Review Boots No7 Laboratories Firming Booster Serum 9 boots Review Boots No7 Laboratories Firming Booster Serum
Anti- aging, Artikelen, Boots, Merken

Review Boots No7 Laboratories Firming Booster Serum

Ik kreeg van Boots hun allernieuwste serum in de bus en altijd top om iets nieuws uit te mogen proberen. No7 Laboratories Firming Booster Serum beloofd dat je huid er al na een week steviger, strakker en gelift uitziet! Wie wil dat niet? Ik was natuurlijk wel sceptisch want in één week al zo een zichtbaar resultaat? Dat wil iedereen wel met een verslapte, oudere huid zoals ik heb. Lees maar mee wat mijn bevindingen zijn. Helemaal te gek of mwah…?

Review Boots No7 Laboratories Firming Booster Serum 11 boots Review Boots No7 Laboratories Firming Booster Serum

No7 Laboratories Firming Booster Serum

Ik las dat er in Engeland een wachtlijst was met zo’n 37.000 mensen was die zich hadden ingeschreven om zo snel mogelijk het serum in handen te krijgen. Het is vaker voorgekomen dat een nieuw product van Boots No7 al mega populair is voordat het in de winkels ligt.

No7 Laboratories Firming Booster Serum

No7 Laboratories Firming Booster Serum is verrijkt met een complex dat wel 4 keer zo verstevigend is als in eerdere No7 serums en heeft een formule waarvan klinisch is bewezen dat het gebieden aanpakt die bijdragen aan het verlies van stevigheid. De huid ziet er gelift, strakker en frisser uit in slechts 1 week*:

  • 79% geeft aan dat de huid steviger aanvoelt*
  • 73% geeft aan dat de huid er gelift uitziet*
  • 76% geeft aan dat de huid er strakker uitziet*

*Gebaseerd op de resultaten uit consumentenonderzoek bij 220 vrouwen gedurende 1 week.

Review Boots No7 Laboratories Firming Booster Serum 13 boots Review Boots No7 Laboratories Firming Booster Serum

Dit super geconcentreerde Booster Serum is verrijkt met ingrediënten die gebieden aanpakken die bijdragen aan het verliezen van stevigheid, waaronder:

Hyaluronzuur

  • Hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht dringt door tot de diepere lagen van de huid, wat ervoor zorgt dat vocht beter wordt vastgehouden en dat de huid strakker wordt, voor aanhoudende versteviging van de opperhuid.
  • Hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht heeft een direct, kortdurend effect. Het verbetert het vasthouden van vocht en zorgt ervoor dat de huid er voller uitziet.

Hibiscuszaad Extract 

Hibiscuszaadextract is rijk aan aminozuren en wordt gebruikt om collageenlevels te herstellen in de lederhuid, wat ervoor zorgt dat de verstevigende effecten langduriger aanhouden.

Matrixyl 3000 PLUS ™

No7’s sterke anti-rimpel peptide-technologie richt zich op huidelasticiteit en elastische componenten in de huid, zoals fibrilline. Fibriline is een eiwitvezel die deel uitmaakt van het bindweefsel. Fibrilline geeft de huid “veerkracht” en is een van de componenten die je het eerst verliest wanneer je huid veroudert. Dit zorgt ervoor dat je fijne lijntjes en rimpels krijgt.

Hoe gebruik je No7 Laboratories Firming Booster Serum? 

Pas het No7 Laboratories Firming Booster Serum elke ochtend en avond toe, voorafgaand aan het gebruikelijke No7 serum of moisturiser. Schud voor gebruik eenmaal met de applicator in de OFF-positie. Draai de applicator vervolgens naar de ON-positie. Breng niet meer dan een speldenknop aan op de huid, ter hoogte van de linkerkant van de mond. Beweeg de applicator vervolgens naar boven, richting het uiteinde van de wenkbrauw. Herhaal de techniek aan de rechterkant van het gezicht.

Masseer overgebleven resten van het product in de huid met behulp van je vingers. Breng de applicator voorafgaand aan het opbergen naar de OFF-positie en veeg resten van het product van de applicator met een schone tissue.

Ingrediënten:

Aqua (Water), Butylene glycol, Glycerin, Dimethicone, Aluminum starch octenylsuccinate, Isononyl isononanoate, Ammonium acryloyldimethyltaurate/VP copolymer, Pentylene glycol, Dimethicone crosspolymer, Hibiscus abelmoschus extract, Sodium hyaluronate, Phenoxyethanol, Xanthan gum, Hydrolyzed hyaluronic acid, Sorbitan laurate, Polysorbate 20, Dimethiconol, Caprylyl glycol, Sodium benzoate, Sodium lactate, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin, Acetyl dipeptide-1 cetyl ester, Tetrasodium EDTA, Citric acid, T-butyl alcohol, Palmitoyl tripeptide-1, Palmitoyl tetrapeptide-7.

Want vind ik ervan?

Laat ik beginnen met wat voor stoms er eerst gebeurde. Ik was al een dag of 6 aan het smeren toen ik de was uit de wasmachine haalde en daar de natte tube in zag liggen! Hoe stom van mij! Ik had de flacon even in de zak van mijn joggingbroek gestopt en had helemaal niet opgelet toen ik hem in wasmachine gooide. Er zat nog wel wat serum in, maar er was toch ook water bijgekomen. De onderkant van de tube er maar af geknipt en daarna kon ik het nog een dag of 3 gebruiken. Heel jammer maar voor het testen ook geen ramp, want ik had het wel een volle week gebruikt.

Review Boots No7 Laboratories Firming Booster Serum 15 boots Review Boots No7 Laboratories Firming Booster Serum

De tube kan je heel handig open en dicht draaien en met de dispenser kan je de gel desgewenst eerst over je huid verdelen. Nu maak ik nooit gebruik van dit soort dispensers, want daarna wrijf ik het toch in met mijn handen. Ik zie nooit echt het voordeel in van dit soort applicatie mogelijkheden. Net zoals bij sommige oogcrèmes.(zo een strijkijzertje waar de crème uitkomt)

Lichtgewicht

Het is een niet plakkerige gel die heel zuinig in gebruik is. Verdeelt zich makkelijk over de huid en je voelt zodra het ingetrokken dat je huid direct wat aanspant. Mooi! Het serum ruikt verder neutraal en een dun laagje volstaat. Ik had een keer halverwege de dag (zweten door de hitte) nog een laagje opgebracht maar dat bleek niet zo een goed idee te zijn. Dan gaat de boel rullen. Dus niet te dik of in laagjes opbrengen. Dat hoeft dus niet.

Was mijn huid gelift en steviger?

Mijn huid voelde wél direct steviger aan maar dat kan ik niet vastleggen op een foto. Mijn verslapte kaakcontour bleef gewoon zoals hij altijd was. Als ik de kans krijg om daar een keer iets aan te laten doen, pak ik dat met beide handen aan. Ik vind dat vooral die hamsterwangen echt laten zien dat ik niet meer zo piep ben, en ook mijn hals begint behoorlijk slap te worden. Dus op die punten moeten wij onze hoop niet vestigen met dit serum. Zag mijn huid er frisser uit?

Ja, dat vond ik wel. All over gaf de gel een mooie frisheid aan de huid, zonder dat het ging glanzen.

Review Boots No7 Laboratories Firming Booster Serum 17 boots Review Boots No7 Laboratories Firming Booster Serum

Eindconclusie:

Mijn huid voelde na het opbrengen wat strakker aan en zag er frisser uit. Echt “een lifting effect” vind ik te veel gezegd maar misschien moet ik mijn verwachtingen wat bijstellen. Het is niet een “wauw”maar zeker geen “mwah” product. Voor wie het kan betalen vind ik het toch best het proberen/de moeite waard. En dat je het dan hopelijk wat langer dan een week kan gebruiken… 😉 #checkyourpocketsbeforewashing

No7 Laboratories Firming Booster Serum  is te koop bij Boots

Adviesprijs: 30ml/40,99

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
2 jaren geleden

Papier geld, muntjes, schelpen, zakdoekjes (help!) en meer. Alles is weleens meegewassen. Bagger is dat altijd. Van het serum is het wel balen. Ik heb eerder een ander serum van No7 getest wat ik heel fijn vond. Lastig is dat altijd hè. Voor- en nafoto’s zijn fijn, maar het blijf ingewikkeld om dezelfde belichting en wat dies meer zij voor elkaar te krijgen. Los daarvan blijft een huidverzorgingsproduct iets wat helpt maar geen echt wondermiddel. Het uitproberen is natuurlijk wel heel fijn.

chucky1012
2 jaren geleden

Hihihihi….
Weleens papieren zakdoeken meegewassen maar gelukkig geen beautyproducten.
We zijn op middelbare leeftijd en dan valt er niet aan te ontkomen dat men een verslapde huid van het gezicht en hals krijgt.
Ik vind no.7 eerlijk gezegd een fijn merk maar ik zou dit apparaat nooit kopen.
Het liefst gebruik ik crémes.
Fijne en goede review…..
Hadden jullie al de winterjas weer aangehad?

Xoxo

bychristiana
2 jaren geleden

Haha, die Babs. Ik heb wel eens geld of een papieren zakdoek meegewassen, maar een serum kan ik me niet herinneren;-) Ach, ik geloof ook niet echt dat je alleen met een crème grandioze resultaten kan boeken hoor, maar wel leuk dat wij als bloggers het toch allemaal kunnen proberen;-)

Tessa
2 jaren geleden

oops!!!! ik heb nog nooit iets van skincare of beauty in mijn zak laten en vervolgens mij gewassen. wel regelmatig plastic handschoenen van werk