatie aanzienlijk verminderd en hoef ik me daar geen zorgen meer over te maken.

Daarbij kan het over het hele lichaam gebruikt worden, dus ook die plaatsen die je normaal niet noemt. En het heeft gelukkig niets met te maken met dat verschrikkelijke wasmiddel!

De officiële website geeft de volgende omschrijving van PFB Vanish:

“PFB Vanish geneest wondjes, gaat huidirritaties tegen en desinfecteert. Daarnaast heeft PFB Vanish een “exfolierende werking” om dode huidcellen te verwijderen en de huid effectief te behandelen (hierdoor kan de huid in het begin lichtjes vervellen). Andere bestanddelen zijn kamperfoelieolie die verzachtend werkt en glycerine die de huid hydrateert. PFB Vanish is zacht voor de huid, maar krachtig genoeg om ingegroeid haar, rode scheerbultjes, scheerpuistjes en scheerirritatie effectief te kunnen behandelen en de scherpe ingegroeide haartjes te verwijderen.”

Bron: http://www.pfbvanish.nl/pfb-vanish-informatie-scheerirritatie-ingegroeide-haartjes-en-rode-bultjes.html

PFB Vanish

Zitten er dan helemaal geen nadelen aan?

Helaas wel. Een werkende stof in het serum is namelijk aspirine (acetylsalicylzuur). Als je daar allergisch voor bent, is dat natuurlijk niet echt handig. Ook wordt het afgeraden om te gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Verder is het belangrijk om te melden dat het spul enorm kan prikken als je het aanbrengt na het scheren. Hierdoor lijkt het alsof het spul averechts werkt, maar dat is niet het geval! Geef het even tijd en hoogstwaarschijnlijk zal het ook bij jou scheerirritatie voorkomen en verminderen over je gehele lichaam.

De prijs van het product is ongeveer €15,- voor 60ml en €23,- voor 120ml.

Dit lijkt duur, maar je doet er behoorlijk lang mee, waardoor het toch voordelig is!

Groetjes, Cas

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jaimy en Laura
8 jaren geleden

Haha, dat plaatje vind ik grappig!