catrice brow mascara en stix
Artikelen, Catrice, Make-up, Mascara, Merken, Oogschaduw, Wenkbrauwen

Catrice Brow Mascara, Eyeshadow Stix & Volume Mascara- Review!

Nog meer mooie make-up van Catrice ligt nu in de winkel! Ik heb jullie eerst het mooie Mix ‘N Match Glitterizer palette laten zien, daarna de nieuwe blush, de creamy metallic oogschaduw, de lipscrub , een primer die je poriën verkleint en de nieuwe glitterlak , nu volgen de brow mascara, de eyeshadow stix en een waanzinnig goede mascara van Catrice. Review Time!

catrice brow mascara en stix

Brow Colorist Semipermanent Brow Mascara

catrice darker brows colorist

Pro brows! Gekleurde wenkbrauw mascara met een long-lasting geltextuur die vezels bevat. Intensiveert geleidelijk de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen bij dagelijks gebruik. Met ultra-precisie borsteltje voor perfect gevormde wenkbrauwen.

Wat vind ik ervan?

Dit is zeker de moeite waard als je snel je wenkbrauwen wilt doen! Nu zijn mijn wenkbrauwen niet de mooiste dus teken ik ze altijd bij, maar super handig als jouw wenkbrauwen wel “in shape”zijn. Ik gebruik hem nu altijd als ik de deur uitga, en als ik een bijzondere uitje heb, dan teken ik ze eerst bij en daarna even het borsteltje erover en klaar!

Het borsteltje is heel fijn, dus je kan makkelijk ieder haartje pakken. De kleur is voor mij perfect. Hij ziet er ietwat licht uit, maar op mijn wenkbrauwen lijkt het weer donkerder. En ik wil niet altijd te aangezette donkere wenkbrauwen hebben, volgens mij is deze kleur ook prima voor blondines.

catrice darker brows colorist (4)

 

 

 

 

Consumentenadviesprijs: € 3,89     

Eyeshadow Stix

 Professionele oogschaduwsticks met een innovatieve driehoeks-tip waarmee je de textuur heel precies kunt aanbrengen. Waterproof én langhoudend tot maar liefst 12 uur! Weerstaat transpiratie en is superhandig voor onderweg – voor vrouwen met een actieve lifestyle. In tien kleuren met glanzende en metallic effecten.

catrice stix eyeshadow

Wat vind ik ervan?

Goede pigmentatie! Ik heb de ultieme test gedaan. Ik ben met die hiite, zo een 35 graden Celsius ermee naar de stad gegaan. (Op mijn oogleden aangebracht natuurlijk) en toen ik thuis kwam direct in de spiegel gekeken. Het zat er nog prachtig op, niks opgehoopt in mijn crease, niks vervaagt. En geloof mij, het zweet stond op mijn voorhoofd!

Consumentenadviesprijs: €4,59

The Little Black One Volume Mascara

Absoluut mode-statement: the little black dress als mascara. Met stijlvol, ellips-vormig elastomeer borsteltje voor perfect gesepareerde wimpers met volume! Elegant design in leatherlook. Ook verkrijgbaar in een waterproof versie.

waterproof mascara catrice

Wat vind ik ervan?

Momenteel mijn favoriete mascara! Een heel fijn borsteltje die de mascara mooi verdeeld. En mijn wimpers lijken  ook echt een stuk langer. Of hij 100% waterproof is weet ik niet, maar zeker wel sweatproof. Evenals de  stix eyeshadow heb ik deze gedragen op die hete dag en ik zag nergens iets van zwarte vegen of stippen.

Hieronder zie je hoe mooi deze mascara is. Geen klontjes, maar prima gesepareerde wimpers!

catrice volume mascara

Ik ga hem binnenkort weer kopen, puur voor de heb voor als deze op is.

Consumentenadviesprijs:  €4,59

Conclusie:

Ik ben absoluut enthousiast over deze nieuwe producten. Ze doen wat ze beloven, al heb ik geen regenbui op mijn hoofd gehad en het gaat mij te ver om met make-up onder de douche te gaan om te testen… ze zijn in ieder geval sweatproof. En dat vind ik al heel wat. En voor de prijs hoef je het niet te laten liggen. Wordt vervolgd!

Catrice is te koop bij Kruidvat

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 jaren geleden

Ziet er goed uit Babs! Vooral die mascara, daar ben ik nu ook wel benieuwd naar geworden.

Vanessa
4 jaren geleden

Deze producten klinken heel goed. Fijn dat ze doen wat ze beloven!

Annette
4 jaren geleden

Ik heb echt al heel lang geen Catrice producten meer gekocht, die mascara ziet er goed uit

Jouvence
4 jaren geleden

Ik vind het resultaat van de mascara erg mooi!

bychristiana
4 jaren geleden

Wat fijn dat de houdbaarheid van die eyeshadow stix zo goed is! Tja, met die extreme weersomstandigheden hebben wij bloggers natuurlijk de ideale mogelijkheid om te testen of producten zweetproof zijn haha;-) Ook de wenkbrauw mascara spreekt mij aan.

Wendy
Wendy
4 jaren geleden

Wat goed dat alles bleef zitten ondanks de hitte. Heb je wel goed kunnen testen.👍💋.

Natascha
4 jaren geleden

Ik ben ook heel enthousiast over deze producten, alle drie gebruik ik ze bijna elke dag 🙂

chucky1012
4 jaren geleden

Fijn dat deze budget geprijsde make-up producten zo fijn zijn en getesd waren door jou tijdens de
hittegolf 👌
Mooie en zeer goede mascara.
Inderdaad is het resultaat overduidelijk en zeer goed te zien…
Goed dat je er een back up van gaat kopen…

Xoxo